5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

mygarden

Üye
5800 rezaleti yazmışsınız alakasız bi konu saat gecenin 02 00 sırf bu müzik sesiş gelmiyor yazdığınız için 20 tane parça dinledim kulaklıkla canavar gibi yanında bomba patlasa duymassın gerçekten harika

vecdi5

Üye
selam arkadaşım belki gerçekten sendeki telde donanımsal bir sorun vardır ama ediesel arkadaşımında dediği gibi ses kayıt kalitesi önemli ogg amr gibi dosyalar küçük boyutta olsun diye mono yada daha düşük desibel içerikli kaydedilebiliyor ama yinede durumu sen daha iyi bilirsin bu arada nokia türkiyeyi ara ve durumu orayada bildirip teli fillandiyaya gönderdiğini söyle ve imkanın varsa bunu ses kaydederek yap çünkü birkez ben batarya gönderdim eğer konuşma kayıtlarım olmasaydı üstüne yatacaklardı sana kolay gelsin emeklerin booşa çıkmaz inşallah

resmigenc

resmigenc

Üye
dostum nokia nın bu mailini ciddiye alacağını düşünmüyorum. Bu müzik dinleme olayı kulaklık ile alakalı olduğu kadar dinlenen parçanın kayıt şartlarına da bağlı yani kimi mp3 parçaları vardır düşük ses ile kaydedilmiştir sen ne kadar sesi açsanda anca kayıt edildiği oranda dinleyebilirsin kimi parçalar ise yüksek seste kaydedilmiştir sen düşük ses de dinlesen bile seni rahatsız eder. Bir başka analiz elektronik işi gerçektende şans işidir. Sana bozuk bir alet denk gelmiş olabilir. Tabi burda cihazı değiştirme olayına girmeleri için ısrar etmen gerekirdi

hayır arkadaşım alakası bile yok
en açık örneği 5610 da ki ses cıkışı kulaklıkta grçekten mukemmel ama 5800 ve 5700 gibi telefonlarda ses miktarı kulaklıkta gerçekten çok düşük ve bu arada bende yeni bi 5800 aldım ve aynı arkadaşın anlattığı sorunlar var fakat aslında bu sorun değil bu telefonun genel özelliği o ses kulaklıkta 5300 5210 5610 gibi ses çıkartamaz bu telefon un üretim aşamasında yüklenen bi özellik eğer bunu anlmak istiyorsanız 5700 ve 5800 özelliklerine bi bakın hemen hemen yazılımı çok benzerler

balza

Üye
5800 genel anlamda kullanıcısına herşeyi sunuyor konuyu açan arkadaşın telefonunda sorun olmalı çünkü bende de 5800 xm var müzikleri kulaklıkla dinlediğimde ayrı bir zevk duyuyorum öyle düşük müşük değil hatta coşuyorum, 3 boyutlu film izler gibi müzik dinliyorum kısacası ben kulaklığını şahane ötesi buldum , telefonu almayı düşünen arkadaşlara daha ne duruyorsunuz demekten başka diyecek birşey bulamıyorum...

dooqle

Üye
belki Biraz aLakasız Olucak Ama ... Yane Hak Hak Dedık .. Ben Bir cONVERSE ayakkabı aldım 175 t.L.. Orjınal deye ayakabıyı qıyelı 15 qun olmamısken .. Cin malından beter bır hal aldı oaraası burası acıldı .. qerı qıtım mazaya ayakkabınız böy böyle oldu .. werın tamır yapıcaz..
-lol... hemen wereyım tamır edın ...
-ben sıze 175 tl yi size tamır ıcın wermedım köse basında 5 tl ye yapıolar .. bunun , deqısmesını ıstıorum dedım öyle bısı yapamayız ... okeyy dedım 2 qun sora burdayım
2 qun sora tüketici haklarıyla biriyle qittik böyle böyle anlatım onlarda hemen deqıstıler.. tekesekur edrım dedım .. yüz ifadelerını qörmenız lazımdı :D " bazen adalet oluor iste bu ülkede" her ne kdar sayısı az olsada! bence böy:Le YapmaLıydın sen. Yane Sen Hemen Pes Etmısın .. Onlarında ısıne qELmesTırR!

deveserhan

Üye
walla bende de 5800xm var sürekli otobüs ile seyahat ediorum ne kulaklığından bir şikayetim var ne video oynatmasından ne de şarjından..hafta da 3 gün sabah 7 de ewden cıkıorum tekirdağdan istanbula gidiorum film izliorum müzik dinliorum bası olsun tizi olsun istanbulun o ses trafiğini hiç çekmiyorum gayet tatmin edici..fakat az önce yukarıda da bir arkadasın dediği gibi mp3 lerin çekim kalitesinden dolayı bir sorun yaşıyor olabilirsin..bence sen başka bir 5800xm ile karşılaştır kendi telefonunu..elektronik aletler sonuçta bunlar, kendine göre sende haklısın tabi okadar para vermişsin istediğin kaliteyi yakalayamadığın anda sinirlenmen gayet normal..umarım en kısa zamanda sorununa çözüm bulursun..;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya demekki arkadaşa kusurlusu denk gelmiş..bendede hiçbir sorun yok gayet güzel kulaklık sesi var..

draw1907

draw1907

Üye
arkadaşım bende gittim istanbul metrodan aldım. ama daha once cevhirde bi nokiashop ta ses çıkışına baktım adamlar hem kulaklıkla hemde oradabi müzik sistemine bağlamışlar 2'sinide denetti çok hoşuma gitti aldım. hiç bir sorunu yok ama bazı arkadaşlarında dediği gibi elektronik aletler birde şans işidir kimi süper çıkar kimi problemli...

üzüldüm o kadar para veripte problem yaşamana inşallah iyi sonuçlanır.

yasaksız78

yasaksız78

Üye
benim 5800 ım müzik için beklentimi karşılıyor çok iyi mi değil mi bilmiyorum benim için çok büyük bir sorun değil sadece denemek için kulkalıkla müzik dinledim elki 6 ay sonra bir daha ancak dinlerim.
benim telefonumla ilgili sorunum telefonun saati günde 2-3 dakika geri kalıyor
telefona kendi teknik servisleriyle daha hızlı bakabileceğini söyleyerek gerekirse telefonu yenisiyle değiştireceğini söyleyerek beni kandıran teknosa satıcısını da burdan tebrik ediyorum sadece eğere kerekirse sorunsuz bir servis süreci yaşamak için piyasada 50TL ucuza bulduğum halde almamıştım
teknosaya başvurduğumda teknik servisimiz var dediği olay bizim sadece bir teknikerimiz var o bu tür arızalarla ilgilenmiyor bizde telefonu yetkili servise göndericez dediler hatta siz bu işi daha hızlı yaparsınız bizim kargolyla gitmesi gelmesi derken artı bir haftalık daha gecikme olabilir dedi
böyle bir durumda ne yapmalıyım telefonu alalı 12-13 gün kadar oldu henüz

hayalett_27

Üye
selam arkadaşlar bende bu hafta bitane aldım 5800 okadar kaliteli bir ses çıkıyorki gözümü kapatığımda bütün orkestranın yanımda çaldığını sanıyorum ben çok memnunum özellikle bu müzik olayı süper.butelefonlardan ilk üretilenlerin hatalı olduğunu duydum fiyatı birden düşmüş daha sonraki seride bu hata giderilmiş.heralde benimki düzelenlerden birine denk geldi. allahtan dediğin olay benim başıma gelmedi atardım çöpe hiç uğraşamam.

Progressivity

Progressivity

Üye
bu konu artık geçerliliğini yitirdi 5800 son yazılımla beraber harika bir telefon oldu

benozqurum

Üye
5800 expresmusi telimi alalı daha 1 hafta oluyor aldıgımda kulaklıktan cıkan ses beni hiç tatmin etmedi dedim versıyonu eskidir belki yazılımsaldır 31.0.101 yani son versıon ses yine az kardeşimde 5610 expresmusic var 5800 deil 2 ye 10 a katlar kulaklık sesinde bi 5610 em dınleyın bide 5800 em farkı anlarsınız gerci biri java biri symbian ama bu kadarda fark olmazz ikiside music teli bu telefonu çok seviyorum kim ne derse desin ama bi kulaklık bide kamera görüntüsü kötü

deagressive

Üye
5800 XM sahibiyim. 31.0.101 versiyonunu kullaniyorum. Arkadasimla birlikte aldik 2 tane ayni anda. Ikimizinde kulakliklarindan cok az ses geliyor. Cok az derken ses kuvvetli ancak dis ortamdaki sesleri rahatlikla duyabiliyorsunuz kulaklik takili son ses acikken. Buna ragmen 6300'imin kulakligini taktigimda butun otobus benim kulakligimdan cikan sesi duyabiliyor o gurultude... sesi yuksek yada kisik olusunu karsilastiracaksaniz bu sekilde karsilastirin ve kabul edin 5800xm kulaklik konusunda COK KOTU!

kaya6031

kaya6031

Üye
5800 kullanıcısıyım . Ses seviyesi beni oldukça tatmin ediyor . Kulaklığı daha denemedim paketinde hala duruyor . .

ahmt20

Üye
Bu dediğiniz sesiz az çıkması, sizin telefonunuz için geçerli öyle değilmi ?

Progressivity

Progressivity

Üye
5800 da ses gayet tatmin edici düzeyde stereo hoparlörleri çok kaliteli kulaklıktan gelen seste gayet yeterli düzeyde hatta kendi kulaklığından başka profesyonel bir müzik kulaklığı alırsanız özellikle kulak içi kulaklıkları tavsiye edilir çok güzel ses yalıtımı sağlıyor çünkü çok kaliteli bir ses sağlarsınız ama yok illa bangır bangır bağır kulağımızın zarını patlacak kadar ses istiyoruz diyosan piyasa bi sürü hoparlörü olan çin malı telefonlar var onları tercih ediniz

tekinsaka

tekinsaka

Üye
yahu kardeş kullanmasını bilmiyorsunuz söylenip duruyorsunuz nette bakıyorumda millet bilipte mi konuşur yoksa başka markaların paralı elemanları çamur atmak içinmi uğraşır nedir bilmem bu telefon gelmiş geçmiş en kapsamlı telefonu ve en iyilerinden biri nokia politikası herzaman ürünlerinde muhakkak eksik özellik sunar bu da satış politikası ama bu telefon nerdeyse fuul bundada mpeg 5.mp olmaması oda önemli değil çekim mükemmel bana sinema filmimi çekcen mübarak saçma sapan sorunlarla bir ürünü böyle kötülemeyin standarda uyun adam sıfır alıyo gidiyo format atıyo yok version yüklüyo yok bilmem ne yapıyo telefonun içine ediyo sonra telefon kötü bu ürünün bir çok özelliği var basmatik diyor ayarını yap problem kalmasın mesajda sorun var yazamıyom diyo ayarını ayap sorun çözülsün çözemiyorsan git bilen yapsın ben dört dörtlük kullanıyorum VE HERKESEDE SÖYLÜYORUM HİÇ DÜŞÜNMEYİN HEMEN ALIN sorun çıkmayacak yerlerden alın .......

yusufhatay31

Üye
ben de 5800 kullanıyorum ve sesinden oldukça memnunum saygılar .

terziler

terziler

Üye
bu kadar para verdiğim için pişmanım nokiaaaaa gözümden düştün bu iki oldu lanet olsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt