Nokia Pc Suite ve Vodafone ile internete bağlanın

Sponsorlu Bağlantılar

master_04

Üye
bence çok güzel mesela silkroad oynuyorum ben hatta şuan onla bağlıyım

lonely_melih

Üye
arkadaşlar banada yardımcı olun bi ya.ben vodafone ile bağlanıyorum internete ama sayfa açmıyor bir türlü.ne güzel bağlanıyo ama bişey açamadım.telefonm 5800 acaba pc den yapmam gereken bi ayar varmı neden açmıyor sayfaları 921 kbps ile bağlanıyo.yardımcı olun

eksopis

Üye
Ya arkadaşlar benim telefon 3120 klasik ben hem usb hem de bluetooth la deniyorum ama bağlanmıyo bi yardımcı olurmusunuz

lonely_melih

Üye
arkadaşlar ben 6230i ve 3120 ile bağlanıyorum internete çokta güzel kullanıyorum.şuan 3120 ile bağlandım ve o bağlantı ile yazıyorum.fakat 5800 var bağlanıyo ama sayfaları bi türlü açmıyor.sorun ne olabilir sizce bir fikri olan varmı.ben çözemedim.bağlantı var sayfa açma yok

yasin1587

yasin1587

Üye
teşekkürler

kingsfurkan

Üye
tşkrler

orhansergen

orhansergen

Üye
Benim telefon 6630 ve pc suit ile formattan sonra bir kez bağlanıyo internete daha sonra hiç bağlanmıyor pc suit i kaldırıp tekrar yüklüyorum yine olmuyor son sürüm de olmuyo önceki sürümler de olmuyo tam 3 sürüm var 3 u de olmuyo her zaman da format atamam bilen yardım etsin ne olur hat vodafon [email protected] msn buradan da ulaşabilirsiniz sağ olun :)

yusuf868

yusuf868

Üye
bende vodafone pc suite ile internete giriyorum am açok yavaş hızıda 460 kps çok yavaş hızlata bilirim?
şimdiden teşekkürler
:oke::oke::oke::oke:

asder_fs

asder_fs

Üye
şimdi 7,99 a aylık sınırsız var vodafone da ben onu kullanıyorum........
Ama radyasyon zararlı fazla yakınında bulunmamak lazım malum KANSER..
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

yusuf868

yusuf868

Üye
şimdi 7,99 a aylık sınırsız var vodafone da ben onu kullanıyorum........
Ama radyasyon zararlı fazla yakınında bulunmamak lazım malum KANSER..
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

doğru sana katılıyorum

--------------- Ekleme ---------------

bu sınırsız vodafone internet paketinin hızını nasıl arttıra bilirim?

yusuf868

yusuf868

Üye
bende vodafone pc suite ile internete giriyorum am açok yavaş hızıda 460 kps çok yavaş hızlata bilirim?
şimdiden teşekkürler

yaw kardeşim bu soruyu bilemedin 20-25 gün önce sordum ama ne cevap var nede başka bir şey bu nedir yaw??kendi yazdığım soruyu alıntı yaptım çok komikk:ehe:off::off:

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
teşekkürler

panzehir2

panzehir2

Üye
arkadasım 250 mb neye yarar bn 2 gunde bıtırırım

mfdrn

mfdrn

Üye
Pc suite son sürümü indirdim kurdum,n79 marka telefonumla bağlandım fakat,ne rehber ne foto ne dosya yöneticisi hiçbirşey göremiyorum,nereye tıklasam cep telefonu işlemi reddetti diyor.bu konuda düşüncesi olan varmı?:@
şifremi koydun onlara? belki ondandır

berduş44

Üye
teşekkürler

sedat_17

sedat_17

Üye
N70 n73 sorunsuz aylık 8 liraya net ama tabiki hız düsük olur telde 96 kb hız gayet iyi ama pcde her isi görmez

b_cakir78

b_cakir78

Üye
6300 telefonum var dedığınız gıbı pc suıte üzerınden internete gırdım fakat normal modem üzerındn gırdığım gıbı flim indiremıyor ve izleyemıyorum yardım edermısınız şimdiden teşekkur

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
sağol

b_cakir78

b_cakir78

Üye
bende 6300 var pc suıte baglanıp internete gırıyorum

:nono:6300 ile pc den internete gırıyormusunuz

paylaşımınız çok guzel teşekkur edıyorum .... ben internete gırdım fakat download yapamıyorum yardım edermısınız ....

pc suite de download yapamıyorum yardım lutfen

download yapamıyorum neden yardım lutfen

bende teşekkür ederim
hocam cevabınızı beklıyorum download yapamıyorum

ququl

Üye
elinize sağlık arkadaşlar

Üst Alt