Ben çok beğendim... Birini içindekiyle birlikte ben alayım olmaz mı?.... Hem gelinliğe para vermemiş olurum![]()

™ мγdяєaм;1842516' Alıntı:Beğenmene Çok Sevındırık Oldum
Genelde Erkek Burda Olmuyorda
Olurr Verırım Kız ve Gelınlıgı Sec![]()

İşte bunu istiyorum

Ben çok beğendim... Birini içindekiyle birlikte ben alayım olmaz mı?.... Hem gelinliğe para vermemiş olurum![]()

Olur hay hay, memnuniyetle ağzına sağlık. Daha ne isterim yahu.
al al hepsi senin olsun

) sen güzel tarafından baktın hepsinin ayrı ayrı derdi vardır onların biri der akşam çıkalım diyeri der oturalım işin zorOlur hay hay, memnuniyetle ağzına sağlık. Daha ne isterim yahu.
Hepsi benim olsa ne gam kalır bende nede tasa
(Kafiyeli bir mesaj bile yazmamı sağladılar anında ilham geldi hepsi senin olsun sözünü duyunca. Ne kadar güzel olurdu hepsi benim olsaydı)

çok güzel gelinlikler paylaşım için teşekkürler.gelinlik seçmek kadar zor bişey yokmuş...bi kez giyeceğin için en iyisi en güzeli olsun istiyorsun ama her gördüğüne bu dahada güzelmiş diyorsun tuhaf bişey işte...gerçi bizim düğün ertelendi 2011 e kaldı ama ben şimdiden bakıyom valla![]()

evet bence de çok var™ мγdяєaм;1955923' Alıntı:Rica Ederim..
2011 Çok Varr Amaa![]()
ama beklemekten başka çarem yok nişanlım askere gidecek şubatta 
evet bence de çok varama beklemekten başka çarem yok nişanlım askere gidecek şubatta
![]()

460 GÜN HEMEN GEÇER Mİ ACABA™ мγdяєaм;1959895' Alıntı:Üzülme
Hemen Gelip Geçer İnşallah.
ALLAH TAN SABIR DİLEMEKTEN VE DUA ETMEKTEN BAŞKA YAPABİLECEĞİM BİŞEY YOK ...TEŞEKKÜR EDERİM TESELLİĞİN İÇİN