Nerde bu millet nerde bu devlet ahali. Şu cahal kardeşinize yardımcı olabilecek kimse yok mu. Yanlış anlaşılmasın ama herşey kulaktan dolma devam ediyor forumda; ergen çocuklar gibi bazı şeyleri sora sora öğreniyoz. Devlet sırrı değil ya yafss yazın bi sabit başlık sertifika nedir ne işe yarar öğrenelim.Bu işlerin cahili olarak soruyorum ama mazur görünüz. Bu sertifikayı herşeyi yükleyebilmek için alıyoruz ( öyle demi) peki sertifikaladık bu garanti kapsamına çıkarmaz mı. Birde imei mizi verecez elin gavurlarına sakatlık çıkmasın

herşeyi yaptım cer ve geldi, sertifikalamak istediğimde bu hatayı veriyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım bir program yada oyun ya da tema yüklemek istiyorsun telefonuna fakat telefonuna yüklemeye çalışıyorsun fakat uyarı veriyor. Güvenilmeyen sağlayıcı şeklinde. İnternette olduğu gibi her sitenin her adresin bir sertifikası vardır. Bu sertifika gerek internet explorer gerek mozilla falan gider bunlar her sitenin sertfikasını kontrol eder. bu sertifika o site hakkında belli başlı temel içeriklerin olduğu sitenin alt yapı falan filan bir çok ince ayrıntısal bilgileri içerir. İşte bu kontrol sistemi bilgisayarda olduğu gibi cep telfonu programlarında da olmaktadır. Symbian işletim sistemide yüklediğin her programın sertifikasınbı kontrol ediyor çünkü o programın zararlı mı zararsız mı diye yapıyor peki bunu nasıl anlıyoır. Symbian tarafından sertifikalandırılan program güvenli sertifikalandırılmayan güvensiz oluyorNerde bu millet nerde bu devlet ahali. Şu cahal kardeşinize yardımcı olabilecek kimse yok mu. Yanlış anlaşılmasın ama herşey kulaktan dolma devam ediyor forumda; ergen çocuklar gibi bazı şeyleri sora sora öğreniyoz. Devlet sırrı değil ya yafss yazın bi sabit başlık sertifika nedir ne işe yarar öğrenelim.
Yönetim uyuma cevap ver![]()
işte bu durumu aşmak için kendi telefonunun imei kodu ile sertifikanı oluşturup programı sertifikanla tanıtıyorsun!exe dosyası cer , ,sis veya sisx dosyaları aynı klasöre koyup işlemleri yaparsanız bu hatayı almazsınız...
ya harbiden olyomu arkadaşlar .. imei numarasını yazıoz harbiden cewap yazarsanı çok mutlu olurum ..
))) bir nevi kısıtlanmış sertifika hatalarının acısını çıkarmak istedimm
))...... bu site hakketen tlflar hakkında dehşet bir sitee paylaşımınız için çok çok tşklerrr arkadaşlar...
)))) Gereksiz sordum. Dikkatli bakmazsan bu olur tabi. Valla arkadaşım teşekkür ediyorum. Birde şu IMEI konusunda şöyle bir yorum yapılabilir. KVK garantili telefonun her yerinde IMEI yazıyor zaten. Kloncuların işine illaki yarar ancak bize bişey olmaz. Hehangi bir problem olması halinde babalar gibi gidilir kvkya pat diye çözülür problem. emeğine sağlık arkadaş deneyeceğim bakalım umarım olur
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar herşey tamam sertifika ve tamam ama birleştirmeyi yapıyor hata mesajı veriyor dosyayıda sertifikalı hale getiriyor normal mi?
ya bu olay ücretlimi birde benim harita yerimi bulmuyo hkartındaki cer dosyasını sildim galiba ondan olabilirmi HA BİRDE haritayı srtfikalamak için binpda dosyasından yolu citiessi secicez dimi ole direkt kopyalamak yok yanı
hacı on numarasın hepsını yaptım yalnız bu sıfre dosyaları ve sertıfıka verecegımız dosyalar aynı klasor ıcınde olmayınca hata verıyo buraya dıkkat etmek gerek !