5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

SirLacrymosa

SirLacrymosa

Üye
arkadaslar bende 5800 aldım ama canavar gıbı ses veriyo gercekten sans işi bunlar.hatta ole mağzadan falanda almadım kadıkoyde alelade bı telefon satıcısından aldım.teli denedım sesine baktım videolarını seyrettim hatta telefonu satan cocuk yardımcı oldu ole magza falan hıkaye kanmayın bole ucuz numaralara.
bende niğdede herhangi bi telefoncudan aldım ses gayet hoş ..ipod shuffle da kullanıorum belki o mp3 kadar yüksek değil ama kalitesi onun kadr iyi hele bi de film seyrederken inanılmaz;)

bahadır1970

bahadır1970

Üye
kardeşim mücadelene canı gönülden destek veriyorum. duyarsız ilgisiz konu ile ilgili bilgisi olmayıpta yardım edeyim diyen fakat telefonda sadece alo demeyi bilen cahillere lanet olsun. bu bir sorun işte; arkadaşım geçmiş olsun sana mücadelende başarılar dilerim.

bittigitti46

Üye
Arkadaşlar 5800'ın GPS'e geç bağlanması, uydu bulamaması ve uydu bulsada bağlanamaması hakkında attığım mailden sonra az önce aradılar. Anlattığınıza göre herşeyi düzgün yapmışsınız dedi ve bu yazılımsal sorun gibi görünüyor ancak ben bunu üstlere aktaracağım ve size tekrar döneceğiz dediler. Sizden ricam ise daha iyi 5800 kullanmak için sizden nokia destek hattına bu konuda mail atmanız çünkü bu şikayetinizi araştıracağım ve bu konuda olan maillerin hepsini inceleyip üst düzeylere hepsini aktaracağım dedi.

Lütfen: [email protected]

"Merhabalar. En başta Nokia'ya çıkarttığı ürünler ve sizlere destekleriniz için teşekkürü bir borç bilirim. Sık telefon değiştiren biri olarak ve Nokiadan başka bir telefon kullanmayan biri olarak size bir sıkıntımı dile getirmek istedim. Bugune kadar kullandığım telefonların hiç birinde sorun yaşamadım ve yaşamayacağımdan da eminim. Ancak 5800 XM telefonumu alan kadar bu böyleydi. Telefonum çok güzel çalışıyordu aldığımda ve aldığım akşam versiyon güncellemesi yaptım ve telefonumun versiyonu v31.0.101 yani son sürüm oldu. Telefonumda yine bir sorun yoktu ve gayet güzel çalışıyordu. Daha sonra kullandığım Programlarımı (sertifikalı veya orjinal) yükledim ne olduysa bundan sonra oldu ve GPS çalışmaz hale geldi. Acaba diyerek tekrar versiyon yeniledim bu arada hafıza kartınada format attım. GPS yeniden çalışmaya başladı. Yine programları kurduğumda GPS yine çalışmaz hale geldi. Araştırdım ve bazı forum sitelerinde yüklü olan temalrdan kaynaklanıyor diyordu. temaları sildim yine çalışmadı ve tekrar format attım. GPS çalışmaya başladı ancak tema yüklemeden programları yüklediğimde yine çalışmaz hale geldi. Nokia gibi bir firma symbian telefon yapıyor ve biz bu müthiş telefonların özelliklerinden yararlanamıyorsak neden böyle özellikli telefon yapıyor yada bu hatayı (yazılımsal veya donanımsal) göremiyor. Ki gördüğüme göre çok kişide aynı sorunu yaşarke nokianın kulağına bir ses gitmiyor mu yazılım değiştirmesi yönünde. Sizden bu soruna bir çare bulmanızı ve neden olduğu hakkında bilginiz var ise (olmaması gibi birşey olamaz galiba) beni bilgilendirmenizi rica ediyorum.

Şimdiden yardımlarınız için TEŞEKKÜRLER. İyi çalışmalar."

Attığım mail bu. Buna yakın birşeyler yazarak ve sonuna Adınız Soyadınız ve Telefon numaralarınızı ekleyerek gönderdiğinizde size dönüyorlar.

Biraz kopyala yapıştır yaptım ama kusura bakmayın... BARADAN da bakabilirsiniz..

Mariachi22

Üye
deli gibi ses geliyo ya film izlerkense way be diyosun... dinlettiğim arkadaşlar bile şaşırıyo yani okadar iyi... bence süper bir performans var ses konusunda...

burock_95

Üye
walla birader bende telefon öyle sorun çıkarmıo o parçanın yüksek kalite olduğuna bak
core codec mp3 player programını öneririm. gerçekten güzel bi pro. ekolayzeri doğru şekilde ayarlayabilirseniz ses mükemmel oluyo. bnm gibi müzikleri telefondan dinleyenler için süper bi olay bu :oke::oke:
olmassa eğer kod girmeğe çalış şimdiden kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

telefonuna format atmanı öneririm

mustafa

mustafa

Üye
valla arkadaşım bende de öyle. 6630 kullanırken müzik kalitesini daha iyi alıyordum. arkadaşta da aynı sorun var(sorunsa eğer). ben kulaklıktan oluyor zannediyordum senin yazdıklarını okumasam bende kaliteli bir kulaklık alacaktım. telefonumda zaten kasa açıklığı var bir ay dolmadan tüketici haklarına başvurdum. başvurum kabul edildi. sonucu bekliyorum inşallah paramı iade alacağım. ve artık nokia benim için bitecek. SAMSUNG i8910 HD alacağım.

hiko6630

hiko6630

Üye
arkadaşım bn dede bu telefondan var ve çok da güzel ses geliyor hatta kuzenimdede var onun seside çok güzel bangır bangır çıkıyor.bnmde önceki tel. 6630 du ve ikisini kıyaslayamam bile 5800 çok güzel ses veren bir telefon ama elektronik old.içn bişey diemeyecem şans meselesi ama bnce sana sesi bozuk bi tel .gelmiş yani böyle bir telefonun sesine REZALET denilebileceğini düşünmüyorum.ama kendi tel göre konuştuğum içinn bilemeyeceğim bence ses kalitesi de seside çok güzzel hattta mükemmel

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 5800'ın GPS'e geç bağlanması, uydu bulamaması ve uydu bulsada bağlanamaması hakkında attığım mailden sonra az önce aradılar. Anlattığınıza göre herşeyi düzgün yapmışsınız dedi ve bu yazılımsal sorun gibi görünüyor ancak ben bunu üstlere aktaracağım ve size tekrar döneceğiz dediler. Sizden ricam ise daha iyi 5800 kullanmak için sizden nokia destek hattına bu konuda mail atmanız çünkü bu şikayetinizi araştıracağım ve bu konuda olan maillerin hepsini inceleyip üst düzeylere hepsini aktaracağım dedi.

Lütfen: [email protected]

"Merhabalar. En başta Nokia'ya çıkarttığı ürünler ve sizlere destekleriniz için teşekkürü bir borç bilirim. Sık telefon değiştiren biri olarak ve Nokiadan başka bir telefon kullanmayan biri olarak size bir sıkıntımı dile getirmek istedim. Bugune kadar kullandığım telefonların hiç birinde sorun yaşamadım ve yaşamayacağımdan da eminim. Ancak 5800 XM telefonumu alan kadar bu böyleydi. Telefonum çok güzel çalışıyordu aldığımda ve aldığım akşam versiyon güncellemesi yaptım ve telefonumun versiyonu v31.0.101 yani son sürüm oldu. Telefonumda yine bir sorun yoktu ve gayet güzel çalışıyordu. Daha sonra kullandığım Programlarımı (sertifikalı veya orjinal) yükledim ne olduysa bundan sonra oldu ve GPS çalışmaz hale geldi. Acaba diyerek tekrar versiyon yeniledim bu arada hafıza kartınada format attım. GPS yeniden çalışmaya başladı. Yine programları kurduğumda GPS yine çalışmaz hale geldi. Araştırdım ve bazı forum sitelerinde yüklü olan temalrdan kaynaklanıyor diyordu. temaları sildim yine çalışmadı ve tekrar format attım. GPS çalışmaya başladı ancak tema yüklemeden programları yüklediğimde yine çalışmaz hale geldi. Nokia gibi bir firma symbian telefon yapıyor ve biz bu müthiş telefonların özelliklerinden yararlanamıyorsak neden böyle özellikli telefon yapıyor yada bu hatayı (yazılımsal veya donanımsal) göremiyor. Ki gördüğüme göre çok kişide aynı sorunu yaşarke nokianın kulağına bir ses gitmiyor mu yazılım değiştirmesi yönünde. Sizden bu soruna bir çare bulmanızı ve neden olduğu hakkında bilginiz var ise (olmaması gibi birşey olamaz galiba) beni bilgilendirmenizi rica ediyorum.

Şimdiden yardımlarınız için TEŞEKKÜRLER. İyi çalışmalar."

Attığım mail bu. Buna yakın birşeyler yazarak ve sonuna Adınız Soyadınız ve Telefon numaralarınızı ekleyerek gönderdiğinizde size dönüyorlar.

Biraz kopyala yapıştır yaptım ama kusura bakmayın... BARADAN da bakabilirsiniz..

arkadaşım gps bazen ev içndeyken çekmiyor öyle bir sorun olmasın???

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşım bn dede bu telefondan var ve çok da güzel ses geliyor hatta kuzenimdede var onun seside çok güzel bangır bangır çıkıyor.bnmde önceki tel. 6630 du ve ikisini kıyaslayamam bile 5800 çok güzel ses veren bir telefon ama elektronik old.içn bişey diemeyecem şans meselesi ama bnce sana sesi bozuk bi tel .gelmiş yani böyle bir telefonun sesine REZALET denilebileceğini düşünmüyorum.ama kendi tel göre konuştuğum içinn bilemeyeceğim bence ses kalitesi de seside çok güzzel hattta mükemmel

hocam kulaklıktan gelen sesten bahsediyorum ben. yoksa normal dışarı verdiği ses güzel ama kulaklıktan aynı verimi alamıyorum. şunu da belirteyim 5800'ın kulaklığını iphone a taktım gayet güzel ama ne hikmetse 5800 da aynı verim yok. ayrıca 6630 a laf söylettirmem. beni tek memnun eden modeldi. :D

benozqurum

Üye
ya kimse anlamak istemiyo yada anlammazlıktan geliyo burda arakdaşın bahsetti konu kulaklıktan gelen ses düşük dio adam tutmuş dışarıya çok güzel weriyo bende bişi yok dio ya böle bişey yok neyse o bahsedilen kulaklık orjinal kutudan çıkan kulaklık bi kaç arkadaş çok güzel bangiır bangır ses veriyo demiş acaba sesiz bi odada gece yatarkenmi yapmış bunu öle yaptıysa ewet doğrudur ortamda hiç ses olmadığı için tek çıkan ses ona öle geliyodur bide gündüz kalabalık bir cadde veya otobüste desin aynı şeyi dışardaki sesler naklen kulağında buda kutudan çıkan hs45-ad54 kodlu müthiş ikili standart müzik kulaklığı yüzünden oluyor adamlar tabiki iyi bi kulaklık koymicakki diğer yaptığı kulaklığı satabilsin eğer ses yetmio diyosanızhttp://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/aksesuarlar/tum-aksesuarlar/kulakliklar sitesindeki kulaklıklarından wh-205 veya wh-701 denemenizi öneririm farkı anlarsınız bende 205 war kulagı tam dolduran kulaklık olduğundan bas werişini duymanız lazım bu kulaklıkla bu telefonu daha çok sevdim ama baskalarınıda deneyin nokia shopta hangısı hosunuza gıderse onu alın

zarlin

Üye
yaw arkadaslar bu telefon çok kaçakları geziyo pişyasada telefonu alırken kutunın yanındaki yanı barkotun orda nokia kom yazmaki gerekiyo buna dikkat edin bu arada telefon süper bundan önce n95 kullandım yanında 0 kalır saygılarr

devilred

Üye
Milletin nasıl bir kulağı var anlamıyorum bende de var 5800 ve sesi harkulade süper çıkıyor hiç şikayetlenmesin kimse...

Adiljan

Adiljan

Üye
uzldum .. aynı telfon bendede war fakat ben yan odadan duyabılıyorm kulaklıqı taktıqımda klaklarım patlayack qıbı oluyo sasırdm :S

ouSahin

ouSahin

Üye
baba müzik konusunda sony ericssonun walkman telefonlarını tek geçerim gerçekten ben bu telefonu aldıgımda dedim walkmanden daha iyidir inş. ama kulaklıgı ilk gördügümde zaten bir iticilik geldi bilmiyorum ya :s

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
Aldığınız telefonda, kulaklıkta, mp kalitesinde v.s herhangi birinde kesin bir sorun saptanmadan genel bir yazı yazılmış..
Şahsen daha önce SE Walkman ve N82 kullanmış biri olarak diyebilirim ki, ben boyle bir ses canavarı görmedim..
5800 xpressmusic bu işte gayet başarılı olmuş..

Sehzade

Üye
ben suan telefondan memnunum muzik bakımından yuksek sesle dinlemeyi sewerim ama rahatsız edicek kadar degil ben kulaklıgı degisdim bana gore gayet muazam calısıo ama kisiden kisiye ses degisir...

Progressivity

Progressivity

Üye
kendi kulaklıgı iş yapmaz arkadaşlar kaliteli ses isteyenler daha profesyonel kulaklıklar alsınlar yüksek ses kaliteli ses değildir iyi yalıtımlı bir kulaklık alındıgında ve kaliteli kulaklıkta ses artışı oldugunuda göz önünde bulundurursak telefonu kötülemeye hakkımız yok ayrıca n97nin dokunmatik ekranınında hassasiyet olarak 5800 ile aynı oldugunu göreliden beri daha bi sevmeye başladım telefonumu

adamantan

Üye
yalan inanmayın müşteri menuniyeti fln diye sansınıza iyi cıkarsa Allahtan sükredin başka bişey diyemem nokia dan e65 tel aldım
bi türlü garantiden aldıramadım telefonu en sonunda müşteri temsilciligine basvurdum .öyle onuda git gel aman alıyoz bilmem ne inanmayın sakın.bütün telefonlarda aynı sey var.sans işi birazda aldıgınız yere dikkat edin.

muhammed32

Üye
Bende 5610 xpress music kullanıyordum bu teli ilk çıktığında büyük bir heycanla aldım dedim kendi kendime 5610 kulaklığa böyle ses veriyosa km bilir bu telefon nasıl verir dedim aldığım gün pişman oldum 5610 mum gibi arıyorum ama umudum var nokıa bu sorunu update ile halledecektir kesinn merak etmeyin :)

UniqueDemon

Üye
Bende de nokia 5800 var ve şuana kadar bir hatasını görmedim. Duyduğuma göre 5800 ların bazıları hatalıymış ve nokia bunları geri alıyormuş ..

Takipçi Satın Al

Üst Alt