5800 hiçbir şekilde güncelleme olmuyor. Yardım edebilirmisiniz....!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gookhangungor

gookhangungor

Üye
    Konu Sahibi
5800 hiçbir şekilde güncelleme olmuyor. Yardım edebilirmisiniz....!!!!!
:megafon:Arkadaşlar, 5800 telefonumu bir türlü güncelleyemiyorum.:bilmm
En son güncel haliyle OVİ suite'olmuyor güncelleme sırasında telefonu kurtar diye hata veriyor(her seferde)
NSU '15 dk kaldı dedikten sonra ovi gibi başlıyor telefonu kurtar diye (ama telde tık yok)
nss 'ile produc kodlarının tr olanların hepsini değiştirerek denedim NAVİ dahil. (her seferinde kurtarma hatası alıyorum.
Telefon zaten wi-fi üzerinden görmüyor bile (güncelleme yok diyor)
Sizin anlayacağınız v30.0.11 de kaldım.:vur Yardım edersiniz sevinirim saygılar.

fesayes

Üye
Kablosuz ağda bağlan internete bağlan dha sonra uygulamalar klasöründen uyg. güncelle die bişey war ordan girip tıkla kendisi otomatik yüklüyo zaten .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kablosuz ağda bağlan internete bağlan dha sonra uygulamalar klasöründen uyg. güncelle die bişey war ordan girip tıkla kendisi otomatik yüklüyo zaten .
kardeşim şu yazılanları düzgün okusanız ne güzel olacak..

meto123456

Üye
meraba bende 5800 ımı yeni aldım versiyonunu yükseltmek icin nokia updater softwareyi kullandım fakat yazılımı yüklerken birden baglantı kesildi yüklemede hata olustu yazısı geldi telefon usb kablosunu cıkarıp yeniden deneyin dedi. bende Çıkardım fakat su an telefonum acılmıyor. açma tusuna bastıgımda ısıkları yanıyor sonra otomatik kapaniyor hemen nokia yazısı bile gelmiyor :(((( tekrar yazılımı yüklemek istedigimde ise updater telefonu görmüyor bu sefer lütfen yardım edin:(((((((

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
meraba bende 5800 ımı yeni aldım versiyonunu yükseltmek icin nokia updater softwareyi kullandım fakat yazılımı yüklerken birden baglantı kesildi yüklemede hata olustu yazısı geldi telefon usb kablosunu cıkarıp yeniden deneyin dedi. bende Çıkardım fakat su an telefonum acılmıyor. açma tusuna bastıgımda ısıkları yanıyor sonra otomatik kapaniyor hemen nokia yazısı bile gelmiyor :(((( tekrar yazılımı yüklemek istedigimde ise updater telefonu görmüyor bu sefer lütfen yardım edin:(((((((
yarın bir nokia shopa götür orda güncellerler..

meto123456

Üye
kendim güncelleyemezmiyim:(

Progressivity

Progressivity

Üye
flashlaman lazım ama daha önce yapmadıysan hiç uğraşma götür servise bencede

gookhangungor

gookhangungor

Üye
    Konu Sahibi
phoeinixle deneyeceğim inşallah olur olmassa artık tekrar yardım isterim şimdilik teşekürler

mustafa

mustafa

Üye
kendim güncelleyemezmiyim:(

güncelleyebilirsin arkadaşım. bizimde başımıza geldi. dayımınoğlunun ki de açılmıyor du benim 5800 la güncelleme programını başlattık tam güncellemeye başlarken kabloyu çıkartıp onunkine taktık kurtardık telefonu :D

veliyavas

veliyavas

Üye
5800 telefonum var bilgisayardan nokia software updater programı ile güncellemeye çalışıyorum ama telefonu bilgisayara takıyorum program telefonu arıyor ama bi türlü bulamıyor telefonu bana bi yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım pc suite modunu seçip bağlaman gerekir yoksa görmez

--------------- Ekleme ---------------

şu adımları izlemeyi deneyedebilirisn pc yi telefona bağla pc suite modunu seç pcden nokia pc suite programını aç bekle tanısın daha sonra updateri aç bu şekilde yaptım oldu : )

--------------- Ekleme ---------------

şu adımları izlemeyi deneyedebilirisn pc yi telefona bağla pc suite modunu seç pcden nokia pc suite programını aç bekle tanısın daha sonra updateri aç bu şekilde yaptım oldu : )

kabus5454

Üye
ya ardakadaslar bende de software programı yüklü görüyo ama güncelleme ye gerek yok diyor şuan V50 fln bi sürü mü var .. ve bunu gosteriyor

xcemo

Üye

hocam uygulamalar klasöründe uygulama güncelle diye bişey yokki!!

mamo_58

Üye
arkadaşlar tel. güncelleme atacaktım v4o tan v50 ye atarken tel kapanıp açılıo ondan sonra usb baglantısı koptu dior ondan sonra güncelleme iptal oluyor lütfen yrdım

Üst Alt