vista home premium mu xp professional mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
vista home premium mu xp professional mı ??
arkadaşlar benim bilgisayarımda windows vista home premium var acaba bunun üstüne windows xp professional kurmak istiyorum sizce kurmalımıym

Benj

Benj

Üye
üstüne Kurma Kafasi Karisir BiLqisayarin.. FormatLa Xp Kur Daha SaqLikLi oLur xD :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Windows 7 kur... :oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
XP kurabilirsiniz ancak daha sonra hatalarla karşılaşırsınız...

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
Windows 7 kur bide bize linkini yollaa

haltie

haltie

Üye
xp kur sadece gerisi hikaye:ehe

haltie

haltie

Üye
bu hatalar neler veysel normalde vistaydı xp kurdum ben

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Dostum hata olarak genel anlamda bahsettim...Birsürü hata çeşidi var...Donanım olarak değil tabi yazılım anlamında...Gerek işletim sisteminde , gerekse sonradan edinilen yazılımlar sürekli hata veriyor...Kurmak istersen XP yi kaldır sonra kur...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
vistayı bi kere çöpe at xp ye istersen geç ama artık microsoft xp ye desteği ve yama vs gibi şeyleri kesicek.Direk Se7en e geç derim.

haltie

haltie

Üye
Dostum hata olarak genel anlamda bahsettim...Birsürü hata çeşidi var...Donanım olarak değil tabi yazılım anlamında...Gerek işletim sisteminde , gerekse sonradan edinilen yazılımlar sürekli hata veriyor...Kurmak istersen XP yi kaldır sonra kur...

tesekkürler veysel bende 2 kere rundll hatası verdi oyuzden 2kere fformat atmak zorunda kaldım dewamlıysa vistaya dönecektim napim:(

XxByPhPeDiToRxX

XxByPhPeDiToRxX

Üye
Eğer sisteminin özellikleri yûksekse ve sistemin uyumlu ise bence iki işletim sistemi kullan. Xp ve w7...

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
Windows 7 kurmanı oneririm vista kadar şık xp kadar hızlı :oke:

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
vistayı bi kere çöpe at xp ye istersen geç ama artık microsoft xp ye desteği ve yama vs gibi şeyleri kesicek.Direk Se7en e geç derim.
vistayı cope felan atma sp2 kur qorun ozmn farkı herkes bulmus bi uydurmca vista soyle boyle suanda sp 2 yle kullanlabilr tmm bende sewmıodum sp siz halini ama window7 kullanmadan once wista sp 2 ile superdi ;)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
intel pentium dual core 1.60ghz 2 gb ram
windows vista home premium işteim sistemi
harici ekran kartım bozuldugu için onboard ekran kartıyla idare ediyorum

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
en iyisi VİSTA HOME BASIC BÜTÜN ÖZELLİKLERİ VE OYUNLARI DESTEKLİYOR ÇOK SÜPEr DENEYİN VE GÖRÜN

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt