Maxicepteki Konular Çalınmasın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepteki Konular Çalınmasın

Merhaba Site Sakinleri Bir Öneride Bulunmak İstiyorum ...

Xx Kişinin Foruma Gelip Konularımızı Çalıp Gitmesini İstemiyorum.
Çok Sinir Bozucu Sen Uğraş Yap, Oda Alıp Baska Yerlerde Sunsun..

Kısacası Kısas, Xx Kişi Gelip Konudakı Yazılarmızı
Seçip Kopyalama Yaparken,

Sözlü Bir Uyarı Penceresi Gelsin Misal;
" Negative Kopylanmasına İzin Vermiyor " Diye ...
Yada Daha Farklı Sözlü Uyarılar ...

Peki Sizler Ne Düşünüyorsunuz Bu Konuda ?

Aziz™

Aziz™

Üye
valla kardeş iyi olurdu böyle misafirler konuları görsün ama dediğin gibi paylaşımları alıp gitmesin o iyi olur fakat şu durum var başka biri bu durumda gelir 2 sn de üye olup herşeyi gene götürür yani engelleyemezsin

Sehzade

Üye
™ мγdяєaм;1940528' Alıntı:
Merhaba Site Sakinleri Bir Öneride Bulunmak İstiyorum ...

Xx Kişinin Foruma Gelip Konularımızı Çalıp Gitmesini İstemiyorum.
Çok Sinir Bozucu Sen Uğraş Yap, Oda Alıp Baska Yerlerde Sunsun..

Kısacası Kısas, Xx Kişi Gelip Konudakı Yazılarmızı
Seçip Kopyalama Yaparken,

Sözlü Bir Uyarı Penceresi Gelsin Misal;
" Negative Kopylanmasına İzin Vermiyor " Diye ...
Yada Daha Farklı Sözlü Uyarılar ...

Peki Sizler Ne Düşünüyorsunuz Bu Konuda ?
melekcim haklısın ama senin dedigin sag tuş engellemesi sitede rahatsızlık verebilir pek hos durmuo
zaten calınsa bile herseyin orjinali daha iyidir :)

Aziz™

Aziz™

Üye
ne yapsanda engelleyemezsin birilerinin birşeyler almasını.tuş engellemesini üyeliklede geçerler yani

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş iyi olurdu böyle misafirler konuları görsün ama dediğin gibi paylaşımları alıp gitmesin o iyi olur fakat şu durum var başka biri bu durumda gelir 2 sn de üye olup herşeyi gene götürür yani engelleyemezsin

Evet Burda Haklısınız " başka biri bu durumda gelir 2 sn de üye olup herşeyi gene götürür yani engelleyemezsin "

Fakat Üye Olduğunda Bile Konuyu Oo Xx Kişi Çalamıcak ..
Çünkü Üye Olmak Şartı İle Değilde,

Hiç Kopyalama Olmasın Yani Ne Bizler Kopyalayalım Nede Xx Kişiler ..
Yada Böyle Olmuyorsa .. Yeni Üye Kopyalama Yapamasın
Yada Başka Bi Şekilde Önlenmeli... Diye Düşünüyorum.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bu konuda yapacak bir şey yok Melek..

Sadece tespit edildiğinde, konuları taşıyan üye forumdan uzaklaştırılır.

Aziz™

Aziz™

Üye
aslında yapılsa böyle daha iyi ama bu sefer buda uğraşmalı olur.düşünsene yeni üyeler için kopyalama yok rütbeli üyeler için var bu durumda iş çok zorlaşır.ama diğer dediğin yani hiç koplayama olmasada olmaz.insanlar siteden soğur.yani yapacak pek bir şey yok.ama gerçekten dediğinde haklısın o kadar uğraş başkası gelsin kopyala yapıştır yapsın.bütün çabanı kendi adıyla başka yere götürsün bu durum kötü ama engelleme yolu çok zor

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bir ara bu konuda önlem olarak virgül veya nokta'ya maxicep resmi eklenmişti. Kopyalayıp başka sitede paylaşıma açılınca içerik maxicepten alınmıştır yazısı çıkardı. Ne kadar önlem alınırsa alınsın bir konu kopyalanmak isteniyorsa kopyalanır....

gökhanates

gökhanates

Üye
Yapılsa bişey iyi olur. Sen de bi yerden alıyorsun sonuçta ama olsun

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bir ara bu konuda önlem olarak virgül veya nokta'ya maxicep resmi eklenmişti. Kopyalayıp başka sitede paylaşıma açılınca içerik maxicepten alınmıştır yazısı çıkardı. Ne kadar önlem alınırsa alınsın bir konu kopyalanmak isteniyorsa kopyalanır....

Evet..

Zaten paylaşımları üye kendisi oluşturmuyor Melek.. O da başka forumlardan alıntı yapıyor.

Salih Baba meselâ..
Türkiye'yi bırak, Vietnam forumlarında bile üyeliği var.

Yani bu konuda yapabilecek bir şey yok. Konularını takip etmen yeterli Melek.. Benim birkaç konumu kopya sitede ve başka forumlarda gördüm. Üye olup ağzıma geleni yazdım. Sonra tekrar baktığımda ya konunun kilitlendiğini gördüm ya da kaldırırldığını..

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
kopyalanmaya engel olunamaz tek care tamamen kopyalamayi iptl etmk

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Evet..

Zaten paylaşımları üye kendisi oluşturmuyor Melek.. O da başka forumlardan alıntı yapıyor.

Salih Baba meselâ..
Türkiye'yi bırak, Vietnam forumlarında bile üyeliği var.

Yani bu konuda yapabilecek bir şey yok. Konularını takip etmen yeterli Melek.. Benim birkaç konumu kopya sitede ve başka forumlarda gördüm. Üye olup ağzıma geleni yazdım. Sonra tekrar baktığımda ya konunun kilitlendiğini gördüm ya da kaldırırldığını..
Evet Mustafa haklı sonuçta bizde bir yerlerden bulup buraya ekliyoruz...Döngü bu...Hem bence maxicepdeki bir konunun başka bir yerde açılmasının maxicepe bir şey kaybettirdiğini düşünmüyorum...Çünkü Türkiye'de çoğu site artık Maxiceple rekabet edecek kadar güçlü değil...Henüz bir Babayiğit yok...:D

Şöyle bir durum da var...Her zaman en güncel konular ilk Maxicepde oluyor..Çoğu kişi s60 bölümünde görüyorum..Maxiden aldığı konuları farklı forumlarda açıyor...Bunlara yapılabilecek en iyi önlem..Konuyu açan kişi konuda maxicep ibareleri bırakmalı mesela ben artık s60'a koyduğum resim önizlemelerine Maxicep,Salih Baba vb. gibi yazılar yazıyorum...Rar dosyasını belki direk alıp kullanır diye içine bu dosya Maxicep için upload edildiğini belirtici bir Beni Oku dosyası bırakıyorum...En iyi önlemler bu olur...Sonuçta tabi farklı yerlerden de önizleme bulabilir...Ya da rarı açıp bi içine bakıp da öyle sitesine ekler ama bu bizim önlem almamıza engel değil...:DYa tutarsa hesabı....:D

'Davut

'Davut

Üye
Eğer konun kopyalandıysa ne mutlu sana onu beğenmiş başka sitede sunmak ismemiş...

Herkes yararlı olduğu sitenin yanında başka sitelerede bakıyor...dolaşıyorsun senin çok hoşuna bir konu gitti bunu aktif olduğun sitede paylaşmak istersin...Ben paylaşıyorum başkalarıda paylaşıyor...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
paylaşımdaki asıl amaç insanlara bilgi vermek, yardım etmek değilmi. Senin yaptığın paylaşımlar eğlence tarzı oluyo bırak başkalarıda eğlensin. Bu sitede yapılan paylaşım sadece bu sitede kalsaydı paylaşımın bi anlamı kalmazdı.

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı Olduğu Yazılabılır ..
Kendilerinmiş Gibi Konuşuyolar.

Başkaların Eğlenmesi Beni Bağlamaz.
Ben Bu Sitedekini Diyorum..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bir aralar resim veya yazıların kopyalanamaması isteğinde bulunmuştum ama kabul edilmemişti ve doğrusu da buydu ...
Sonuçta biz açtığımız konuları da başka yerlerden çalıyoruz :ehe
Sen çal onlar çalmasın oldu mu Melek :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben müzik paylaşıyorum, youtubeden indirip, uygun yerini kesip, mp3 e çevirip, upload edip siteye koyuyorum. Şimdi bu emek değilmi? alsınlar helal hoş olsun. takılmamak gerek böyle şeylere

Pure Life

Pure Life

Üye
Keşke kopyalanmanın önüne geçilebilseydi fakat bu konuda gerçekten yapılabilecek bişi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt