Telefon Tavsiyesi kararsızım arkadaşlar yardım edin N95 mi yoksa 5800 mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
etna81

etna81

Üye
    Konu Sahibi
kararsızım arkadaşlar yardım edin N95 mi yoksa 5800 mı
arkadaşlar bi yandan n95 bi yandan 5800 var iki seçenek sizce hangisini almalıyım hangisi en çok arıza çıkarır hangisi kullanışlıdır birinde kamera 5 mp digerinde 3,2 mp kamera benim için önemli degil önemli olan arıza çıkarmaması ve uzun süre kullanışlı olması sizce hangisini almalıyım yanlız n95 düz 8GB olmayanından...yardımlarınızı bekliyorum

futbol123

futbol123

Üye
bnimde n95im vardı sattım 5800 aldım ve çok memnunum

ediesel

Üye
5800 alma bence eğer paran ve vaktin var ise biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Bende n95 var. Bende telefonu yenilemek istiyorum ama beklemek şuanda en akılcısı. Çok kısa bir zamanda birden fazla yeni telefon çıkacak ve şimdiki yenilerin fiyatı düşecek. Misal n97 ikinci eli 800 e kadar bulabiliyorsun. N900 çıkacak 2-3 aya ondan sonra da daha da inecektir.

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
hocam n95 devri kapandı bence 5800xpressmusic derim

etna81

etna81

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkdaşlar bende biraz daha bekleyip 5800 almayı düşünüyorum peki bu telin arızası sorunu varmıdır..nokıa nın bildigim kadarıyla ilk dokunmatik telefonu kullanan arkadaşlar telefonda bi soruna rastladı mı..

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
5800 ile çok konu açılıyor sorunlumu sorunsuzmu bilemiyorum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
açılan konuların çoğu telefonu bilmemekten kaynaklanıyor..bence 5800 ı al..

merty24

merty24

Üye
arkadaşım dokunmatik ekrandan fazla hoslanmıyorsan sağlam kaliteli her işi yapabilen bir telefon istiyorsan n95 8gb :aha::oke:

pavilion

pavilion

Üye
n95 8gb ise onu al, bende vardı sattım 5800 aldım ama pişman oldum denebilir. n95 8gb malzeme kalitesi olarak 5800ın çok üstünde.

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Telefonu Uzun Süre Kullanmak İstiyorsan : N95
Ama Hevesini Geçirip Başka Telefon Almak İstiyorsan 5800 ( Unutma Dokunmatik Ekranlı Telefon Kullanışsız Olur)

ubey

Üye
arkadaşım dokunmatik ekrandan fazla hoslanmıyorsan sağlam kaliteli her işi yapabilen bir telefon istiyorsan n95 8gb :aha::oke:

evet n95 8 gb hep hayalim ama ben piyasada bulamadim ama aricam :D

sanki is adami icin :D

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşım bu konu tam benlik olmuş şu anda 5800 kullanıyorum 2 gün önce aldım bundan önceki telefon ise N95 di...aslında n95 ile 5800 dendiği zaman aralarında ben karar vermekte çok zorluk çekiyorum çünkü ikiside gerçekten çok baba telefonlar N95 i 3 ay kullandım fiyatı ise 860 5800 şuanda 520 tl bana kalırsa 5800 al derim interete girme bakımından müzik dinleme vidyo seyretme 5800 anlıcagın çok iyi bir telefon fiyatıda uygun...N95 e gelince kötülemiyorum onuda kullandım gerçekten ondanda çok memnundum ama 5800 bana daha iyi geldi eğer internete gezinirim müzik dinlerim viyo seyrederim dersen al kamera bakımından gerçekten N95 daha ii 5800 a göre ama bana kalırsa 5800 daha iyi hem fiyatıda ii ekranında büyük olması gerçekten büyük bir avantaj

etna81

etna81

Üye
    Konu Sahibi
çok sagolun arkadaşlar yardımlarınızı degerlendircem...forum sitelerinde bi dünya 5800 sorunu var hep donma resetleme ile ilgili ama n95 te sadece kızak sorunu var...kimi alanlar 5800 çok memnun kimi hiç degil...

--------------- Ekleme ---------------

cs***MaN peki şuan teli yaklaşık 1 haftadır kullanıyorsun herhangi bi sorunla karşılaştın mı ?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Şu ana kadar en ufak bir sorunla karşılaşmadım :)

çok sagolun arkadaşlar yardımlarınızı degerlendircem...forum sitelerinde bi dünya 5800 sorunu var hep donma resetleme ile ilgili ama n95 te sadece kızak sorunu var...kimi alanlar 5800 çok memnun kimi hiç degil...

cs***MaN peki şuan teli yaklaşık 1 haftadır kullanıyorsun herhangi bi sorunla karşılaştın mı ?

Bu arada N95 i kullandıgım zamanlarda o kızak sorununu yaşamıştım 2 ay geçti kızagın kötülediğini hissedebiliyodum

etna81

etna81

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşım çok sagolun bilgilendirdiginiz için 5800 alıyorum :D

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
o.dgl şimdiden hayırlı olsun .... :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hertürlü n95 daha iyi dokunmatik alma helede nokianın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt