5800 XM hard format sonrası..

Sponsorlu Bağlantılar

RevoLte

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM hard format sonrası..
Arkadaşlar v40'ı kurdum telefonuma.Gayet güzelde oldu.Ama bataryam yine az gittiği için bende çözüm aradım.İnternet sitelerinde hard formatın update'i daha iyi çalıştırcığanı söylediler.Hard Format attım ama şimdi rehberdeki kişilere ulaşamıyorum ve yüklediğim oyunlar kayboldu.Müzikler duruyor ama oyunlar yok ve rehber'de kimse kayıtlı gözükmüyo.Ne yapabilirm?

cabbar007

cabbar007

Üye
bi bardak profilo buzdolabından su içebilirsin :D arkadşaım hard format telefon hafızasındaki herşeyi siler yedeğini almadyısan geçmiş olsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar v40'ı kurdum telefonuma.Gayet güzelde oldu.Ama bataryam yine az gittiği için bende çözüm aradım.İnternet sitelerinde hard formatın update'i daha iyi çalıştırcığanı söylediler.Hard Format attım ama şimdi rehberdeki kişilere ulaşamıyorum ve yüklediğim oyunlar kayboldu.Müzikler duruyor ama oyunlar yok ve rehber'de kimse kayıtlı gözükmüyo.Ne yapabilirm?
rehbere gir ayarlardan kullanılan hafızayı sim hafızası seç..sonra rehbere dön..bütün kişileri seç telefon hafızasına kopyala sonra ayarlardan tekrar telefon hafızası se..oyunları da artık yeniden kuracaksın..

• Beğen
Tepkiler: ugr26krt
cabbar007

cabbar007

Üye
rehbere gir ayarlardan kullanılan hafızayı sim hafızası seç..sonra rehbere dön..bütün kişileri seç telefon hafızasına kopyala sonra ayarlardan tekrar telefon hafızası se..oyunları da artık yeniden kuracaksın..
hocam sime kaydetmediyse imkanı varmı:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sim e kaydetmediyse mümkün değil geri getirilmez..

cabbar007

cabbar007

Üye
evet :(

RevoLte

Üye
    Konu Sahibi
Saol nadir Kardeş oldu.Oyunlarıda tekrar kurarız artık o kadar olsun :)

Progressivity

Progressivity

Üye
keşke hafıza kartına yedekleseydin hardformat atmadan önce yalnız benimde bir sorum var bende dün hard format attım ama ne kayıtlar gitti ne oyunlar ne uygulamalar anlamadım valla hemde 4-5 defa yaptım acaba ben mi başaramıyorum :s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
keşke hafıza kartına yedekleseydin hardformat atmadan önce yalnız benimde bir sorum var bende dün hard format attım ama ne kayıtlar gitti ne oyunlar ne uygulamalar anlamadım valla hemde 4-5 defa yaptım acaba ben mi başaramıyorum :s
telefona atılan hard format hafıza kartını etkilemez..:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam şimdi oldu Mümin..:ehe

tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
5800 de hafıza kartına nasıl fortmat atlır...

forward_murat

forward_murat

Üye
slm nadir kardeş bir sorum olacak 5800 format atmak zarar verirmi va hard ve soft arasındakı fark nedır hangisini önerirsin bu kanuda benı biraz aydınlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler.

kartal0707

Üye
Nadir kardeş ben 5800 Telefona hard format atacaktım sım kartını ve hafıza kartını cıkardım Tabı başta telefon hafızasındakı tum dosyaları bılgısayara yedekledm sonra format ıslemı bıttı actım telefonu sım kartını ve hafıza kartını taktım sonra bır baktım rehberde hıc bısey gozukmuyor snn dedıgın gıbı ayarlardan sım hafızasını secctım hatta sım kartını baska telefona taktım yıne bısı gozukmuo format attıktan sonra bılgısayardakı tum dosyaları telefona tekrar yuklemıstım sızce nedendır bı çözümü yokmu ?? :vur

ugr26krt

Üye
rehbere gir ayarlardan kullanılan hafızayı sim hafızası seç..sonra rehbere dön..bütün kişileri seç
telefon
hafızasına kopyala sonra ayarlardan tekrar
telefon
hafızası se..oyunları da artık yeniden kuracaksın..''NADİR''
Kardeş Çok Sağol haketen sen bu işi sölemesen profilodan bir bardak soğuk su iççekdim benim işime yaradı ben format atınca simdeki isimlerde gitti sandıydım çok sağol kardeş çokkkkkk:good::tşk::alkis

quigleyarman

quigleyarman

Üye
:d :d

Takipçi Satın Al

Üst Alt