ibb Mobile Programı ve 5800 larımız :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
notdream

notdream

Üye
    Konu Sahibi
ibb Mobile Programı ve 5800 larımız :(
Maalesef ibbnin hizmetimize sunduğu ibb mobile programının Nokia 5800larımızda kullanamadığımızı öğrendim. :( Bizim telefonlar Javayı mı desteklemiyor diye bu problem ya da başka bir sebep mi bilemiyorum. Bunun bir çaresini bulan bir arkadaşımız var mı acaba?:ağlarım:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 javayı destekler be kardeşim..

notdream

notdream

Üye
    Konu Sahibi
2.1 Javayı desteklediğini de biliyorum. Ama Nokia 5800larda ibb nin bu mobil programının çalışmadığı. Hatta sitelerinde bile hangi telefonların desteklediği yazılı listede 5800 yok :( Zaten denedim telefonunuz desteklemiyor bu programı diye uyarı aldım. Ben de işte bu noktada çözüm arayışındayım burada.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yapacak birşey yok..uyumlu olanı çıkarana kadar bekleyeceğiz..

notdream

notdream

Üye
    Konu Sahibi
İBBye mail attım kendilerinden uyumlu programı rica ettim. İnşallah en kısa zamanda yaparlar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah..

kur

kur

Üye
symbian telefonunuz s60v3 ise:SKYFIRE browseri yukleyiniz.wifi ve flash destekli oldugundan hem kameralari hemde yerli ve yabanci TV kanallarini rahatca seyredebilirsiniz.N95 denendi..
:bye2:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 s60 9.4 be canım..

Nikolayco

Nikolayco

Üye
Eşimin telefonundan ibb mobil i indirdim. 5800 a yükledim, çalışıyor ama çözünürlük problemi var. 320x240 olarak çalışıyor. çözünürlük olayını çözemiyorum editleyebileceğimiz bir program yada benzeri birşey varsa bi arkadaş yardımcı olabilirmi acaba?

--------------- Ekleme ---------------

up...........

RaZoR_03

RaZoR_03

Üye
ibb mobil nedir arkadaşlar ? ¿

Nikolayco

Nikolayco

Üye
Daha çıkmadı mı ya pfffff

meçhulyolcu

meçhulyolcu

Üye
bu ibbcep trafik banada çok lazım.kameraları falan görmek için.malesef iphone bedava kullanıyorken 5800 de hala abonelik istiyor 5 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt