Nokia c7 ovi ve güncelleme bağlantı hatası acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanka0

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 ovi ve güncelleme bağlantı hatası acil yardım
arkadaşlar telefonu çok sık reset atmasından dolayı garantiye vermiştim bu gün geldi. Telefona format atmışlar sorun hallolmuş fakat oviyi yükledikten sonra bağlantı hatası veriyor aynı şey güncellemeler için de geçerli güncelleme yapacağımda bağlantı hatası veriyor. Bu konuyu telefondan açıyorum internete bağlanıyorum ama neden bu hata veriyor var mı bir bilgisi olan çözüm yolu bilen?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
yazılımı Ovi üzerinden güncelleme yapamaz sın son güncelleme yüklü geldiği için. Ancak phoenix ile flash atarsın sorun çözülür. Yada bi 5 gün bekle yeni güncel anna versiyonu gelince güncelleme yaparsın.

kaanka0

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
<font face="Comic Sans MS"><font color="DarkSlateGray"><font size="2"><b>yazılımı Ovi üzerinden güncelleme yapamaz sın son güncelleme yüklü geldiği için. Ancak phoenix ile flash atarsın sorun çözülür. Yada bi 5 gün bekle yeni güncel anna versiyonu gelince güncelleme yaparsın.</b></font></font></font>
<br />
<br />
benim demek istediğim *#0000# yapınca çıkan güncellemede bağlantı hatası veriyor. Güncelleme yapamıyorken nasıl yüklücem ki yeni sürümü?

----------Eklendi @ 20:58:43 ---------- Yazıldı @ 20:56:23 ----------

oviye de hiç girmiyor yani açılışta bağlantı hatası veriyor hemen

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
yazılım flash lama başka birşey dir servis nasıl şekilde güncelleme yapmış ise artık eksiklik yapmışlar. Istersen müsait bir zaman yazılım flash lamayi anlatırım.

kaanka0

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
yazılım flashlama garantiyi bozuyor mu?

----------Eklendi @ 21:21:53 ---------- Yazıldı @ 21:18:41 ----------

bir de önceden setting wizarddan internet ayarlarını yapabiliyorduk şimdi yapamıyoruz. Sosyal ağlara bile bağlanmıyor fakat internete çok güzel giriyor kafayı yicem ya :(

umurbeyli16

Üye
iyi akşamlar son güncellemeyi yapamıyorum telefonumda bağlantı hatası veriyor ayrıca bu ovi ye de giremiyorum bana bi yardımcı olun allah rızası için şimdiden tşkkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt