Samsung Star'a Özel Tüm Paylaşımlar

Sponsorlu Bağlantılar

dumanimm

Üye
arkadaşlar bide bu siteye girin burdada güsel şeyler var

fucktörist

Üye
................samsung...star...kullanıcısı....................

xxdemirxx

Üye
saol tesekkurler

sisifos222

Üye
teşekkürler

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
arkadaşlar şu konuya açıklık getirelim guitar ve piyanoyu yükledim ama sesi çıkmıyor lütfen yardım ..

rose34

rose34

Üye
Mrb arkdşlar bir problemim var ama hala çözüm bulamadım. S5233W aldım. Ancak wifi özelliğini nasıl kullanabilirm. Bağlan dediğim de onaylanmadı veya IP adresi alınamadı felan diyor.Takıldım kaldım açıkcası :hmmm Lütfen yardıımm

b3dirhan

b3dirhan

Üye
HerkesiN emeqiNe saqLık ;)

kadir19996

Üye
oyun mu istionuz alın anasını satım oyun kıtlığındanmı cıktınız
googleda getjar search yapın birsürü telefona uygun oyun uygulama falan hersey çıkıo
ama arkadaşlar sölemek gerekirse samsung starda tema ve oyun kıtlığı var telefon biraz tutmaz gibi ama dokunmatiki şık tasarımı inceliği çok güzel tavsiye ederim bende kullanıom su an

djbager

djbager

Üye
arkadaşlar bana çalışan asphalt 4 lazim sitede bir kaçtene buldum calismadi

emircolak

Üye
arkadaşlar galiba cep telefonuma virüs bulaştı adı SThumbDB.tdb telefonumun markası samsung star 5233A bu telefon için virüs programı önerebilirmisiniz ? ACİL!!!!

SAINT1

SAINT1

Üye
arkadaşlar galiba cep telefonuma virüs bulaştı adı SThumbDB.tdb telefonumun markası samsung star 5233A bu telefon için virüs programı önerebilirmisiniz ? ACİL!!!!

O virüs değil dostum hepimizde var o dosyadan.atsan atılmaz satsan satılmaz bir dosya.zararı yok bırak dursun yerinde.

emircolak

Üye
yani her samsung starda var diyosun peki ilk aldığımız zamanda mı vardı bu?

sinqp

Üye
ben starı kullandım kullanalı var o bi zararı yok

aburakbilgin

Üye
Çok teşekkürler

yuchell89

yuchell89

Üye
Avatar duvar kağıdı, el emeği göz nuru kendi çalışmam. verildiyse affola...

sanaforyou

Üye
...

b3dirhan

b3dirhan

Üye
saoLunn arKadasLar

syberblade

Üye
arkadaslar samsung 5603 ıcın sensorlu araba yarısı arıyorum.. need for sped pro street ı yukledım fakat hata verıo onda.. varsa sıteye eklermısınız

sergen58

Üye
Beyler nasil yüklicez buna oyunları

yuchell89

yuchell89

Üye
oyunu linklerden bilgisayara indiriyorsun. indirdiğin dosyaları telefonun içine herhangi bir yere atıp pc ile bağlantını kesiyorsun. telefona attığın dosyaya bas yükleme tamamlanmıştır

Üst Alt