MaxiCep Ailesi Toplanın ...

Sponsorlu Bağlantılar

Peki Ya Sizce Hangisi Romantik Olur ?

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lovestar

lovestar

Üye
olmaz enes ben $u aralar ulkemi cok ozledim sevdiklerimi cok ozledim dua edin onumuzdeki ay içinde gelebileyim ulkeme cok degil 10 gun yeter bana
fazlasini istersem olmaz dua edin yeter bana:)

3 gün bile yeter yol kısmını saymazsak.hem sinema sözünüz var oyunun birinden...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Romantik insanlar romantik şehirler yaratırlar :)
Bu yüzden insanlardır romantik olan:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
her şeye anlam yükleyen insanlardır..

huri$

huri$

Üye
3 gün bile yeter yol kısmını saymazsak.hem sinema sözünüz var oyunun birinden...
aa evet oyunlarda soz vermi$tik sinemaya gidecektik ben yineden 10 gunlugune gelimde ailemi e$imi dostumu gordukten sonra sizede ugrayayim tamam sinemaya gidelim sozumuzude tutmu$ olalim
e daha melege enese berline de ugrayacagim oda beni istanbulu gezdircekti ohooo ben en iyisi bir ayligina geleyim butun davetleri degerlendireyim :)
o zman maxi den daha cok dua etmelerini bekliyorum benim için:)
ata da oyununa davet etti onu unutmayayim

lovestar

lovestar

Üye
aa evet oyunlarda soz vermi$tik sinemaya gidecektik ben yineden 10 gunlugune gelimde ailemi e$imi dostumu gordukten sonra sizede ugrayayim tamam sinemaya gidelim sozumuzude tutmu$ olalim
e daha melege enese berline de ugrayacagim oda beni istanbulu gezdircekti ohooo ben en iyisi bir ayligina geleyim butun davetleri degerlendireyim :)
o zman maxi den daha cok dua etmelerini bekliyorum benim için:)
ata da oyununa davet etti onu unutmayayim

tamam sinemaya gitmeyelim atanın oyununa gidelim.onuda görmüş oluruz...tabii ben askre gitmeden yani şubat ayından önce gelmeniz şart.motoru da getirirse eşinizle kapışırız :)

huri$

huri$

Üye
tamam sinemaya gitmeyelim atanın oyununa gidelim.onuda görmüş oluruz...tabii ben askre gitmeden yani şubat ayından önce gelmeniz şart.motoru da getirirse eşinizle kapışırız :)
anla$tik ama motor gelmez $u aylarda motorla gelmesi için yazin arabayla gelmemiz gerekir
ordan kendi motorunun aynisini kiralar yaparsiniz bi$eyler ben kari$mam orasini
ama hep beraber atanin oyununa gitme fikri super:oke:

'Davut

'Davut

Üye
İnsanına göre değişir ....
Eğer ki seviyorsun yaşadığın şehrin hiç bir yanını düşünmessin ..bence :oke:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Fena değilimdir aslında :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Hade Ordan :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:birak:

researcher

Üye
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:op::ehe

SucX

SucX

Üye
Ortamı romantik yapan insanlardır
İnsanlar romantik olur diyorum
Düşünsene şehir ne kadar romantik yapabilir.Örn. italya - venedikte gondolla şehir turu atmak hiç romantik gelmez bana insanlar olmadıktan sonra :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...