5800 da çağrı cevaplama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bozic

Üye
    Konu Sahibi
5800 da çağrı cevaplama
slm arkadaşlar ben bir konuda yardım istiyorum çok aradım taradım ama bu konu ile alakalı yazı bulamadım...5800 da çağrı geldiğinde ekran kilidi açılıyo ve telefonu cebimden çıkarırken ekrana değerse elim telefon açılıyo bunu 5530 veya n97 deki gibi slide şekilde yapıcak bir program veya yöntem yokmudur...yada çağrı geldiğinde ekran kilidi otomatik açılmasa...?

• Beğen
Tepkiler: kulacavus ve icefire01

bozic

Üye
    Konu Sahibi
bi bakıcak yokmu konuya kimse bişey demiyo :S

krgz.hcvt

Üye
evet arkadaşlar bu konuda bilen birileri yardım etsin. bazen sıkıntı oluyo tel. daha kılıfından çıkaramadan açılıyo yada yanlışlıkla kapanıyo.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar ayarlardan telefona girin arama ayarlarından her tuşla cevabı kapatın..

bozic

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ayarlardan telefona girin arama ayarlarından her tuşla cevabı kapatın..

anladım demek istediğinizi ama sonuç ta ekranda cevapla kısmına parmagın değdiği anda telefon açılıo yani cağrı geldiğinde ya ekran kilidi kalkmamasını sağlamak lazım yada 5530 veya n97 deki gibi slide cevaplama yapmak lazım ekranda ...

erkin2503

Üye
bendede aynı sorun vardı. benim sorunum şöyle bitti arkadaşlar, şimdi ilk aldığımda 5800 öndeki jelatinini çıkarmamıştım yeni bi jelatin alana kadar o jeletinleyken çok karşılaşıyordum o problemle, jelatini değiştirdim ogünden beri hiç yanlışlıkla açılmadı. benim sorunum böyle bitti :)

bozic

Üye
    Konu Sahibi
bendede aynı sorun vardı. benim sorunum şöyle bitti arkadaşlar, şimdi ilk aldığımda 5800 öndeki jelatinini çıkarmamıştım yeni bi jelatin alana kadar o jeletinleyken çok karşılaşıyordum o problemle, jelatini değiştirdim ogünden beri hiç yanlışlıkla açılmadı. benim sorunum böyle bitti :)
ama jelatin varken herhalde dokunmatik hassasiyeti azalıyordur ondan sorun olmuyordur...su 5530 daki gibi olsa çağrıo cevaplama mükemmel olucak ya :S

bozic

Üye
    Konu Sahibi
kimse cvp vermiyomu :S

erkin2503

Üye
dokunma hassasiyeti azalmadı sonuçta. teli çıkarırken kendi açıulıyodu dediğimdede nokinın kendi çizgili jelatını vardı

e.c.g

Üye
arklar bende bir telciye yaptırdım n97 gibi oldu

rapyanist

Üye
sa bişi sorcam arkadaşlar 5800 s60 a mı giriyo mesela bende 6300 vardı s40 dı 5800 hangi sınıfta?

alkımcanosu

Üye
5800 s60 v5 e girio:evet:

rapyanist

Üye
sağol teşekkürler

Halim21

Halim21

Üye
Ya arkadaşlar telefonun yazılımını v.40 a çıkarırsanız zaten yeni sistemlen beraber slide unlock ta yükleniyor.mesela ben de öle bi olay yoktu ama güncelledim v40 yaptım.şimdi biri beni aradığında ekrandaki slide tuşunu sola doğru çekiyorum ondan sonra cevap verebiliyorum.

onuryelboga

Üye
bende var slide şeklinde cevaplıorum..ama nası oldu unuttum..haliyle telfona 100 tane program yükleyince hafızamda kalmıyo :D:DD du bi bakayim nerden olmus =)))

ccavuss

ccavuss

Üye
arkadaşım v40 sürümüne güncellersen nokia bu sorunu o güncelleme ie çözmüş iphonenun benzeri bir uygulama ile...

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
v40 ta var güncellemk gerkali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt