Nokia Energy Profiler v1.2 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Energy Profiler v1.2 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]
Nokia Energy Profiler sürümü v1.2 ve güncellendi şimdi Nokia 5800 destekler.

Bu yeni sürümünü içerir:

* Touch UI destek.
WLAN alınan sinyal gücü ve 3G hücresel şebeke T1 ve T2 sayaçları ve Yakalama *.
* Yeni grafik özellikleri.
* Yeni CSV çıkışı bulunuyor.

Açıklama:

Nokia Energy Profiler tek başına çalışan bir test ve ölçüm S60 için uygulama 3. Edition Feature Pack 1 ve daha sonra cihazlar olduğunu. Uygulama geliştiriciler test etmek ve hedef cihazlar üzerinde gerçek zamanlı olarak uygulamaları 'enerji kullanımını izlemek sağlar.​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: the_hydr, ziyaacat, Mr-Trojan ve 9 diğerleri

mami24

mami24

Üye
teşekkür...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolasın

macman

macman

Üye
thenks

muharrems

muharrems

Üye
çook güzel thanks

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya dostum büyük ihtimal linkler karışmış ibunun içinden gıcık bi transformers teması çıkıyo aslında terminatör teması ya

gokhanos

Üye
Evet tema var linkte nokia ovi ye register olunca program orjinal linkinden iniyor faydalı ve gerekli keşke linkte olsaydı.Teşekkürler

yucelik

Üye
bu tam olarak neye yarıyor abi anlatırmısınız tam olarak.telefona yükledim kalp aleti gibi bi ykarı bi aşşağa ouynıyıp duruolar amaçları ne?

hunkaar

hunkaar

Üye
bu tam olarak neye yarıyor abi anlatırmısınız tam olarak.telefona yükledim kalp aleti gibi bi ykarı bi aşşağa ouynıyıp duruolar amaçları ne?

orada grafiğe tıkladıkça gösterge tipi değişiyor en çok işe yarayanı watt göstergesi bence telefonun ne kadar watt enerji harcadığını gerçekzamanlı olarak gösteriyor...benim testlerime göre sadece ekran açıkken yani başka hiçbir uygulama açık değilken sadece ekran 0.60 watt civarı harcıyor tabii ne kadar sağlıklı bir sonuç verir bilemem...

LimePie

LimePie

Üye
teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

kurtay74

Üye
paylaşım için teşekkürler

Dark Magic

Üye