Dog Whistle(Köpek kovucu) For Nokia 5800XM, N97, 5530XM

Sponsorlu Bağlantılar

zelimhan

Üye
kesinlikle bi işe yaramıyor.köpek uyuz uyuz yüzüme bakıyor.:) saldırgan köpeklere umutla yaklaşmayın telefon tutan elinizi kaptırırsınız sonunda.

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
bende pug cinsi köpek var programı calıstırdıgımda kacmadı aksine kovalamaya basladı evde beni :D allahtan ufak bir kopek benimksi arkadaslar sakın dısarda denemeyin kacmaz kovalar ona gore :D

polonya84

Üye
eyvalla kardes emegine saglik

melih06628

melih06628

Üye
Teşekkürler :)

vatozz

vatozz

Üye
ben denedim köpek bana baktı ben köpeğe hiç tepki vermedi sokakta denesek bi yerlerimizden bi şeyler eksilir herhalde (eline sağlık)

draw1907

draw1907

Üye
ben denedim döndü arkasını sessizce gitti heralde demiştir bu manyak bana niye telefon uzatıo diye sıkıldı gitti o deil bide sinyal düğmesine basınca normal seste cıkartıyo :)

kizil38

Üye
yukledım ıse yaramıyor alakası yok arkadaslar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
dün biraz araştırdım iphone için de varmış..işe yarıyor mu acaba?

NopruendoMejar

NopruendoMejar

Üye
alakası yok olmuyo:(

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
samsung d900i icinde varsa koyamsın lınk sana zahmet

efe_private

Üye
çalışmıyor çalışmıyor çalışmıyor boşuna yüklemeyin zaman kaybı.

fkunak

Üye
ben az önce denedim havlıyodu snra arkasını döndü yürüdü gitti :D rastlantı da olabilir ama :D

sarp14

Üye
Hayvanat bahçesinde denicen bunu aslında köpeklerin kafesinin orda :D

pojon

pojon

Üye
debemedim :)

Revengeful

Emekli Yönetici
çalışıyormu?

Bosnalı86

Üye
Küçük bir bilgi:oke:

Köpekler oldukça duyarli kulaklarini sesin geldigi yöne dogru çevirerek bulunduklari ortamda duymak istedikleri sesleri analiz ederler. Bunu yapabilmek için tek kulaklari dahi yeterlidir. Belirli frekanslara kadar, insan ve köpekler iyi duyarlar, ancak köpekler insanlarin duyamayacagi yüksek frekanstaki sesleri de duyabilirler. Köpekler, dalga frekanslari 20.000-100.000 titresim/s olan sesleri duyabilme yetenegindedirler. Hâlbuki insanlarda bu rakam maksimum 20.000 titresim/s'dir.

Bu özelliklerinden dolayi köpekler, piyasada satilan, insanlarin duyamayacagi ultra dalga-düdük seslerine yanit verebilmektedir. Köpeklerdeki bu üstün duyma kabiliyeti Allah'ın eşsiz yaratmasının bir delilidir.

Köpek ve kediler, 1/8-1/10'luk ses tonlarini ayirt edebilirler. Duymada maksimum frekans esigi 60-65 kHz'dir. Ancak en gerçekçi olarak duyabildigi frekanslar 41-47 kHz'dir. Bu hayvanlar 10 oktavi rahatlikla duyabilirken, bazi insanlar ancak 8 oktavi duyabilmektedir.

cakiroglu07

Üye
sağolun beyler hayatımı kurtardınız benim babam bir kangal besliyor köpek köpek değil azman hemen üstüme atlıo şimdi görür o e.a.

yigitefe67

yigitefe67

Üye
Saol

ozg11

ozg11

Üye
brava

Üst Alt