Nokia ile samsung arasındaki farklar

Sponsorlu Bağlantılar

sizce hangisi ?

• NOKİA

Kullanılan: 55 90.2%
  • SAMSUNG

Kullanılan: 6 9.8%

• Kullanılan toplam oy
    61
AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
Samsung kullanıyorum fakat önerim Nokia. 50-100 fazla verin kaliteli olanı alın.

gördüğünüz gibi samsung kullanıcısı bile nokia yı tercih ediyo , demek ki neymiş nokia samsungu döver :box:box:box :kop::kop::kop:

ByAbsn

ByAbsn

Üye
bakın arkadaşlar nokia ve samsung arasındaki farkları aşağıda sıralıyorum sizde kendi düşünlerinizi yazarsınız

SAMSUNG
1- telefonlar şık görünümlü ve çoğu incedir göze hitap eder
2-çok narindir ve çabuk hasar alır çabuk bozulur
3-kamerası nokia ya göre daha kalitelidir
4-samsungun fiyatları daha uygundur
5-oyun,program vb yazılımlar için uygun değildir​

NOKİA
1- yaptığı telefonlar ankesörlü telefon gibi çok hantaldır ve çoğu kalındır
2-telefon kalitelidir ve kolay kolay bozulmaz
3-kamerası samsung a göre daha düşüktür
4-nokia nın fiyatları daha pahalıdır
5-her türlü yazılımı destekler

yani 2 telefon arasındada + ve - ler var bu özellikleri düşünün ve öle almaya karar verin :oke:
Bana göre Nokia'nın kamerası samsung'tan çok daha kaliteli.

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
Bana göre Nokia'nın kamerası samsung'tan çok daha kaliteli.

bakın telefonun ekranındaki görüntüyü değil , resmi pc ye atıp karşılaştırın o zaman farkı görüceksiniz :ah

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Nokia kamerasıyla samsungun ki bir olmaz samsungun 8 mg kamerası nokianın 5 mg kamerasıyla kapışır bunu daha fazla tartışmaya gerek bile yok....

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
bir sıfır nokia aldığın zaman dielimki aldığın teli satacaksın çabuk satarsın ama samsungu millet 2. el zor alıyor alsa bile telefonculardan alıyor sende elindeki samsungu telefoncuya satarsan ucuza gidyor ben 1 hafta önce n73 me'yi 225 tl ye sattım

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
bir sıfır nokia aldığın zaman dielimki aldığın teli satacaksın çabuk satarsın ama samsungu millet 2. el zor alıyor alsa bile telefonculardan alıyor sende elindeki samsungu telefoncuya satarsan ucuza gidyor ben 1 hafta önce n73 me'yi 225 tl ye sattım

aynen samsung u satmak zor değil çok zor

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
Nokia kamerasıyla samsungun ki bir olmaz samsungun 8 mg kamerası nokianın 5 mg kamerasıyla kapışır bunu daha fazla tartışmaya gerek bile yok....

ya bak ben nokia cıyım ama samsung un kamerası nokia dan daha kaliteli bunu bencede tartışmaya gerek yok N79 la bi 5mp kamerası samsung olan biriyle yan yana foto çekip pc ye atın bakalım hangi resim daha kaliteli :oke:

Üst Alt