Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

korayharman

korayharman

Üye
profilinden bak oraya yazdım :D

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
sen de bi profiline bak istersen :box :d:

korayharman

korayharman

Üye
düştüğümüz hallere bak profilden mesjlaşıyoruz ben admine bi mesaj atayım :D

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
ben çıkıyorum şimdilik sonra görüşürüz arkadaşlar :) olsun ya nolacak geçer geçer bu günler aldırma gönüüüüll :D

erkn2

Üye
2.ve 3. partları yüklemede sorun yaşıyorum sertifika hatası veriyor neden olabilir arkadaşlar ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
2.ve 3. partları yüklemede sorun yaşıyorum sertifika hatası veriyor neden olabilir arkadaşlar ??
opda veya sertifika veren sitelerden sertifika alacaksın..sitede opda diye araştırırsan bulursun..

korayharman

korayharman

Üye
gökhanım verdiğin site açılmıyor bende açılmadı :D

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
ohhh be ohh bee yaptımmmm :D

sovalye28

sovalye28

Üye
slmlar herkese nezamn cıkcak su zımbırtı ya:)) inanılmaz ya telden bır yıl sonra böle bi programın cıkması yada hala cıkamaması:)

mrphs

Üye
programı indirdim. sertifikalandırdım telefona yukledim. programı çalıstırdıgımda internete bağlanmaya calısıyo. versiyon kontrol ediyor. fakat bağlantı sağlanamayıp kapanıyor. varmı bi çözüm yolu?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
slmlar herkese nezamn cıkcak su zımbırtı ya:)) inanılmaz ya telden bır yıl sonra böle bi programın cıkması yada hala cıkamaması:)

ocak ayında çıkacağı belirtilmiş ama henüz bi gelişme yok takip ediyoruz :)

programı indirdim. sertifikalandırdım telefona yukledim. programı çalıstırdıgımda internete bağlanmaya calısıyo. versiyon kontrol ediyor. fakat bağlantı sağlanamayıp kapanıyor. varmı bi çözüm yolu?

3.sayfada arkadaşların belirttiği gibi yüklemeyi yaptın mı ??

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim bende açılıyor sayfa DNS ayarlarını kontrol eder misin??

sovalye28

sovalye28

Üye
umarım 2011 in ocagında değıldır:):) bende beklıorm valla herkes beklıo dört gözle..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
haha :D yok sanmıyorum 2011 olacağını.. 1 ocaktan beri her gün kontrol ediyorum siteyi :D

sovalye28

sovalye28

Üye
ne komık olur bılıomusn, alıp ındırcezya programı hevesle tam acıcaz bi vidyo cem yılmaz havalanıo ve meshur el hareketını yapıo gora dakı, altında da bi yazı nokıa connectıng people :)):):):):) bizde balcaz aval acal demek nokıa böle connecting yapıo dıe:)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hahahaa :D

cemhan57

Üye
hala çıkmadımı yaaa :((

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
malesef kardeşim ocak ayında çıkacağı açıklandı ama hala bekliyoruz

Takipçi Satın Al