ps2 alayımmı yok ps 3 mü ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
remonex7

remonex7

Üye
    Konu Sahibi
ps2 alayımmı yok ps 3 mü ??
Arkadaşlar şuan param ps 2 ye yetiyor şimdi alayımmı yoksa biraz daha para biriktirim ps 3 mü alayım
birde ps 3 alırsam sahte oyun alabilirmiyim

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ps3 çıkınca , ps2 nin pabucu dama atıldı .. Ps2 çizgi film olarak görülüyor artık neredeyse .
Ps3 ü uygun fiyatta bulabilirsin . Fiyatları çok düştü . Sana tavsiyem ps3 al.. Fakat oyunları çok pahalı .. Yeni oyunların fiyatı neredeyse , ps2 fiyatında..
Karar senin ..

remonex7

remonex7

Üye
    Konu Sahibi
Bunun sahte oyunu varmı yani chip taktırıp sahte oyun oynayabilirmiyim

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sahte oyunları daha çıkmadı ki..

haltie

haltie

Üye
olmuyo bence ps2 al hem 3le arasında uçurum yok bence. ama wii alabilirsin çip olayı war onda ps3lede pek farkı yok hatta avantajları bile var

remonex7

remonex7

Üye
    Konu Sahibi
wii hoşuma gitmedi ps2 eski oyun çıkmaz diyolar ve xbox360 var

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar psp nasıl sizce ??

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
psp hiç girme alcaksan ps3 al canavar gibi makine oyunları 170 tl den 80 tel arası korsan olayı yok ewinde sınırsız bir internetin birde hd tv de varsa deymeyin keyfine

'Davut

'Davut

Üye
biraz daha bekle derim çünkü ps4 çıkiyor fiyatları düşer.....

remonex7

remonex7

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaşlar ps 3 alıcam

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
o zaman konu kılıt :D

Utku

Utku

Üye
ps4 2012de çıkacak daha çok var.Ps3 sahte oyun açmıyo ama sahte oyun istiyosan xbox 360 al.

remonex7

remonex7

Üye
    Konu Sahibi
ocak ayını bekliyim belki indirim gelir

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum ps3 ü ps3 yapan HD Ekran Tvlerdir ..

Eğer Yoksa Hiç Bir Keyif Alamazsın . 2den Farkı Yok

remonex7

remonex7

Üye
    Konu Sahibi
Zaten sadece smackdown.nfs.nba.fifa.pes.birde savaş oyunu oynarım bunların bana görüntüsü önemli ps3 için yeni bir tv vs. alamam elimde 55 ekran tv var onla oynuycam

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
55 ekran bir tv ve playstation3 .. Dostum lütfen yanlış anlama fakat benim gibi ps hastalarına yıllardır kullanan insanlara sorarsan o kadar alakasız ki . Tercih tabii ki senin de , benim son sözüm parana yazık. Hatta internette araştırırsan çeşitli replikleri var ..

ps3 alma şartları .... 1 - önce bir hd plazma vs.. artık neyse :) diye gidiyor ... Hayırlı Olsun Şimdiden :oke:

Love Prince

Love Prince

Üye
ps3 al derim alacaksan

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ps4 hurafeleri buraya da gelmiş, sistematik baktığımızda ps4 için en erken tarih 2013-2014'tür.

Neyse hd tv var ps3 var bir de ses sistemi var bende ve mükemmel, hatta şimdi fifaya geçiyorum, salondaki tv kesmedi kampanyadan odamdaki monitörü de değiştirdim tv aldım 22 inç'lik ps3 bağlı, wd hd player bağlı, pc bağlı istediğim an istediğime geçiyorum. Şimdi forumu bırakıp fifaya geçme zamanı. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hatta bir de çubuk anten bağladım, tv izliyorum. :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Ps4 al :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt