5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

Bogard

Bogard

Üye
dostum bende kendime 5320 aldım müsiksiz yapamadıım için ve ses seviyesi çok kaliteli elimde 5200 var onun yanında müzik seti gibi. 5800 çok pahalı geldiği için bunu almıştım ama anlattıklarını okuduktan sonra iikide almamışım diorum. umarım telafi edilir bu hataları.

swagger2134

Üye
arkadaşım bende 5800 aldım ses olarak nokıa kulaklık degil marka kulaklık aldım ön ayar yaptım ses olarak gayet iyi 1 ses aldım diyebilirim daha öncesin sony erıcsson kullandıgım için iyi biliyorum mp3 lerin arasında ses farkı illaki vardır bunu unutma ama kulaklıgını dene memnun kalacaksındır

lordomax

lordomax

Üye
eski nesillerde yazılım hataları vardı
son nesli deneyin

ghosttm

Üye
arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum geçerkn bu konuyu gördüm aşalanmaya dayanamadım siz elinizdeki herhangi bir telefonu 5+1 gibi bir sisteme bağlayabiliyor ve düzgün ses alabiliyormusunuz ilk başta bunu sorayım tabikide music yazan telden insan ses bekler ama diğer tellerde olduğu gibi iğrenç bi db de ses almak yerine kulağa hos gelen 62 db. 75 db. arasında çıkıor bu telden sesler ve bence gayet ii çünkü elimizdeki elektirikli süpürgeler bile bukadar ses yapıor bende aldığım baya oldu ama çok memnun kaldım bide bunun clasında bi iphone alıp eziyet çekeğime bunu alırım çokdaha ii bence ? çok ses arıyor isen 200tl ye tvli telefonlardan al ozmanı :D

bay11

Üye
valla arkadaslar 5800 bende var ama hic bir sorunn yokk sesde felan canavar gibi arkadasin sansina olsa gerek

aa-tolga

aa-tolga

Üye
bende 6220 c var 5800 da var ses kalitesinde hiç fark yok.Music mp3 ün 128 kpps yerşine 196 kpps kayıtlı music mp3 koy haliyle daha super ses cıkıyor.

asedme

asedme

Üye
Hakkını ara sonuna kadar

kanaat3

Üye
arkadaşlar bende 5800 aldım süper sesi var bence senin telefonda bir sorun var araştır istersen

asedme

asedme

Üye
Ya bu 5800 lar cokta güzel arıza cıkarcak gibi durmuyor neden türkiyedekiler hep bozuk

cosmo61

cosmo61

Üye
ses.kalitesi.orginal.kulaklığı.ile.fena.değil.hatta.üstündeki.kolay.kullanım.tusları.süper.ama.gercekten.sesi.az.madem.xpressmusic.diye.telefon.cıkarttın.adam.gibi.bişey.olsaydı.bari.900.tlalırken.iyi.müsteri.memnuniyeti.ne.olcak.bir.daha.hangi.yüzle.telefon.satıcan.bana

mete_53

mete_53

Üye
arkadaslar power mp3 programını yukleyın bu sıtede var ses kalıtesını oldukca ıyı arttırıyor ama benımde sorunum var 5800 ıle ılgılı benım sorunum karsımdakı kısının sesı yorganın altından konusuyormus gıbı bas bır sekılde gelıyor konustugum kısının ne dedıgını anlamıyorum NOKIA teknık servıse gıttım uretım hatası hoparloru degıstırmemız gerek 1 saat sonra gelın dedıler telı bıraktım 1 saat sonra aldım denedım degısen bırsey yok yıne aynı ordakı bayana soyledım aynı dıye kendısı denedı gayet ıyı dıyor yanı bır an kulaklarım sagır bende hata sandım ama bende bırde 1100 var konusurken sesını kısıyorum yanı bende sorun yok .5800 ıcın hoparlorun sesını arttıracak yada duzenlıycek tızlestırecek bır program varmı acaba .tsk. ve yardım lutfn

cosmo61

cosmo61

Üye
arkadaşlar nokia ile anlaşma yapmadım ilk başta onu dile getirmek istedim XpressMusic telefonu ilk nokia buluşu oda içindeki ses çipi ile alakalı bakın XpressMusic anblemi olmayan herhangi kaliteli bi telefonda bile bu kadar net veded tatlı ses alınmaz 5800'mı 2'el aldım param ona yetti ama aldığım adam çok temiz kullanmış ilk başlarda alışamadım telefon yavas geldi ekran hassasiyeti sonra kvk servisine verdim versiyon yükseltidi ama ben yine tatmin olmadım 2'kez kvk servisine verdiğimde istanbula gönderildi vede en üst düzeyde kontrol edildi şikayetim telefon yavaş vede sesi yeterli gelmiyor telefonuma nasıl bir versiyon atıldıysa telefon çok hızlı vede sesi süper ya arkadaslar öle böle değil kulağım ağırdı bass lar çok tatlı vuruyor daha önceden 5310 vardı onu sattım 5320 aldım ama 5800 gerçekten süğer bişey alcaklara tavsiye ederim dokunmatik ekran yazma hızıda ayarlaradan değişiyormuş onuda öğrenmiş oldum yazıma zaman ayırıp göz geçirdiğiniz için teşekkürler.

sercanaktas

Üye
arkadaşlar yapmayın böyle ya :) bende 2 ya da 3 haftaya kadar Nokia 5800 almayı düşünüyorum sizin yüzünüzden tırstım şimdi :)

bende şimdi bu yorumlardan sonra haftaya alacağım cihazı test ederken patlatana kadar açarım sesini ıvırını zıvırını :)

tyler101101

Üye
bende de var 58 babalar gibi 5 + 1 e bağlıyorum canavar gibi ses alıyorum..53 ten daha iyi yani..senin makinede bir sorun olabilir...

Misfits

Üye
arkadaslar kimse bosuna cihazı kötülemesin. nisan ayından sonra üretilen telefonlarda böyle birşey yok. en son yazılımı yükleyin sorunsuz kullanın. ben 2 aydır kullanıyorum ve cihazdan cok memnunm. 1 kere servise verdim, oda tuş kilidi hatasından. 3 gun içinde lcd ekranı yenileyip verdiler. ses olayına gelince ; sesin kısık gelme nedeni şu, sağlık bakanlıgının yasağı. dünya bilmem ne saglık kurulusu yasak koydu. desibel sınırı war. nokianın buna yapabilcek birşeyi yok.. ki ses kullaklıkda sadece tatmin etmio. normal ortamda kasıp kavuruo ;)

astraufuk

Üye
misfits arkadasın dediği dogru ama eksik 5 yıldır var bu kanun.bende e51 var 1 senedir kullanıyorum fazlasıyla memnunum bugun gittim evku. alışveris magazsından siparişi verdim ve yaklaşık 8 saattir yorum arıyorum sorun yaşarmıyım diye dusunuyorum.e51le 160 karakterlik mesajı kısaltma anlamsız yazmadan dogru cumleler halinde 48 saniyede yazabiliyorum bu telefonda nasıl olur bilemiyorum.cogu arkadas mesajda sorun var cıldırcam falan yazmış bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.dokunmatık telefonu ilkkez elime alıp kullanı[email protected] mail adresimede ulaşabilirseniz memnun olurum.siparişi iptalmi edeyim yada telefonu alıp kullanıyımmı?

nkaysal

Üye
ben telefonu aldığımda ilk şaşırdığım sesi oldu bas ve tiz sesleri okadar güçlüki ve sadece kendi kulaklığıyla dinleedim bir çok şarkıda son ses açmıyorum bir arkadaşın dediği gibi sana denk gelmiş olabilir

skr44

Üye
1 haftadır 5800 kullanıyorum bundan oncede n73 me kullanıyordum n73 den oncede samsung g600 kulandım g600'un ses kalıtesı ıle n73 me karsılastırlamaz bıle G600 le bırlıkte gelen kulak ıcı kulaklık mukemmel derecede ıyı we 2 yıldır onu kullanıyorum anladıgım kadarıyla kablosu cok kalıtelı dıger kulaklıklara gore bıraz sert we soket ucu altın sarısı n73 me ve 5800 kulaklıklarının ucu beyaz acıkcası bunun etkısı oldugunu dusunuyorm. 5800 kullanmaya baslar baslamaz orjınal kulaklıgını kullanmak yerıne G600 le bırlkte gelen kulaklıgı kullanıyorum ses kalıtesı ınanımaz derecede guzel...

maviayymen

maviayymen

Üye
harbiden böyle şeyler yaşanıyor arkadaşım bende sinir oluyorum cihazı satan kişilerin o bön bön bakma olaylarına adama diyosun bunun ekranında beyaz nokta var (yani piksel hatası) adamdiyorki olsun düzelir o hem bişey olmaz görülüyorya işte gibi saçma sapan işler ses olayını aynen bende senın gibi dikkatliyim kesilikle sana hak veriyorum yaşadıgın olayda,, aynen benım dilimde benım düşünce tarzımda benım yapacagım gibi yansıtmıssın tebrikler umarım sorunun hallolur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
süper bir telefon kimse kötülemesin...

• Beğen
Tepkiler: ''zeus''
Takipçi Satın Al

Üst Alt