NVIDIA mı ATI mi?

Sponsorlu Bağlantılar

loverman41

loverman41

Üye
ati=fiyat/performans=güç=ben :D
nvidia ile cok sorun yaşadım cabuk isinir fazla güç çeker geçen arkadaşım benden habersiz 9500gt 1 gb 128 bit zotac almış 2 gb ram amd 3500 işlemcisi var gta4 ü açması lazım ben onboard ati radeon x3100 le acıyom hemen hemen aynı özelliklerdeki pcde o açamıyooo ben crysiste 3 seviye grafik performansında oynuyom o oynıyamıyo imparial total war da belli bi orduya kadar rahat ama low detayda sonra gitti ekran kartı ama ben onboard 700 mb(256 gerçek gersi ramden yiyoo)anasını bile ......... yaniii şimdi ati mi dersin nvdia mi Electronic Arts oyunlarının başlarında hep nvdia reklamı var ama benm ekran kartımdan dahaa iyi olan nvdialardan daha ustun performans gosteriyoo alet
yani NVİDİA out ATİ in hem UCUZda:D

lifet666

Üye
NVIDIA TabikidE....

Symbiont

Üye
Her Zaman ATi

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Etiketlere bak be. Yorumlar için sağolun.

TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
Nvidia pazar payı olarak ATI'yi 3'e 5'e katlamış önden giderken ATI'nin çıkardığı modeller gerçekten tatmin edici. Ama ATI çift pcb'li modellerde zirveye oynadı sürekli. Nvidia tek pcb'li GTX295'i bi çıkardı. Aylardır dünyanın en iyi ekran kartı oldu. Tabi grafik işlem kartlarını saymıyorum. Şu anda Nvidia oyunlarla da anlaşmalı ve bu nedenle çoğu oyunda yüksek performans veriyor. Bu nedenle Nvidia diyorum. ATI sadece grafiksel gelişmeleri yakın takip ettiğinden bir başarısı var. Son olarak şunuda söylemem gerek ki Directx11 ile birlikte gelecek ekran kartları ve onların performansı bu konuyu daha da alevlendirecek. Yine de Nvidia liderlikten kopmaz diye düşünüyorum...

jackie123

Üye
ati vaz geçilmez

kKORAY06

Üye
ikiside iyi marka ama benim gözümde ati daha ii:D

datasoft__63

Üye
Ati nin radeon serisi mükemmel ayrıca aynı fonksiyonlara ait ati ekran kartı nvida nın kine göre %25 daha fazla performans verir
ayrıca hep güncel driver çıkartır
ati mükemmel atiden şaşmayın

orqun06

orqun06

Üye
[ı]hersey paraya bakar arkadasım.. Ben daha gecen ati hd4890 aldım defult ayarlarında bile crysiste son cozunurlukte her sey acık ken 27 fps nın altına dusmuyor.. Hee nie bukadar dusuk bu fps dersen zaten 25-30 fps oynana bilirlik seviyesidir tekrar hatırlatayım crysis dünyanın encok kasan ve sitemi zorlıyan oyunudur..[/ı]

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:bilmm

xkadir61

xkadir61

Üye
[ı]hersey paraya bakar arkadasım.. Ben daha gecen ati hd4890 aldım defult ayarlarında bile crysiste son cozunurlukte her sey acık ken 27 fps nın altına dusmuyor.. Hee nie bukadar dusuk bu fps dersen zaten 25-30 fps oynana bilirlik seviyesidir tekrar hatırlatayım crysis dünyanın encok kasan ve sitemi zorlıyan oyunudur..[/ı]

4890 ile o fps zor be üstat. ben sapphire 5850 ile 8xaa herşey en yüksek detay 1680x1050 çözünürlük 30fps barajını bile zor aşıyorum.

xiPhonex

Üye
Laptop'ta atı sürücüsü var bilgisayarı çok ısındırıyor.Ama masaüstün'de nvidia var çokda memnunum hem tüm oyunlarla da anlaşma yaptığı için içim rahat laptopla anca internet için :)

hayrullah47

hayrullah47

Üye
bence Nvidia gefoce

BktsBcr

BktsBcr

Üye
kullanıcısı olarak, NVIDIA :oke: