N85 Hack Kesin Çözüm FP1 ve FP2 cihazlar İçin En Basit Hack Yöntemi Hellox 2.31 ( Resimli Anlatım )

Sponsorlu Bağlantılar

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
N85 Hack Kesin Çözüm FP1 ve FP2 cihazlar İçin En Basit Hack Yöntemi Hellox 2.31 ( Resimli Anlatım )
arkadaşlar öncelikle aşağıdaki bölümden kendinize bir sertifika isteyeceksiniz , ayrıntılar konuda mevcut.

sertifika almak için buraya tıklayın...

daha sonra yapmanız gerekenler.

önce (e) klasörünün içerisinde hack adlı bir klasör oluşturun içerisine sys ve onun içerisinede bin adlı bir klasör oluşturun.

yani şu şekilde olacak e:\hack\sys\bin. bu işlem x-plorer uygulamasından yapılacak.

klasör oluşturduktan sonra....

1- verdiğim hellox 2.3 uygulamasını aldığınız sertifika ile PC de veya cepte sertifikalandıracaksınız .

2- sertifikalandırdığınız hellox uygulamasını telefonunuza yükleyeceksiniz.

3- hellox uygulamasını çalıştırdığınızda rompatcher uygulamasını kendisi otomatik olarak yükleyecek.

4- sonra rompatcher uygulamasını çalıştıracaksınız, ilk resim`de gördüğünüz ekran gelecek ve okey diyeceksiniz.

sonra ikinci ekranda gördüğünüz,install server_fp2 > options > all patches > apply seçeneğini seçeceksiniz.

tüm işlem bu kadar eğer sistem klasörleri hala gözükmüyorsa telefonu kapatıp tekrar açın.

not :eğer sistem klasörlerini tekrar gizlemek isterseniz hellox uygulamasına tekrar girip un hack my phone seçeneğini seçin.

bu resim n85`in hack`lendiğinin kanıtı..

tüm anlatım ve önizlemeler bana aittir ,ayrıza LAZOFLU arkadaşıma katkısından dolayı teşekkür ediyorum, sizlerde etmeyi unutmayın lütfen.

emeğe saygı lütfen ,teşekkür butonuna basmayı unutmayın..

xplorer 1.22 anlatım ...

önce X-plore_S60_ed adlı dosyayı yükleyin sonra X-plore_v1.22.2039 adlı olanı yükleyin değiştirilsinmi sorusuna değiştirilsin deyin bu kadar.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: samurai jack65, realites, a-sah ve 44 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eline sağlık.

Kosmom

Kosmom

Üye
tesekur ederim kardes.Ben herseyi dedigin gibi yaptim fakat Hellox 2.31 kurulmuyor - paylasima erisim yasaklanmis diye bir cevap geliyor.acaba neden.yardimci olursaniz sevinirim.Tel Nokia E51 FW 400.34.001 TESEKURLER

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
tesekur ederim kardes.Ben herseyi dedigin gibi yaptim fakat Hellox 2.31 kurulmuyor - paylasima erisim yasaklanmis diye bir cevap geliyor.acaba neden.yardimci olursaniz sevinirim.Tel Nokia E51 FW 400.34.001 TESEKURLER

en başta anlattığım gibi sertifika aldınmı kendine eğer aldıysan ve olmuyorsa yanlış birşey yapmış olabilirsin.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Güzel paylaşım. Ellerine sağlık.

sniper007

sniper007

Üye
teşekkürler. mesaj sorununun giderilebilmesi için hard formatla yeni versiyon atmıştım eski helloox ile hacklenmiyordu. 2 dakikada hallettim

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. mesaj sorununun giderilebilmesi için hard formatla yeni versiyon atmıştım eski helloox ile hacklenmiyordu. 2 dakikada hallettim
:hmmm ne demek istediğini pek anlamadım kardeş kusura bakma..:)

evet alternatiflere açığız maksat insanların işi görülsün nasıl olduğu önemli değil sağol.:)

pRime.

pRime.

Üye
saolasn kardeş

OrodrethElanessé

OrodrethElanessé

Üye
son firmware de çalışıyor mu n85te ?

huzunluyillar

Üye
çok teşekkürler hemen uyguladım :)

1349

Üye
E51 v400 firmware'de, helloOx unpacking file yazdığı zaman öyle bekliyor. Mapping drive hemen bittikten sonra unpacking file uzun sürüyor hatta 5 dakika kadar beklememe rağmen bitmiyor. Uzunmu sürüyor yoksa yanlış giden birşeymi var?

--------------- Ekleme ---------------

HelloOX2 official sayfasında, E51 hackable telefonlar arasında yer almıyor. Bilgisayardan sertifikalama yönteminden devam edelim şimdilik.
Anlatık gerçekten güzel, ellerine sağlık.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler hemen uyguladım :)
rica ederim...:)
E51 v400 firmware'de, helloOx unpacking file yazdığı zaman öyle bekliyor. Mapping drive hemen bittikten sonra unpacking file uzun sürüyor hatta 5 dakika kadar beklememe rağmen bitmiyor. Uzunmu sürüyor yoksa yanlış giden birşeymi var?

--------------- Ekleme --------------
-

işine yaramamasına üzüldüm ama malesef yapacak birşey yok:(

HelloOX2 official sayfasında, E51 hackable telefonlar arasında yer almıyor. Bilgisayardan sertifikalama yönteminden devam edelim şimdilik.
Anlatık gerçekten güzel, ellerine sağlık.
sende sağol...:)

adem_2c

Üye
n96 son fw de çalışırmı dostum çalıştıran varsa anlatırsa sevinirim.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Hakan Kardeşim %1000 çalışıyor opdadan daha önce sertifika almıştım sonra hellox uygulamasını sertifikaladım sonra yükledim rompatcher den aktif ve otomatik yaptım sorun çözüldü çok tşkler...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Hakan Kardeşim %1000 çalışıyor opdadan daha önce sertifika almıştım sonra hellox uygulamasını sertifikaladım sonra yükledim rompatcher den aktif ve otomatik yaptım sorun çözüldü çok tşkler...
rica ederim kardeşim işine yaramasına sevindim...:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt