Dog Whistle(Köpek kovucu) For Nokia 5800XM, N97, 5530XM

Sponsorlu Bağlantılar

one2one2

one2one2

Üye
bide iyice kiziyolarmis dusunmesi bile kotu ugrasmayin hayvancegizlerle yaw :d:

milestone

milestone

Üye
Köpekler ile aramızdaki kişisel meselelerden dolayı bu programı gördüğümde çok sevinmiştim ve severek telefona kurdum lakin üzerinde deneme yaptığım hiçbir köpekte anormal bir tepkiye rastlamadım,sadece mal mal yüzüme bakıp durdular sesin ne olduğunu nerden geldiğini anlamaya çalıştılar,,

indirfalcon

Üye
Arkadaşım büyük bir hata yapıyorsun. Bu program köpek kovucu değil KÖPEK ÇAĞIRICI! Adı üstünde programın ismi de KÖPEK ISLIĞI...

dedektive

Üye
Hiç deneyen yokmu yani

_kbly_

_kbly_

Üye
2730 kaldırıyormu
:hmmm

harun_59

Üye
gerçekten işe arıyormu deneyen arkadaşlar _?

nuremin

nuremin

Üye
thank you

batticon

Üye
Alın elinize bir taş atın yaw, programla köpek mi kovulur? Şaka bir yana teşekkürler.

zalim7

Üye
tesekkurler...

NokiaN97-Siyah

Üye
:hmmmguzel,umrim ise yarar,olursa guzel,emeginize saglik,Tesekkurler

Hagi 10

Üye
ellerine saglik usta

Blind Guardian

Üye
kopek kovalayan oldu mu bununla :D

SilentOne

SilentOne

Üye
yha köpek düdüqü al o daha garantili

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

ahcaba

Üye
ben denedim bunu köpek beni kovaladı. Bende kaçarken telefonu felan fırlattım ona olan telefona oldu gitti c6.

khytr89

khytr89

Üye
sanırım bu program hırsızlar ve ramazan davulcuları için yapılmış. bizim burdakiler kedilerden korkuyor :D ama bi kara it var anammm :D sabahları göz göze gelmemek için akla karayı seçiyorum :D ama bu pro ona sökmez. sen misin beni kovmaya çalışan der ve '' hart '' yapar :D en iyisi arayı hoş tutam ben :D

Olic

Üye
kopek ustunuze dogru gelirken tek elinizle yerden tas alir gibi yapin bu islemi yaparken gozlerinin icine bakin. dogrulduguzda kopek ortadan kaybolacaktir. not: genel olarak sokak kopeklerinde gecerlidir.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler gerçekten işe yarıyor mu..

'Şeref'

Emekli Yönetici
Teşekkürler ...:spr

mangdaşire

mangdaşire

Üye
zuahaha.hergün okula gidip gelirken bi kara kopek var,onda uygulamak lazım.ama bence köpek beni kovalar :D:D:D:D:D:D

Üst Alt