Nokia Pc Suite ve Vodafone ile internete bağlanın

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa0025

Üye
teşekkür ederim

konyalisdu

konyalisdu

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim eyw

liroy12

Üye
Güzel bir paylaşım.teşekürler

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
tşk.

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
sağol güzel birşeymiş hızı 3g hızında olurmu

asdasd132456

tcellde de oluyor :D

aRmaqeDon

aRmaqeDon

Üye
Süper paylasım helal olsun bee!

tunahan_275

tunahan_275

Üye
guselmış

ovakentli4949

Üye
arkadaşlar pc suite usb ile çlışıyo fakat bluetouth la olmuyo yapamadım yardım ederseniz sevinirim.

laspalmas"

Üye
bende böyle nete giriyorum arada , lakin 250 MB hakkımız dolduğunda yani kotayı aştığımızda kontörlerdenmi yiyecek, o zaman anında kontör sıfırlanır :hmmm

burakbad10

Üye
keşke tele çekebilsen ewdeki neti o zmn manyak olr

SeRKaNCa16

Üye
usb bence kötu blutot ile daha ıyı 6300 denedım %100 etkili

adrenalin_

adrenalin_

Üye
teşekkürler çok işime yaradı.. bende aylık 250 mb paket alacaktım ama çabuk biter diye, hemde telefonumda 70 kntr olmadığı için 1 günlük sınırsız paket seçtim.. normal tarifeden girsem çok daha kontor gidecekti.. hızıda fena değil download hızı en fazla 25 kb/dk ee cepten okadar oluyo artıkk..

crazy_deniz_55

crazy_deniz_55

Üye
ARKADAŞLAR BUNUN DAHA KOLAY BİR YOLU WAR BUNU İNDİRİN SONRA KURUN DAHA SONRA AÇIN TELEFONUNUZU PC YE BAĞLAYIN NOKİA OVİ SUİTE TELEFONUNUZU BULUNCA ARAÇLAR A GİRİN SONRA İNTERNETE BAĞLANMAYI TIKLATIN AÇILAN YERDE HATTINIZI SEÇİN VE TAMAM/DEVAM A TIKLATIN SONRA İNTERNETE BAĞLANACAKSINIZ AMA 2 DK FALAN BEKLEYECEKSİNİZ
BU BİRAZ ŞEYTANLIĞA GİRİO AMA OLSUN :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

sedat8

sedat8

Üye
teşekkürler...

Adilx05

Adilx05

Üye
Vodafone Turkey Diye Bi Şey Yok Pc Suitte....

necmi25

Üye
nokia 5800 ve dizüstü bilgisayarı olan arkadaşlar hiçbir kablo kullanmadan interneti dizüstünde kullanabilirler. JoikuSpot v1.41 nokia 5800 a yüklediğinizde ve programınızı çalıştırdığınızda telefon kablosuz modeme dönüşüyor ve etraftaki wirelessli bilgisayarlara internet yayını yapıyor programda interneti şifreleme özelliği de var.

Üst Alt