N95 8gb KUTUSU İLE(SIFIR TADINDA)BU FİYATA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cepcicep

cepcicep

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb KUTUSU İLE(SIFIR TADINDA)BU FİYATA

NOKIA SERIES N95 8gb
Kutu İçindekiler;
N95 8gb,tv kablosu,usb kablosu,cd,şarj aleti,kulaklık

:oke:
cihazı yurtdışından aldım(KAYITLIDIR)..5 ay kullandım ve yine yurtdışından yüksek modelli bi cihaz alıcam o yüzden satılıktır..Hiç bir sorunu YOKTUR..

FİYAT:499tl

:megafon:Sıfır tadında n95 8gb kullanmak isteyenlere

NOT:Telefon kılıfta kullanılmıştır BURSA NOKIA SHOP'tan aldığım 30tl değerindeki CÜZDAN ŞEKLİNDEKİ ORJİNAL DERİ N95 kılfını hediye edeceğim..

(arka kapaktaki nokia yazısı her nokia teldeki kadar silinik başka hiç bir problemi yoktur)

Msn:[email protected]

BURSA İÇİ ELDEN TESLİM..CİDDİ ALICILAR EKLESİN
Takas ıphone ile yapılır

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
türkiyeye göre pahalı sanki

cepcicep

cepcicep

Üye
    Konu Sahibi
Piyasaya göre biçtiğim değer bu benim.!Eminim sizde 500tllik telefonları görmüşsünüzdür..
(Ayrıca lütfen alacaklar yorum yapsın gibi saçmalıklara karşıyım burası FORUM herkes görüşünü bildirebilir tmrcntmr arkadaşıma yorumu için teşekkür ediyorum)

MuratYagdas

Üye
6300 sıfırla takas dusunurmusunuz?temız olması onemlı cunku hedıye alacagım:naughty:
sıtelerde 500-700arası bu telefonlar telefoncularda temız olanlar 600-700 onemlı olan karsılıklı ıyı nıyet anlasabılırsek almayı dusunuyorum!(Telefoncular telefonuma ıyı fıyat vermıyorlar o yuzden buralarda ugrasıyorum:ehe umarım demek ıstedıgımı anlamıssınızdır)

flybyblue

flybyblue

Üye
aynen i sitede gördüm 510 tl az kullanılmış kayıtlı

cepcicep

cepcicep

Üye
    Konu Sahibi
6300 sıfırla takas dusunurmusunuz?temız olması onemlı cunku hedıye alacagım:naughty:
sıtelerde 500-700arası bu telefonlar telefoncularda temız olanlar 600-700 onemlı olan karsılıklı ıyı nıyet anlasabılırsek almayı dusunuyorum!(Telefoncular telefonuma ıyı fıyat vermıyorlar o yuzden buralarda ugrasıyorum:ehe umarım demek ıstedıgımı anlamıssınızdır)
Gayet iyi anladım..:d:Lütfen kusuruma bakmayın:ah takas düşünmüyorum telefonunuzun hakkını vermek isterdim:P:dediğim gibi zaten cihaz alıcam diye satıyorum..Karşılıklı iyi niyet tabiki önemli ama şu durumda malesef!!!:bilmm tam konu başlıklarını bilemiyorum ama takas yapan arkadaşlar var onlarla görüşebilirsiniz (MuratYagdas arkadaşımada yorumu için teşekkür ederim)

--------------- Ekleme ---------------

aynen i sitede gördüm 510 tl az kullanılmış kayıtlı
Arkadaşlar fikirleriniz için gerçekten teşekkür tek tek hepinize fakat bu yorum biraz karalayıcı,fikirler sonuçlar doğurcak şekilde olmalıdır..
Misal tnrcntnr ile aranızdaki yorum farkına dikkat edelim..
Yani bi sitede ki fiyatı vereceğimi sanmıyorsun heralde yani bişey değiştirmeyecek bi yorum yaptınız..fakat tnrcntnr yaptığı yorum düşündürücü (hem alıcı/hem satıcı yönünden)sonuca yönelik..
Tek diyebileceğim oradaki telefonu alabilirsiniz..

Ayrıca telefon o fiyatta dahi olsa almadığınıza göre alıcıda değilsiniz size tekrar teşekkür eder yorumlarımızın bize bişeyler kazandıracak şekilde olması dilerim

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye

Sen satışa devam etseydin senden bir tel. almayı düşünüyordum :)
telefon satmıyorum artık,tanıdık arkadaşlar ellerinde olan telefonları satmam için rica ediyorlar bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.sevgiler

ccaner

Üye
arkadaslar bendede yaklasık 11 aylık 13aylık garantisi olan faturalı garantili orjinal cdli orjinal sarz aletli n95 var usb kablosu orjinal değil tv kablosu orjinal ne kadar eder ilgilenenler [email protected] dan ulasabilirsiniz kasa temiz olmadıgı icin serviste on tarafı yenilenmiştir yani on kapak yenilenmiştir

urgenc

urgenc

Üye
kardes selam sifir n95 8gb'i hala satiyormusun
satiyorsan bana [email protected] adresinden donermisin

cepcicep

cepcicep

Üye
    Konu Sahibi
ürün satıldı çok oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt