Nadir
Emekli Yönetici
nedenini söyler misin arkadaşım?bu kadar para verdiğim için pişmanım nokiaaaaa gözümden düştün bu iki oldu lanet olsun
nedenini söyler misin arkadaşım?bu kadar para verdiğim için pişmanım nokiaaaaa gözümden düştün bu iki oldu lanet olsun
bende niğdede herhangi bi telefoncudan aldım ses gayet hoş ..ipod shuffle da kullanıorum belki o mp3 kadar yüksek değil ama kalitesi onun kadr iyi hele bi de film seyrederken inanılmazarkadaslar bende 5800 aldım ama canavar gıbı ses veriyo gercekten sans işi bunlar.hatta ole mağzadan falanda almadım kadıkoyde alelade bı telefon satıcısından aldım.teli denedım sesine baktım videolarını seyrettim hatta telefonu satan cocuk yardımcı oldu ole magza falan hıkaye kanmayın bole ucuz numaralara.

Arkadaşlar 5800'ın GPS'e geç bağlanması, uydu bulamaması ve uydu bulsada bağlanamaması hakkında attığım mailden sonra az önce aradılar. Anlattığınıza göre herşeyi düzgün yapmışsınız dedi ve bu yazılımsal sorun gibi görünüyor ancak ben bunu üstlere aktaracağım ve size tekrar döneceğiz dediler. Sizden ricam ise daha iyi 5800 kullanmak için sizden nokia destek hattına bu konuda mail atmanız çünkü bu şikayetinizi araştıracağım ve bu konuda olan maillerin hepsini inceleyip üst düzeylere hepsini aktaracağım dedi.
Lütfen: [email protected]
"Merhabalar. En başta Nokia'ya çıkarttığı ürünler ve sizlere destekleriniz için teşekkürü bir borç bilirim. Sık telefon değiştiren biri olarak ve Nokiadan başka bir telefon kullanmayan biri olarak size bir sıkıntımı dile getirmek istedim. Bugune kadar kullandığım telefonların hiç birinde sorun yaşamadım ve yaşamayacağımdan da eminim. Ancak 5800 XM telefonumu alan kadar bu böyleydi. Telefonum çok güzel çalışıyordu aldığımda ve aldığım akşam versiyon güncellemesi yaptım ve telefonumun versiyonu v31.0.101 yani son sürüm oldu. Telefonumda yine bir sorun yoktu ve gayet güzel çalışıyordu. Daha sonra kullandığım Programlarımı (sertifikalı veya orjinal) yükledim ne olduysa bundan sonra oldu ve GPS çalışmaz hale geldi. Acaba diyerek tekrar versiyon yeniledim bu arada hafıza kartınada format attım. GPS yeniden çalışmaya başladı. Yine programları kurduğumda GPS yine çalışmaz hale geldi. Araştırdım ve bazı forum sitelerinde yüklü olan temalrdan kaynaklanıyor diyordu. temaları sildim yine çalışmadı ve tekrar format attım. GPS çalışmaya başladı ancak tema yüklemeden programları yüklediğimde yine çalışmaz hale geldi. Nokia gibi bir firma symbian telefon yapıyor ve biz bu müthiş telefonların özelliklerinden yararlanamıyorsak neden böyle özellikli telefon yapıyor yada bu hatayı (yazılımsal veya donanımsal) göremiyor. Ki gördüğüme göre çok kişide aynı sorunu yaşarke nokianın kulağına bir ses gitmiyor mu yazılım değiştirmesi yönünde. Sizden bu soruna bir çare bulmanızı ve neden olduğu hakkında bilginiz var ise (olmaması gibi birşey olamaz galiba) beni bilgilendirmenizi rica ediyorum.
Şimdiden yardımlarınız için TEŞEKKÜRLER. İyi çalışmalar."
Attığım mail bu. Buna yakın birşeyler yazarak ve sonuna Adınız Soyadınız ve Telefon numaralarınızı ekleyerek gönderdiğinizde size dönüyorlar.
Biraz kopyala yapıştır yaptım ama kusura bakmayın... BARADAN da bakabilirsiniz..
arkadaşım bn dede bu telefondan var ve çok da güzel ses geliyor hatta kuzenimdede var onun seside çok güzel bangır bangır çıkıyor.bnmde önceki tel. 6630 du ve ikisini kıyaslayamam bile 5800 çok güzel ses veren bir telefon ama elektronik old.içn bişey diemeyecem şans meselesi ama bnce sana sesi bozuk bi tel .gelmiş yani böyle bir telefonun sesine REZALET denilebileceğini düşünmüyorum.ama kendi tel göre konuştuğum içinn bilemeyeceğim bence ses kalitesi de seside çok güzzel hattta mükemmel