Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

redLine~

redLine~

Üye
TeşekkürLer

26LaBorant26

Üye
kardeş bende n79 var ama sis li dosyaları açmıyor neden?

caca41

caca41

Üye
sımdı arkadasım sıslı dosyaları acması ıcın n79 uyumlu olması lazım yanı benım bıldıqım kadarıyla sıs dosyalarınında surumu oluyo s60 v2 v3 falan oluyo n79unda v3 olması gerekıyo ben gayette guzel kullanıyorum suanda bu wındows lıveyıde kurdum cok guzel guzel paylasım tesekkurler paylasan arkadasada wlan saolsun grıyorum :)) n79 sıs dosyalarını acmıyo dıyen arkadas ıstersen ben sana atabılırım dosyalar ve forumdada war zaten bu tur dosytalar ben genelde burdan ındırıyorum

serpil5852

Üye
kontör yiyormu bu veled acaba

fatihmutlu

Üye
kardeş n73 ve 6220 classic te denedik ama çamenü özellik desteklemiyor diyo

karakafa81

karakafa81

Üye
eyvallah 2 gün ugrasmadan sonra nokia e 71 de calistira bildim

ya_ma_ka_si

Üye
Emeğinize sağlık. Teşekkürler.

zalman_1

Üye
ben kuramadım sertifika hatası diyor :S

yalangezen

Üye
saol kardes emegine saglik :D

habbuj

habbuj

Üye
çok teşekkür ederim kardeş allah razı olsun

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
arkadaşım ben bunu bizzat denedim n73 de çalışmıyor

Seglopsi

Seglopsi

Üye
sürekli kopuyor bağlantı neden olabilir acaba??

cihanlive

Üye
telefonum n81. Bundan önceki sürümleri kullanıyordum. Sorunsuzca çalışıyordu. Bu yeni sürümü telefonuma kurdum devam etmek için orta tuşa basınız dedi bastım. Hangi bağlantıyı seçiceksiniz dedi seçtim. Kullanıcı sözleşmesini geçince "bağlantıda sorun oluştu tekrar deneyiniz" gibi bir uyarı veriyor ve ilerlemiyor. Yardımcı olurmusunuz.

[Cenk]

[Cenk]

Üye
saoll

34tango

34tango

Üye
sağolasın

01alp01

Üye
ya beyler bende e 71 var hangısıne tıklasam desteklenmıyor dıyor lutfen halimden anlayan yardım etsın simdiden tesekkurler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt