Nokia ile samsung arasındaki farklar

Sponsorlu Bağlantılar

sizce hangisi ?

• NOKİA

Kullanılan: 55 90.2%
  • SAMSUNG

Kullanılan: 6 9.8%

• Kullanılan toplam oy
    61
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Samsung "Prestij" telefonu
Nokia "Kullanım" telefonu idi eskiden artık Hem Kullanım Hem Prestij Telefonu.

Masanın üzerine koyar havamı basarım diyorsan Samsung tercih edilecek bir markadır ama gel gelelim N97'nin yada N95 8GB'nin Karizmasına hiçbir model yaklaşamaz;) Aslına bakarsak Samsung sadece parlayan sade modeller yapıyor biraz detaylı düşünecek olursak hiçbir modeli Nokia'ya yaklaşamaz:ehe

Telefon hikayem Nokia ile başlayıp mecburi samsung'a geçip şimdi 5800XM ile nihayet Nokia'a dönmüş bulunmaktadır ve tecrübelerim doğrultusunda ve hatta Samsungun en son modellerini kullanan arkadaşlarımın da yorumları doğrultusunda söylemem gerekir ki Samsung telefonlar: ÇÖP :oke:

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
Samsung "Prestij" telefonu
Nokia "Kullanım" telefonu idi eskiden artık Hem Kullanım Hem Prestij Telefonu.

Masanın üzerine koyar havamı basarım diyorsan Samsung tercih edilecek bir markadır ama gel gelelim N97'nin yada N95 8GB'nin Karizmasına hiçbir model yaklaşamaz;) Aslına bakarsak Samsung sadece parlayan sade modeller yapıyor biraz detaylı düşünecek olursak hiçbir modeli Nokia'ya yaklaşamaz:ehe

Telefon hikayem Nokia ile başlayıp mecburi samsung'a geçip şimdi 5800XM ile nihayet Nokia'a dönmüş bulunmaktadır ve tecrübelerim doğrultusunda ve hatta Samsungun en son modellerini kullanan arkadaşlarımın da yorumları doğrultusunda söylemem gerekir ki Samsung telefonlar: ÇÖP :oke:

söylediklerine aynen katılıyorum

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
samsungun kamerası daha iyi demişsin böyle saçma birşey olamaz samsungun 8 mg kamerası nokianın 5 mg kamerası.....

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
samsungun kamerası daha iyi demişsin böyle saçma birşey olamaz samsungun 8 mg kamerası nokianın 5 mg kamerası.....

abi lütfen olaya biraz tarafsız bakın bende nokia cıyım ama kabul edin samsung un kamera kalitesi daha iyi (son çıkan modeller hariç )

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Alakasız diyorum samsungun kamerası kesinlikle daha güzel değil....telefonum nokia oldugu için demiyorum zamanında samsungda kullandım ama tartışılmaz nokianınki daha güzel....

Dlyr

Dlyr

Üye
Nokia telefonlarda mutlaka bir işletim sistemi vardır. Yani bu s40 da olsa bir oyun tema video indirebilirsiniz. Ama samsung da böyle değil. Son zamanlarda ekran çözürnülükleri arttı. 8 ve 12 megapiksel kameralı telefonlarlar çıkardı. Divix ixvid video oynatabilenleri var. Nokia da bu yok. Ama nokia herzaman lider.

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
Nokia telefonlarda mutlaka bir işletim sistemi vardır. Yani bu s40 da olsa bir oyun tema video indirebilirsiniz. Ama samsung da böyle değil. Son zamanlarda ekran çözürnülükleri arttı. 8 ve 12 megapiksel kameralı telefonlarlar çıkardı. Divix ixvid video oynatabilenleri var. Nokia da bu yok. Ama nokia herzaman lider.

nokia yada coreplayer programını yüklersen divx vb. bütün videoları izleyebilirsin

futbol123

futbol123

Üye
nokia en iyisi bence

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
tabikide nokia en iyisi ben ilk telefon macerama sonyericson la başladım daha sonra samsungla devam ettim şimdi N79 kullanıyorum ve bi daha da nokiadan şaşmam (nokia haricinde sadece ıphone alırım :D)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bnm siemens ile başlamıştı çok küçüktüm siemens c62 :ehe

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
bence samsung daha güzel. nokia abartıyor fiyatları

fbforever

fbforever

Üye
samsung şıklığıyla, nokia yazılımlarıyla :) hangisi derseniz tabiki nokia :)

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
samsung u savunucak yokmu bakın ankette nokia işi götürüyo :naughty:

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
ben samsungla oyun oynuyorum kızağını açıp kapatıyorum orası gsl nokia daha ii bozulsa bile tamiri kolay oluyor

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
ben samsungla oyun oynuyorum kızağını açıp kapatıyorum orası gsl nokia daha ii bozulsa bile tamiri kolay oluyor

ben de daha önce D900i vardı bozulmuştu teknosaya verdim 1 ayda ancak geri verdiler teli doğru sölüyon nokia bozulsa bile tamiri kolay oluyo

falcata7169

Üye
herzaman için nokia samsung starlarla 5800 karşılaştırarsak farklar ve fiyat lardaki açıklğın nedenide belli olur ayrıca nokianın özellikleri samsunga göre dağa gelişmiş ve benim zevkim büyük ekranlı telefonlar en iyi nokia

neoorog

neoorog

Üye
Samsung kullanıyorum fakat önerim Nokia. 50-100 fazla verin kaliteli olanı alın.

Üst Alt