5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

vj_sinan

vj_sinan

Üye
sorular sorular sorular valla nadir abi ben sormaktan yoruldum utanıyorum çekiniyorum sen bütün forumla ilgileniyorsun :d:

soru 1 : handy taskman neyin nesidir ?
soru 2 : 5800 aldım alalı kntr yüklemedim nasipse yarın yüklicem ama hiç bir uygulamadan kntr yemesin istiyorum ( skyfire . msn . ve navigasyon programları garmin ve nokia maps ) bunlar kntr yemesinler abi ne yapmam gerekiyor *?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
cevapladık ya:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sorular sorular sorular valla nadir abi ben sormaktan yoruldum utanıyorum çekiniyorum sen bütün forumla ilgileniyorsun :d:

soru 1 : handy taskman neyin nesidir ?
soru 2 : 5800 aldım alalı kntr yüklemedim nasipse yarın yüklicem ama hiç bir uygulamadan kntr yemesin istiyorum ( skyfire . msn . ve navigasyon programları garmin ve nokia maps ) bunlar kntr yemesinler abi ne yapmam gerekiyor *?
cevap 1..handy taskman görev yöneticisidir arka planda çalışan programları kapatır..ram i falan gösterir.
cevap 2..bunların hepsini kontörsüz kullanmak için bunları açarken her zaman sor şıkkı olur onu kullanarak wifi seçersin..en kolay yolu bağlantı ayarlardındaki hedeflerden operatör internetini sil..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
pardon ya bilmeyerek oldu kendi kendine tekrar basmışım :D sende hiç fena deilsin hemen cevap :D

beko229

Üye
offf kafayı yiycem dedikleriniz harfiyen uyguluyorum güncelleme bulunamadı zaten en güncel sürüm yüklü diyo buna bi çözümmm...

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
0570027 bunu yaz nemesisle öyle güncelle

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
offf kafayı yiycem dedikleriniz harfiyen uyguluyorum güncelleme bulunamadı zaten en güncel sürüm yüklü diyo buna bi çözümmm...
nemesisle ilgili işlemleri dikkatli yapmalısın yoksa olmaz..

wormwood3

Üye
nadir abi ne yapdıysam nsu görmüo nsu harici görüo da ne ypacam acaba tlefondanmı bir görünürlük ayarı fln war?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
pc suite ile bağlaman lazım

--------------- Ekleme ---------------

menü>ayarlar>bağlantı>usb>1.seçeneği pc suite yap

beko229

Üye
baba bağlı ya

--------------- Ekleme ---------------

ama nemesis sol en altta şu yazıo ''reading values... ERROR'' bu ne demek

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
error hata demek yani olmamış..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
işte olmuyor error vermiycek deneyeceksin seri şekilde başka çaresi yok

beko229

Üye
ama nemesis sol en altta şu yazıo ''reading values... ERROR'' bu ne demek

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
tamam iştee olmuyor

beko229

Üye
ok mesajnızı yeni grdm..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
tamam iyi forumlar..

beko229

Üye
bazı yerlerde en güncel sürüm olmalı diolar zaten en güncel sürüm yüklü 1.0.38.15

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım en günceli v40.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya farklı telefondan mı bahsediyoruz acaba?