Samsung Star'a Özel Tüm Paylaşımlar

Sponsorlu Bağlantılar

fare44

Üye
Arkadaşlar biraz sensörlü oyunlara yoğunlaşsak :)

ROA11

ROA11

Üye
paylaşım için teşekkurler....

arau31

Üye
bende bira oyunu var daha bırsuru oyun var piano oyunuda var yok dıye sallama arkadasımm

kursatavril

Üye
touch guitar bulalım arkadaslar seslisinden

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

pixx

Üye
arkadaşlar teli bilgisayara yığın bellek konumunda bağlıyorum kartın içinde sadece sthumnDB.tdb çıkıo?? ne yapmam gerekli lütfen yardımcı olur musunuz ????????

cellatm

cellatm

Üye
Yaw banada SYM KODLARI LAZIM

emreahh8989

Üye
slm arkadalar bu oyunlar nasıl yükleniyor yardımcı olursanız sewinirim şimdiden tesekkürler

emirhans

Üye
yusfcuk kardeşim s5233 ve s5233w cihazlarda maalesef autofocus özelliği yok bahsettiğin yardım menüsü tüm TouchWiz işletim sistemi kullanan samsunglarda zaten mevcut olduğu için TouchWiz işletim sistemi ile ilgili genel bilgiler yer alır yani s5233 veya s5233w için da autofocus olduğunu belirtmez.Anlatabilmişimdir inşallah:oke:

autofocus özelligi fotograf çekme düymesine yarım basıldıgında aktifleşiyor arkadaşlar...

leyl16

Üye
beyler ben ntv haber ve sporun bedava paketine üye oldum. Gönderdikleri haber linkinden bedava haber videosunu indirebiliyorsunuz. Yalnız telefon hata verip açmıyor videou. Birde facebook da video indirmeden izlemek istiyorum ne yapabilirim.

NOT: yukarıda bahsettiğim haber paketine bedava üye olmak için ntvspor veya ntvhaber (hangisini istersenız onu yazın yada ikisini :) ) 2222'ye gönderin. Video indirmek için wifi'nin KAPALI olduğundan emin olun...

KOLAY GELSİN:

gsgsgs125

Üye
kırık bu link yaaaaa!!!! 1 saat bekledim! sonuç: hayal kırıklığı (net yawaş)

saw791

Üye
ya bu SThumbDB.tbd ne ya siliyorm siliyorm geri geliyo ne yapmam gerekiyor?Yardımcı olun...

saw791

Üye
ya iyi güzelde bende sthumbtb.tdb hatası veriyor hafıza kartında çıkıp duruyor siliyorm tekrar geliyor ne olduğunu anlamadım.Bu konuda yardım ederseniz sevinirim

Lovea

Üye
Çok güzel, paylaşımlarınız için teşekkürler

yavuz19761976

Üye
slm samsung 5230 için su terazisisni nasıl yükleyebilirm yardımcı olurmusun :hmmm

15097

15097

Üye
linkler kırık.

mustafa37821

mustafa37821

Üye
Emeğinize Sağlık . . .

qwqw554

qwqw554

Üye
mümkünse bluetoothlu oyunlardan koy biraz

D. Luffy

D. Luffy

Üye
bir şey soracağım konuyla ilgili değil ama ben konu açmak istiyorum ne yapmam gerekir??

paki96

paki96

Üye
:tşk:

Üst Alt