Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar bu linkteki listede 6303 classic yokki nerden bulup güncelleme yaptınız merak ettim

listeye bakmana gerek yok dostum software update i yükle cihazını bağla o sana söyler cihazın için yeni güncelleme olup olmadığını.nokia nın türkiye sitesini güncellemiyolar hiç.

protectwave

protectwave

Üye
Yurtdışı alışveriş sitelerinde 6303 için bi aksesuarlar gördüm bayıldım yaa, mesela 6303 classic brown kasa ( cam tarafına dikkat - aynalı- )

telefonu komple kaplayan slikon koruma kılıfları..

Bunlar acaba Türkiyeye ne zaman gelir :allalla:

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Yurtdışı alışveriş sitelerinde 6303 için bi aksesuarlar gördüm bayıldım yaa, mesela 6303 classic brown kasa ( cam tarafına dikkat - aynalı- )

telefonu komple kaplayan slikon koruma kılıfları..

Bunlar acaba Türkiyeye ne zaman gelir :allalla:

vala dostum bence hiç gelmez.türkiyede sadece desinler diye alınan iphone gibi cihazlara aksesuar gelir.

alex-tr

Üye
bu gun 6303 classic icin ne yaptiniz.benim 6303 classic yabanci dilde dilini turkce yapmam icin ne yapayim.simdiden tesekur ederim.

protectwave

protectwave

Üye
vala dostum bence hiç gelmez.türkiyede sadece desinler diye alınan iphone gibi cihazlara aksesuar gelir.
Olmadı bu sitelerden alayım diyorum fakat kısa bi araştırma yaptım, sadece kargo masrafları şu - bu 100 doları buluyormuş, zaten kasa 18-20 dolar. Hadi kendi fiyatı kadar kargo ücretine razıyım ama kendisinin 4-5 katı olan kargo ücreti bana mantıksız geliyor.. Haa birde süresi çok uzun oluyormuş..Kargonun gelmesi 4-5 haftayı bulur diyorlar...

@ Diğer arkadaş yabancı dilden Türkçeye çevirmeyi sormuş onu gene evanescence1907 arkadaşım bilir, o konuda benim malumatım yok...

so-ran

Üye
Merhaaba arkadaşlar
ben 6303 için m-cüzdan tazı bir program arıyorum yardımcı olabilir misiniz epey bi aradım 1 tane buldum ama ingilizce türkçe olursa daha iyi olur tşklr...

geko06

Üye
arkadaşlar selam telefonun maps özelliğini kullanabilen var mı ben çözemedim harita indirdim fakat haritayı açamadım

Arkadaşım ajandadan haritalar kısmına gireceksin, orada adres bul dediği yere istediğin bi yerin adresini yazacaksın (ankara, istanbul, bursa, hakkari ... farketmez) o sana haritayı otomatikman açıyor zaten. Ben harita falan indirmedim ayrıca telefonda mevcut bulunan haritayı kullanıyorum.
Ha bunun dışında başka bi fonksiyonu daha varsa o kadarını bilmiyorum. Bilen bi arkadaş varsa açıklasın. Ancak ben bu şekilde kullanıyorum ve şimdiye kadar çok faydasını gördüm...

kzkr

kzkr

Üye
bu telefonu yeni aldım sayılır ve oldukça beğendim
bir kaç sorum olcak
telefonun sürümü 8.90 olarak geldi,ben bunu 9.10 a yükseltmek istiyorum ancak dil ingilizce oluyormuş, bu olay istinasız her 6303 (veya 6300) içinmi geçerli? Yani kesin ingilizcemi oluyor dil, olmuyorsa olmayacağını nasıl anlarım?

diğer bir sorumda güncelleme yaptım ve dil ingilizce oldu varsayalım (sorun değil öylede kullanırım),dili türkçe yapmak için kullanılan program ve işlemler telefonun garantisini bozarmı?

cevaplar için şimdiden teşekkürler,
iyi forumlar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bu telefonu yeni aldım sayılır ve oldukça beğendim
bir kaç sorum olcak
telefonun sürümü 8.90 olarak geldi,ben bunu 9.10 a yükseltmek istiyorum ancak dil ingilizce oluyormuş, bu olay istinasız her 6303 (veya 6300) içinmi geçerli? Yani kesin ingilizcemi oluyor dil, olmuyorsa olmayacağını nasıl anlarım?

diğer bir sorumda güncelleme yaptım ve dil ingilizce oldu varsayalım (sorun değil öylede kullanırım),dili türkçe yapmak için kullanılan program ve işlemler telefonun garantisini bozarmı?

cevaplar için şimdiden teşekkürler,
iyi forumlar

arkadaşım öncelikle cihazın arkasını aç ve imei no nun yanındaki yere bak orada nokia.com aş güvencesi yazıyosa versiyon atınca türkçe kalıyor.ancak by nokia fln yazıosa dil ingilizce olur.dili tekrar türkçe yapmak garantiyi etkilemez.sitede tr yapma metodları var bakabilirsin.umarım nokia com dur cihaz uğraşmazsın bidaha:oke:

kzkr

kzkr

Üye
arkadaşım öncelikle cihazın arkasını aç ve imei no nun yanındaki yere bak orada nokia.com aş güvencesi yazıyosa versiyon atınca türkçe kalıyor.ancak by nokia fln yazıosa dil ingilizce olur.dili tekrar türkçe yapmak garantiyi etkilemez.sitede tr yapma metodları var bakabilirsin.umarım nokia com dur cihaz uğraşmazsın bidaha:oke:

bilgi için teşekkürler
nokia kom aş yazıyor:oke:

protectwave

protectwave

Üye
Bu modelin siyahını kullanan arkadaşlar var mı? Bazı forumlarda bu rengi kullananlar bazı çizilmelerde alltan metal-gümüş rengin çıktığını söylüyorlar... Doğru mudur?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
6300 da böyle bir durum olduğunu biliyorum ama bu cihazda görmedim.

blacklion42

Üye
Arkadaşlar ben 6303 modelini 2 gün önce aldım. Ama telefon açık iken kulağıma koyunca şarj cihazlarının çıkardığı ses gibi bir cızırtı geliyor.ekran kapanınca gidiyor. sizce normal bir durummu yardımcı olabilirmisiniz lütfen. ne yapabilirim. şimdiden çok teşekür ederim

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Arkadaşlar ben 6303 modelini 2 gün önce aldım. Ama telefon açık iken kulağıma koyunca şarj cihazlarının çıkardığı ses gibi bir cızırtı geliyor.ekran kapanınca gidiyor. sizce normal bir durummu yardımcı olabilirmisiniz lütfen. ne yapabilirim. şimdiden çok teşekür ederim
normal bi durum değil hemen servise götür.

protectwave

protectwave

Üye
Aslında nokia 1200da kullandığım "kısa mesaj yazdıkdan sonra,mesajı seceneklerden ( gönderme seçenekleri> sonra gönder> gönderilecek no, tarih ve saat gir) istediğim tarih ve saate gönderme" özelliğini bu telefonda çok arıyorum.. 60 liralık telefondaki özelliği buna nasıl koymamışlar anlamak zor hakikaten...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Aslında nokia 1200da kullandığım "kısa mesaj yazdıkdan sonra,mesajı seceneklerden ( gönderme seçenekleri> sonra gönder> gönderilecek no, tarih ve saat gir) istediğim tarih ve saate gönderme" özelliğini bu telefonda çok arıyorum.. 60 liralık telefondaki özelliği buna nasıl koymamışlar anlamak zor hakikaten...
bence insanlar dediğin şeyden sıkılmışlarki daha kolay olmuş gönderme.böyle bence daha iyi diğerinde 40 tane soru soruyo gönderimmi diye :)

protectwave

protectwave

Üye
bence insanlar dediğin şeyden sıkılmışlarki daha kolay olmuş gönderme.böyle bence daha iyi diğerinde 40 tane soru soruyo gönderimmi diye :)
Dediğin doğruda o ayrı bi secenekti 1200 da, doğum günü vs olan arkadaşlara yada gece aklıma gelen fakat sabah okunsun istediğim mesajlrda o çok iyi oluyordu.. Ben sonradan unutsam bile o telefon mesajı dediğim tarih ve saate gönderiyordu... Kebap iş yani :)(h)

kzkr

kzkr

Üye
benim telefonda da sürüm 8.90 diyor, yeni sürüm 9.10 diyor Nokia Software Updater ile
sürüm 10.10 yüklemek açıklanmış tamam ama ben Nokia Software Updater kullanarak 10.10 u yüklemek istiyorum
ama Nokia Software Updaterda da sürüm 10.10 çıkmıyor (henüz).
NSU da nezaman çıkar sürüm 10.10 ??

yeni bir şey daha farkettim benim cihazın arkasındaki kodu nokia nın sitesinden doğrulatınca sürüm 9.10 diyor,
ama dilin tr olması için verilen (9.10 güncelleme sonrası) kodu girince sürüm 10.10 çıkıyor.(neden koda bağlı versiyon)
sürüm 10.10 yüklemek için geçerli kodu değiştirmek illa gerekilimi oluyor ozaman, kodu değiştirmek ne kadar doğru ve garantiye etkisi nedir ?
->kodu değiştirip v10.10 u yüklemelimi,yoksa v9.10 da kalmalımı ?

Üst Alt