Acil Yardım 5800 XpreesMusic v40.0.005 Güncelleme Hatası R&D sertifika Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cengaver_008

cengaver_008

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım 5800 XpreesMusic v40.0.005 Güncelleme Hatası R&D sertifika Sorunu
Arkadaşlar forumda yazan bütün güncelleme yollarını denedim hepsinde başarısız oldum ve son çare olarak ovi suit'ten denedim R&D Sertifika hatası aldım ve bu konu hakkında hiç bir yerde çözüm bulamadım bir bilgisi olan ve yardımcı olmak isteyen veya ne yapılması gerektiğini bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar

Benj

Benj

Üye
Ben Büyük Bi ZevkLe Yardimci oLayim Arkadasim.. Pc Suite Ve Nokia Software Updateden GünceLLemeyi Denedin mi ? Ki Denemi$sin Sanki Ama Yapamamissin.. Neyse Sormak istediqin Bisi Varsa Eqer Yardimci oLayim..

cengaver_008

cengaver_008

Üye
    Konu Sahibi
saol Benj ilgilendiğin için ovi suit ve nokia pc suit ve bunların 3'ün yanında wi-fi ile de güncelleme yapmaya çalıştım wi-fi ile fota yöntemi ile de yaptım onada güncelleme mevcut değil diyor nemesis kullanıp kod değştiripde yaptım olmadı en son ovi suit de denerken R&D sertifikası eksik dedi iç hata verdi 2 gündür uğraşıyom elde var sıfır yeni alınmış bir 5800 dan sertfikalara baktım aynı sertifikalar hatta benim bi kaç sertifika fazlam var :D ama yinede öyle bir hata aldım forumdaki herşeyi de harf harf yerine getirdim lakin olmadı başka çözüm yolları varsa paylaşırsan sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
saol Benj ilgilendiğin için ovi suit ve nokia pc suit ve [/URL] bunların 3'ün yanında wi-fi ile de güncelleme yapmaya çalıştım wi-fi ile fota yöntemi ile de yaptım onada güncelleme mevcut değil diyor nemesis kullanıp kod değştiripde yaptım olmadı en son ovi suit de denerken R&D sertifikası eksik dedi iç hata verdi 2 gündür uğraşıyom elde var sıfır yeni alınmış bir 5800 dan sertfikalara baktım aynı sertifikalar hatta benim bi kaç sertifika fazlam var :D ama yinede öyle bir hata aldım forumdaki herşeyi de harf harf yerine getirdim lakin olmadı başka çözüm yolları varsa paylaşırsan sevinirim
güncelleme ile sertifika hatasının ne alakası var ki?

cengaver_008

cengaver_008

Üye
    Konu Sahibi
onu da ben anlamadım ki reis tam güncelleme yapılacağı sırada tlf kapanıyor usb pc suit olarak tlf algılamayınca hata veriyor birinde iç hata diyor R&D sertifikası eksik birinde birinde de tlf kapanıyor açılmayınca tlf bağlı değil hatası verip güncelleme yapmıyor nemesis ile kod bile değiştim yaptım olmadı wi-fi'de fota yöntemi ile yapayım diyorum güncelleme yok diyor navifirm ile nasıl yapılıyor nadir3391 yada bana sana ulaşacağım bir msn adresi varsa özelden atarsan sevinirim 2-3 gündür uğraşıyorum vallah sonuç yok konu da verdiğin çözümü de denedim olmadı :(

cengaver_008

cengaver_008

Üye
    Konu Sahibi
tamam devrem onuda deneyecem reis inşallah olur olmazsa yine yazarım ilgin için sağolasın

--------------- Ekleme ---------------

reis verdiğin dosyalar rapid'den ve rapin indirme izni vermiyor kıllık yapıyor

bunu nasıl kullanıcağımı ve yeni versiyonu bununla nasıl indirip açacağımı da öğretirsen sevinirim reis

Nadir Kardeş tam Sonra Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın geldim program işlem yapmıyor

cengaver_008

cengaver_008

Üye
    Konu Sahibi
sonunda güncelledim :D emeği geçen herkese tşkr ederim :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nasıl yaptın?

pazala

Üye
ya bu 5800 güncelleme kaç saat sürüyor bir buçuk(1.5) saattir bekliyorum bağlantı kopru bilmemne falan dio devam diyorum

cengaver_008

cengaver_008

Üye
    Konu Sahibi
benim bir tlf arkadaş var ona gittim bir program vardı ondan ismini şuan hatırlayamıyorum onun son güncellemelere baktık v31.0.101 buldu indirdi tam yüklemeye geçerken sistem dosyalarına baktık benim nimfire'den indirdiğim v40.0.005 güncellemeleri ile v31.0.101 güncellemelerinin yerini değiştirdik sonra güncelleme işlemini başlattık başarılı oldu reis

jahteask

Üye
ya bnmde sertfka srunu dıo hata werıo offff hıc tema falan atamıorum arkadaslarrr

merrrt92

Üye
ya bana da yarıdım lütfen ben pc suite de güncellemeleri kontrol et diyorum bana şu yazı geliyor "this application is not available for nokia pc suite anymore. use nokia ovi suite instead" ne anlama geliyor bu telefonu güncelleyecekmiyim pc suiteyi kaldırdım tekrar yükledim yine aynı hata nss den kodunu değiştirdim telefonun hep aynı şeyi veriyor ne anlama geliyo yardımcı olursanız çok memnun olurum kafayı yemek üzrelim..

mkryvz

mkryvz

Üye
ya bana da yarıdım lütfen ben pc suite de güncellemeleri kontrol et diyorum bana şu yazı geliyor "this application is not available for nokia pc suite anymore. use nokia ovi suite instead" ne anlama geliyor bu telefonu güncelleyecekmiyim pc suiteyi kaldırdım tekrar yükledim yine aynı hata nss den kodunu değiştirdim telefonun hep aynı şeyi veriyor ne anlama geliyo yardımcı olursanız çok memnun olurum kafayı yemek üzrelim..

Nokia Software Updater kullanman gerekiyor
N S U

gkkgkk

Üye
bende nokia software updater kullanıyorum güncelleştirmeleri yüklüyorum telefon kapanıyor bir süre açılmıyor sonra açınca devam ettiriyorum baştan başlayıp gene telefon kapanıyor böyle sürüp gidiyor..... Ne yapmam gerek?

mymahoni

Üye
hoca abiler olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt