sihirli küreye tıklayın..

Sponsorlu Bağlantılar

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
bu nasıl bir iştir yaa hepsi tutuyorr hilesi varmı varsa bilen varmıı çok merak ettim???

--------------- Ekleme ---------------

kardeşimle ikimiz farklı tuttuk tıkladık ilk ben tıkladım benimki çıktı sonra bidaha tuttuk ikimizinki çıktı bazı işaretler aynı amaa

uyduruk57

uyduruk57

Üye
çok basit matematiksel bir mantık örnek: 50-5: 45 51-6: 45 52-7: 45 53-8: 45 54-9: 45 55-10: 45 56-11:45 57-12: 45 58-13: 45 59- 14:45 o yüzden 0, 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90 ve 99 daki semboller hep aynı oluyor.
ARKADAŞLAR İŞTE MANTIĞI BU:oke:

motox

motox

Üye
basıt bi programlama ile yapılmıs siz mausu hangi sayının ustune getirirseniz o işlemi yapıyo ve cıkan sonucun yannda kı işareti gösteriyo

dinccine

Üye
nasıl ya

uyduruk57

uyduruk57

Üye
Alıntı: uyduruk57 göndermiş. >
çok basit matematiksel bir mantık örnek: 50-5: 45 51-6: 45 52-7: 45 53-8: 45 54-9: 45 55-10: 45 56-11:45 57-12: 45 58-13: 45 59- 14:45 o yüzden 0, 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90 ve 99 daki semboller hep aynı oluyor.

ARKADAŞLAR İŞTE MANTIĞI BU:oke:

okursanız anlarsınız :d::kop: 2+2=4 kadar basit

akd06-cnk18

akd06-cnk18

Üye
bune abiye hepsini biliyoo

basıt bi programlama ile yapılmıs siz mausu hangi sayının ustune getirirseniz o işlemi yapıyo ve cıkan sonucun yannda kı işareti gösteriyo

hayır bn öle yapmıyorum ama biliyooo

bjbjbj

Üye
arkadaşlar ben olayı cözdüm yemin ediyorum öğrenmek isteyen varsa yazsın

gasil

gasil

Üye
way canına 4 kere denedım hepside tuttu cok ilginç

victory_nero

victory_nero

Üye
bunun içinde başka bişey var.

Bugün baya bi uğraştım bu flash bozuntusuyla. Çok sinir bozucu gelmişti başta sonra internetten araştırınca keşfettim sırrını. Aslında biraz daha tek başıma uğraşsam kendimde bulurdum herhalde. Çok zor değil gibi geldi. Neyse önce programın amacını yazalım , program Beynimizi okuduğunu iddia ediyormuş , oyun şöyle oynanıyor.

1 den 99 a kadar herhangi bir sayı tutuyoruz örneğin ;

86 Sonra tuttuğumuz sayının rakamlarını topluyoruz ( 8+6=14 ) ve esas sayımızdan çıkarıyoruz.

Elde var 72. :)

Önce 72 'ye gelen simgeye bakıp , sonra küreye mouse ile tıklıyoruz. Görüyoruz ki küre ; 72 nin karşısındaki sembolü gösteriyor size.

Ahah, bir ... iki ... üç ... bilemedin 10 - 20 denemeden sonra benim gibi iyice sinirlenip internetten araştırırsanız belki bulursunuz çözümünü , ek$isözlükte falan yok yalnız.

Ben de yazayım bari çözümünü boşuna aramayın :P

Şimdi efenim ,
tuttuğumuz sayıya 10x+y dersek ve x y 'yi çıkarırsak

10x+y-(x+y) = 9x kalır.

Burda gördüğünüz üzere tuttuğunuz her sayının rakamlarını toplayıp , kendinden çıkardığımızda
çıkan sayı hep 9 un katı oluyor.

90=81
76=63
67=54

... Tuttuğumuz sayılar doğal olarak hep 9 ve 9 un katı çıkıyor . Hepsinde aynı sembol var zaten.

Yine de süper program, düşünsem aklıma gelmez , uzun bir süre insanı oyalıyor doğrusu. İnternet olmasa uğraştırırdı beni de.
Programın yaratıcısı olan Andy Naughton'u kutluyorum efenim ,
cevabı budur bulan kişi Mertcan Bayöz adlı bir kişi.

bide bir şeyin daha farkına vardım adamlar hep 9 un katlarına çıkıyor die anlmazsınlar die her tıklamada 9 un katlarının sembolleri değişiyor.

djlkr

djlkr

Üye
Hepsi Tuttu Bu Ne Ya???

Ugurd08

Ugurd08

Üye
yaptığımz işlemlerde sonuç hep 9 ve katı cıkıor :D zaten 9 ve katı olan sayıların yanındaki semboller hep aynı :D bunu ilk yaptığımda cok sasırmıstım ama anlayınca cok basit bi numaraymış

bu-rak

Üye
boş iş

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hepsi tutar çünkü sizin aklınızda tuttuğunuz sayılar her zaman 9k şeklinde artıyor ve 0'dan başlıyor. 0'a 9 ekleyerek bütün rakamlara bakın hepsinin simgeyi aynı. Bunu keşfedenleri yanılgıya atmak için 10. çarpımdan sonrasında simge değişiyor. Siz hangi sayıyı tutarsanız tutun 89 ve sonrasına asla bulaşamazsınız ve bulacağınız her sayı "Rakam" olarak kalacaktır kalacaktır yani 0-9 olacaktır 10 asla olamaz :). Gecenin 11'inde bana Beyin Fırtınası yaptırıyonuz ya:D Aklına soru takılan varsa cevap olarak yazsın yarın ilgilenirim :D

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
peki hiç yanlış çıkartma ihtimalimiz yokmu :D

eminmeo

eminmeo

Üye
mantık şu, mesele 23 2+3=5 23-5=18 bu yolu hangi sayıya uygularsanız uygulayın 9 un katları çıkıyor. sayfadada dikkat ederseniz 9 un katlarında aynı sembol var. olay bu

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
hangi sayının 1ler ve 10lar basamağını toplarsan topla çıkan tüm toplamlar dokuzun katı olan bir sayı çıkıyor.ve listede dokuzun katı olan tüm sayılarda hep aynı sembol var :)

mazlum1790

mazlum1790

Üye
hiçbiri doğru çıkmıyor
ve bide bunun mantığı nedir ki doğru çıksın

zaza

zaza

Üye
bi hileleri var ama ne hepsi çıkıyor:ehe

Üst Alt