Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki sertifikalama işlemini başarıyla yapabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 190 50.5%
  • Hayır

Kullanılan: 186 49.5%

• Kullanılan toplam oy
    376
  • Anket kapatılmış .

srhn15

Üye
Yarım günde içinde işlemi halletti.şimdi telefona yükleyeceğim bakalım başarılı olmuş muyum?
Paylaşım için teşekkürler...Denedim sertifika tarafından kısıtlanıyor dedi.Başaramadım.Eğer bu işlemi yapan birisi varsa yardımcı olabilir mi? Eski telimin ımeı nosunu verdim acaba ondan kaynaklı bir hata mı?

--------------- Ekleme ---------------

Ne yazıyorsa aynısını yaptım.Yüklenemiyor..Sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor.Ne yapmalıyım?
aynı problem bendede var çözüm bekliyoruz arkadaşlar

arkadaşlar signsis tipi programlarla değil opda üzerinden yapın daha pratik ve sorunsuz oluyor...

eBRiHanceR

Üye
arkadaşlar bu çinlilerin işi belli olmaz. imei lerimizi veriyoruz. klonlamsınlar. ? ne kadar güvenlidir bu site. bu sertifikalama işi başka türlü olmuyomu parayla felan ? nokiadan parayla sertifika alamıyormuyuz ?

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar süper bir çözüm yolu buldum kendi setifikanızı kendiniz hazırlayıp kendiniz telefon içerisindeki program yardımıyla sertifikalandıracaksınız. Şuanda araştırmalarımı tamamlamak üzereyim gece denemeye çalışacağım ve büyük ihtimal metni gece hazırlarım. Devrim yaratacak bu çözüm yolu.

eBRiHanceR

Üye
Arkadaşlar süper bir çözüm yolu buldum kendi setifikanızı kendiniz hazırlayıp kendiniz telefon içerisindeki program yardımıyla sertifikalandıracaksınız. Şuanda araştırmalarımı tamamlamak üzereyim gece denemeye çalışacağım ve büyük ihtimal metni gece hazırlarım. Devrim yaratacak bu çözüm yolu.

hadi inşallah başarılı olursun. bizide çinlilerden kurtarırsın :)

ocak.1907

Üye

Yani telefonun kendi temel yazılımını güncelledin mi?
Evet kardeşim.Kendi yazılımı V30 du ben V31 yaptım.
5800 V31.0.101.Telim hackli değil.Bir de ben kullandığım 5800 ın değilde eski 7610 un imei nosunu verdim.Oradan kaynaklanan bir problem olabilir mi acaba?

arkadaşlar signsis tipi programlarla değil opda üzerinden yapın daha pratik ve sorunsuz oluyor...
Online da denedim.Tekrar aynı hatayı verdi kardeşim.

paradox111

Üye
Arkadaşım öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. Yalnız kocaman bir sorun var galiba bir kaç arkadaş ta bundan muzdarip durumda. Siteye kayıt olduk sertifikalarımizi dosyalarmızi indirdik herşey çok güzel. Ve self sign dedik ve program imzalandı. Lakin telefona kurarken gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor. Uygulama yükleyici ayarlarında da bütün uygulamalara izin ver olduğu halde böyle bir sorun veriyor. Telefonun versiyonu v31 neyden kaynaklanıyor yardımcı olabilir misin. Sertifikalar ise yaramadı. Şimdiden çok teşekkür ederim

0sergen0

Üye
erişime izin verilemedi hatası alanlar veya engelleniyor hatası alanlar tekrar kutukak ın açmış olduğu sistem hack ile sistem hacklesinler düzeliyor

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. Yalnız kocaman bir sorun var galiba bir kaç arkadaş ta bundan muzdarip durumda. Siteye kayıt olduk sertifikalarımizi dosyalarmızi indirdik herşey çok güzel. Ve self sign dedik ve program imzalandı. Lakin telefona kurarken gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor. Uygulama yükleyici ayarlarında da bütün uygulamalara izin ver olduğu halde böyle bir sorun veriyor. Telefonun versiyonu v31 neyden kaynaklanıyor yardımcı olabilir misin. Sertifikalar ise yaramadı. Şimdiden çok teşekkür ederim

Sistem hack sayfasından çözüm arayınız. Sayfada bazı hata alan arkdaşlar var onlara verdiğim cevaplarıda okursanız aldığınız hataya göre yapacklarınız yazmaktadır!

Evet kardeşim.Kendi yazılımı V30 du ben V31 yaptım.
5800 V31.0.101.Telim hackli değil.Bir de ben kullandığım 5800 ın değilde eski 7610 un imei nosunu verdim.Oradan kaynaklanan bir problem olabilir mi acaba?

Online da denedim.Tekrar aynı hatayı verdi kardeşim.

Arkadaşım başta hata yapmışssın sertifika işlemini yapabilmen için hangi telefona yapacaksan o telefonun ime kodu girerek cer ve dosyalarını alman lazım. 7610 ile 5800 aynı telefon mu aynı imei koda nı sahip cevap : hayır. Tekrar cer ve dosyası isteyiniz.

Anakonda56

Anakonda56

Üye
arkadaşlar ben denedim çalışıyor yarım günde onaylanıyor Allah razı olsun

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi

Malesef fake bir yazıymış bir hack sitesinden bulmuştum tercümesi biraz uğraştırdı fakat işe yaramadı üzgünüm... :s

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaşım ilk önce paylaştığın için çok çok teşekkür ederim.bn hackemekten hiç anlamıyodum ama sayende yapabildim :)ama sonrasında bn cer ve dosyalarını indirdim..sonra ne yapıcağımı bilmiyorum :S yardım edermisiniz...Şimdide teşekkür ederim.

ocak.1907

Üye
Sistem hack sayfasından çözüm arayınız. Sayfada bazı hata alan arkdaşlar var onlara verdiğim cevaplarıda okursanız aldığınız hataya göre yapacklarınız yazmaktadır!

Arkadaşım başta hata yapmışssın sertifika işlemini yapabilmen için hangi telefona yapacaksan o telefonun ime kodu girerek cer ve dosyalarını alman lazım. 7610 ile 5800 aynı telefon mu aynı imei koda nı sahip cevap : hayır. Tekrar cer ve dosyası isteyiniz.
5800 imei koduyla denedim tekrar hata verdi.Telib hackli mi olması gerekir?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
tmm Kardeş Ben Sonrasını okumadan buraya yazdığım için Özür dilerim.Oldu Çok mutluyum :) Çok Çok Teşekkür ederim Kardeş.Emeğine Sağlık :)

serwette

Üye
allah razı olsun .

ricardocoli

Üye
ben bütün denilenleri yaptım ama telefonda calişmiyor.yardımcı olaiblirmisiniz?

orkun1967_67

Üye
Çok teşekkür ederim. Yarım günde sorunu hallettim.

madalimert

madalimert

Üye
paylaşım için teşekkürler şimdiye kadar 6600 ve n80'i hackledim ama 5800'ı bi türlü hackleyememiştim ve sertifika hatası alıyodum sonunda başardım çok teşekkürler 14.06.2008'den beri üyeyim site sayesinde birçok şeyi öğrendim
İYİKİ VARSIN MAXİCEP...

ceycey1970

Üye
hello x2 yi siteden sertifikalandırdım kısıtlama olmadan yükledi. yalnız programı çalıştırdığımda unpacking file işleminde takılı kaldı. yardımınızı bekliyorum. iptal dersem telefona zarar verirmiyim

yusuf_07_34

Üye
tesekkurler

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
hello x2 yi siteden sertifikalandırdım kısıtlama olmadan yükledi. yalnız programı çalıştırdığımda unpacking file işleminde takılı kaldı. yardımınızı bekliyorum. iptal dersem telefona zarar verirmiyim

hellox2 yi sana ait olan cer ve dosyası ile sertifikalandırman gerek çünkü program alt yapıda senin cer ve dosyalarını kullanarak sistem dosyalarına erişebiliyiro. programı kaldır sonra sertifikalandır daha sonra kurulum yap arkadaşım.

5800 imei koduyla denedim tekrar hata verdi.Telib hackli mi olması gerekir?

arkadaşım telefonun hacli olmasına gerek yok zaten senin hacklemen lazım. eğer hackliyse telefon zaten programları rahatlıkla kurabilirsin. açıkçası senin telefonun sorununu bir türlü anlayamadım :s

Üst Alt