Nokia 5800XM yeni yazılım v40.0.005 ile ilgili ilk izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben 5800 ı satıyım iphone alıyım diye düşünmedim bir yakınımız bana sat diye gönderdi ben de sevdim kendime aldım ucuz yollu aldım..yoksa hiç iphone almayı düşünmüyordum..

mustafa

mustafa

Üye
telefondan anlayanlar elbet iphone almanın daha mantıklı olacağını anlayacaktır zamanla.

dedemgeldi

Üye
Ya sorum kaynadı ama :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
senin dil kodu için daha güncelleme çıkmamış birkaç güne çıkar..

mustafa

mustafa

Üye
evet bende arkadaşımınkini kullanıyorum ara sıra gerçekten çok güzel jailbreak de yaptım video kayıt bluetooth uygulamalarını da yükledim unlock da yaptım kullanıyorum arkadaşın da hoşuna gidiyor tabi yüklediğim uygulamalar :D

--------------- Ekleme ---------------

yok şeyi diyorum neden nokia şuan kendi güncellemiyor telefondan ? Yada güncelleyecek mi

telefondan ben de yapamadım güncelleme bulunamadı diyor. ovi den yükledim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
uygulama desteği çok geniş gerçekten..her türlü uygulamayı bulabiliyorsun..hele gps çekimi süper evin içinde camın yanında uyduya bağlanıyor..

mustafa

mustafa

Üye
uygulama desteği çok geniş gerçekten..her türlü uygulamayı bulabiliyorsun..hele gps çekimi süper evin içinde camın yanında uyduya bağlanıyor..

yaa gelde iphone kullanma işte. 5800 kullanan kişilere iki gün iphone kullandır çöpe atar herkes 5800'ı. hele iphone daki oyunları görünce.......... :D

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
Neden kendisi güncellemiyor makine ? Nokia Yazılım Güncelleştirici yi indirip PC den tele atsam olmaz mı ?.

olmuyor öyle kardeşim telefonu pc ye bağlayacaksın sonra NSU yu açıp güncelliceksin

dedemgeldi

Üye
0587676

Bu dil kodunu ekledim.Blue falan yazıyordu Senin konunda kırmızı bir şekilde.Tamam mı herhangi bir sorun olur mu? dil kodu ne işe yaramakta ?

dedemgeldi

Üye
Kusura bakmayın yav ilk defa böyle bir telefonun derinliklerine iniyorum.Yanliş birşey yapıp fos etmiyim telefonu

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
hocam millet olarak sorunumuz okumamak yeteri kadar okumamak maalesef

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben ne çekiyorum görüyorsun..adam benim aylardır anlattığım konuyu tutmuş yeni açmış deli olmamak elde değil..:ehe

dedemgeldi

Üye
He Tamam anladım şimdide.Dil kodunu değiştirmek bir problem yaratırmı peki ?.

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bir gerçek var aslında hocam bir konu hakkında soru sormak için bile insanın bi takım bilgilere sahip olması gerekir ama bizde böyle birşey yok anlamadan dinlemeden araştırmadan okumadan soruyoruz kafamıza göre hyr cevapta veriyoruz biz yardımcı olmaya çalışıyoruz ama adamın hiç bir bilgisi yok ki bu sefer o da ne oluyor ? bu da ne oluyor ? hadi bakalım çık işin içinden çıkabiliyorsan :D

serkankay

Üye
nokia da zaten böyle düşünüyor o yüzden de tahtını apple a kaptırıyor. n97 nin piyasada olması 5800 kullananları bağlamaz. ben bu telefonu alırken az para vermedim. müşteri memnuniyetini ön planda tutmayan nokia çok yakında boyunun ölçüsünü alacak göreceksiniz...

Nokia tek çeşit telefon üreten küçük bir şirket değil ticari çıkarları da sadece 5800 üzerine kurulu değil bir telefon piyasaya sürerken özellik eklerken ürettikleri diğer telefonların ve piyasaya yeni sürecekleri telefonların satış rakamlarını düsünmek zorundalar.. Apple daha tüm gelir seviyesine bile hitap etmiyor nokia ile yarışmak için daha önünde çok yol var sonuç olarak bu rekabet hepimize yarayacak...

Üst Alt