mp3 player'a sesimi kaydedip kulaklığı takıp öle çekerdim:D:D
ouSahin Üye van_hoijdonk' Alıntı: 1- Kopya 2- ... 3'ü cidden bulamadım. Genişletmek için tıkla ... boşver Allah Çektirmesin cosku339' Alıntı: 1-hayattan çeker 2-aşktan çeker 3-kopya çeker aslında başka şeyler yazcaktım da forum karışır Genişletmek için tıkla ... boşver kardeşim karıştırma forumu
van_hoijdonk' Alıntı: 1- Kopya 2- ... 3'ü cidden bulamadım. Genişletmek için tıkla ... boşver Allah Çektirmesin cosku339' Alıntı: 1-hayattan çeker 2-aşktan çeker 3-kopya çeker aslında başka şeyler yazcaktım da forum karışır Genişletmek için tıkla ... boşver kardeşim karıştırma forumu
haltie Üye JaNbErG' Alıntı: mp3 player'a sesimi kaydedip kulaklığı takıp öle çekerdim Genişletmek için tıkla ... bi bunu yapamadım ya
JaNbErG' Alıntı: mp3 player'a sesimi kaydedip kulaklığı takıp öle çekerdim Genişletmek için tıkla ... bi bunu yapamadım ya
ChavRash Emekli Yönetici Testlerde çoğunlukla kağıt değiştiririz arkadaşlarla, ama ben kopya çeken değil kopya veren olurum genellikle.
Testlerde çoğunlukla kağıt değiştiririz arkadaşlarla, ama ben kopya çeken değil kopya veren olurum genellikle.
haltie Üye ChavRash' Alıntı: Testlerde çoğunlukla kağıt değiştiririz arkadaşlarla, ama ben kopya çeken değil kopya veren olurum genellikle. Genişletmek için tıkla ... olsun kopya vermekte almakla aynı derecede suç
ChavRash' Alıntı: Testlerde çoğunlukla kağıt değiştiririz arkadaşlarla, ama ben kopya çeken değil kopya veren olurum genellikle. Genişletmek için tıkla ... olsun kopya vermekte almakla aynı derecede suç
JaNbErG Emekli Yönetici halitkirli' Alıntı: bi bunu yapamadım ya Genişletmek için tıkla ... saçların uzunsa olur Halit Kulakların kapansın yeter
halitkirli' Alıntı: bi bunu yapamadım ya Genişletmek için tıkla ... saçların uzunsa olur Halit Kulakların kapansın yeter