Dog Whistle(Köpek kovucu) For Nokia 5800XM, N97, 5530XM

Sponsorlu Bağlantılar

memoli79

memoli79

Üye
    Konu Sahibi
Dog Whistle(Köpek kovucu) For Nokia 5800XM, N97, 5530XM
Yabancı bir sitede buldum kendim indirdim ama denemedim faydası olup olmadığını deneyip sonucu yazacağım ilgilenen arkadaşalar için o sitedeki açıklamalar aşağıda download yazısından indirebilirsiniz.
Dog Whistle For Nokia 5800-XpressMusicXM N97 5530XM

A virtual dog whistle for your Symbian Touch device. It contains 7 different sounds ranging from 17 mhz to 22 mhz like the normal whistles

Requirements:
~ Flash Lite v3.1

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: comanchebeher, bulenTRaider, xprt ve 41 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

dufcrazy

Üye
yükleme yaparken sunları sordu bana;
kullanıcı werileri okuma
kullanıcı verileri yazma
şebekeyi kullanma ve telefon aramaları yapma
konumlama verisine erişimi.

haltie

haltie

Üye
s60 v3 yokmu ya süper olurdu:(

dooqle

Üye
ZUAHAHHA :) COK TESEKURLER .. İŞSE YARIORSA SÜPERSİN =) SÜMÜKLÜ Bİ KIZ WAR KÖPEKLERDEN COK KOKUOR .. KÖPEK HAVALDIGINDA BANA SARILIOR.. BENDE BUNU WERECEM ALL KÖEK YAKLASTIGINDA BUNU CAL .. :) SENDE KURTULURSUN BENDE =) qerci onun ıcın bi zevk ama :D nese ;)

uğur55

Üye
kardeş ben bu konuyu 1 ay önce açmıştım çıkmadı başkası 1 günde açıyor. e nedim canınız sağolsun

Godfather

Godfather

Üye
Bunu açıp cebine koyacaksın sonra o mhzler sağ cep koyduysan böle soldaki şeyi etkileyecek yani tavsiye etmem :ehe

bide bu sinekte kovabilirde köğeği kovacagını pek zannettmem :hmmm

emesut

emesut

Üye
15khz den sonrasını duymuyorum arkadaşlar..
Bu alttaki programla istediğiniz frekansı üretip dinleyebilirsiniz..
Ama dikkat edin yüksek frekans kolonlarınıza ve kulağınıza zarar verebilir..

karakafa81

karakafa81

Üye
cok ilginc Köpek savar :kop:

amon35

amon35

Üye
teşekkürler

hayaletini

Üye
Teşekkürler

goliykorol

Üye
yaaa bırakın arkadaşlar bir ara da sinek kovar prosu vardı güvendik çalıştırıp açtık camları yaz sıcağında sabaha kadar sivrisineklere güzel bir ziyafet çektik miss gibi Brh(+) yok yanlışın var diyorsanız tamam ozaman bizim sinekler sağır o yüzden...ama bakın ya bu da çalışmazsa dobermanın ısırığı sivrisineğinkine benzemez :kop:(şaka biryana köpeklerin duyupta bizim duyamadığımız frekanslarda sesler var pro bence bu seslerı çıkarıyor av malzemesi satan yerlerde köpek düdükleri satılıyor aynı işi görüyor ama dikkat bazı frekanslar korkutuyor bazıları da sinirlendiriyor :) )

kutukak

kutukak

Üye
Arkadaşlar bu hafta içinde deneyip yorumu yazacağım... Arkadaşımda 2 pitbul 1 de labrador cinsi köpekleri bulunuyor. Bu hafta gideceğim bakalım işe yarıyor mu. Köpekler çok sakin umarım bir şey yapmazlar :)

cmlkrc

cmlkrc

Üye
yok mu deneyen yaa

memoli79

memoli79

Üye
    Konu Sahibi
ben denedim olmuyor

soni36

Üye
bende denedim olmadı gibi yalnız benim denediğim kurt tu farkedermi acaba:)))

gunebakanweb

Üye
denedim hiçmi hiç faydası yok.

Sehzade

Üye
yav sinek savar sinekleri kovmuyordu bu kopekleri kovar insallah calısmazsa sonumuz kotu:D

cakal_78

cakal_78

Üye
işe yaraıyomu arkadaşlar deniyen warmı

Üst Alt