E71 format nasıl atılır ?? lütfen acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

nightwish

Üye
    Konu Sahibi
E71 format nasıl atılır ?? lütfen acil yardım
arkadaşlar merhaba...
biliyorum telefoncuya götür diyeceksiniz ama ben bu işlem için haybeye ücret vermek istemiyorum şimdi...
daha önce kullandığım biçok nokia model telefonlarıma sorunsuz yaptığım versiyon yükseltme işlemini nokia E71 cihazıma yaptım fakat telefon yeniden başladıktan sonra şu hatayı veriyor
(telefon açılması hatalı) şeklinde...(pc suit arayüzünde işlem sorunsuz gerçekleştirilmiştir yazmasına rağmen)forumda gezmediğim yer kalmadı format için ama olmuyor bu qwerty klavyede sanırım..denedim ama format olmuyor...her yolu yaptım bu *kare 3 tuşu vs kombinasyonları hiç biri olmadı..:vur
e71 için yokmu bu problemi çözecek biri allah rızası için..şimdiden teşekkürler....

• Beğen
Tepkiler: darendeli44 ve tırcıhasan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
"green button" + "3" + "*" and turn on phone yeşil tuş, 3 ve yıldız tuşuna aynı anda basacaksın sonra açma-kapama tuşuna basacaksın..nette hep bu şekilde anlatılıyor..

nightwish

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam saol ama mümkün değil olmuyo..benim tuş takımında yıldız üst karakter ondanmıdır acep ne ama yok yemiyo bu kombinasyon belki 50 kere denedim ıı ıhh

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
peki *#7370# i denedin mi?

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
arkadaş anladığım kadarıyla telefonu açamıyor dolayısıyla *#7370# işlemez :) bendede e63 var bende yapamıyorum

ufs39427

Üye
o sorun bendede war arkadaslar

JoePilot

Üye
"green button" + "3" + "*" and turn on phone yeşil tuş, 3 ve yıldız tuşuna aynı anda basacaksın sonra açma-kapama tuşuna basacaksın..nette hep bu şekilde anlatılıyor..

yok hocam saol ama mümkün değil olmuyo..benim tuş takımında yıldız üst karakter ondanmıdır acep ne ama yok yemiyo bu kombinasyon belki 50 kere denedim ıı ıhh

Dostum aynı sorunu şimdi yaşadım arkadaşın dediği yöntemi denedim oldu. Tekrar dene istersen arama tuşu'na 3'e yıldız'a ve kapama tuşuna basılı tut formatlıyo...

osbir

Üye
arama tusu + 3 + * tusuna telefon kapalıyken bas bunların ucune basarken telefonu ac formatlanmıs oluyor telefon

antalyali2008

antalyali2008

Üye
Teşekkürler joepilot aynı sorun benim e71 de de vardı,dediğini yaptım problemim çözüldü,
Arama tuşu+*+3+kapama tuşu basılı tutup telefon tekrar açılana kadar bekleyin arkadaşlar.

seydo

Üye
*#7370# kesin oluyor bende yaptım

grupsatans

Üye
tel kapat aramatuşu 3 * acma kapama tusune aynı anda 5sanıye basılıtut hepsıne aynı anda bas format tamam

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
xdxd arkadaslar sızın dedıgınız o basılı tutulan tuslarla formatı ben 6630 yapıyordum ama e71 gelısmıs bır telefon ole sacma sekıldekı ıslemlerı kbl etmiyor sen en ıyısı telefonu fabrıka ayarlarına getır bıde DINLEYIN HUU banada ole olmustu telefon acılması hatalı dıe hafıza kartını cıkarttım sonra acttım oldu hafıza kartından kaynaklanıyor o xd

--------------- Ekleme ---------------

grupsatans kardes e71 ıcın gecerlı bısey dııl oo

n71 de yapabılırsın ama bunda unut ısletım sıstemı ole sacma ıslmlerı kbl etmezz

N71 de felan olur ama eee 71 de unutt

cyberboogey

cyberboogey

Üye
allah bu forumu kurandan razı olsun gecenin bir yarısı yüreğim ağzıma geldi plmıcak diye ama oldu teşekkürler

kim demiş olmuyor diye yav gayetde oldu

eda35

Üye
kılıt kodu ıstıyor ve ben hatırlamıyorum cozumuz varmı ..eda35

smyladon33

Üye
arkadaslar format atınca hangi sürüme dönüyor ltf soylermisiniz

smyladon33

Üye
cok tskler kardes allah razı olsun senden

GhostMahir

GhostMahir

Üye
yapman gereken şu: *#7370# bu kadar.

syspohus

Üye
teşekkürler bilgilendirmeler için. Bende ikinci el aldım bir çok ayarı sıfırlamak için format faydalı olacak.
kolay gelsin

beyzade_2786

Üye
arkadaşlar yanlışlıkla bazı standart programları sildim , *#7370# yaptım ama geri gelmedi. lütfen yardım edin bana

Takipçi Satın Al

Üst Alt