NOKIA Tüm Symbian modellerde hard format

Sponsorlu Bağlantılar

nukleus

nukleus

Üye
yok mudur şurda bi yardım edecek Allah ın kulu yaa deli olcam bi beceremedim şunu hani herkes yardım edecekti bir birine :(

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yok mudur şurda bi yardım edecek Allah ın kulu yaa deli olcam bi beceremedim şunu hani herkes yardım edecekti bir birine :(

N79 da uygulayınca olmuyorsa telefonu fabrika ayarlarına alın ve tekrar deneyin.
Birkaç N79 da hardformat atmıyordu.yeni yazılım yükleyince atmaya başladı.Genellikle yurt dısından gelip orada farklı türkçe yazılım atılanlarda oluyor.

nukleus

nukleus

Üye
peki ben şimdi yeni sürümü güncellemek için deniyorum ama her seferinde pc rest çekiyor kardeş bida deniyecem aldığım yere gittim garantiye gönderin dağa yeni aldım 1 ay bile olmadı yaa :S bu nasıl iştir :( nerde yannışım var pc forma atcam yaaa dei olcam yaaa

--------------- Ekleme ---------------

kardeş tamam yazılımı yükledim ama n-gage ve wifi göstergesi menüye gelmedi formtattan sorna gitti ne yapmam lazım acil yardım ?

yokmudur burda bana yardım edecek konuyu açıyorsun ama yardıma gelince yok bu nasıl iştir yaa :(

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
peki ben şimdi yeni sürümü güncellemek için deniyorum ama her seferinde pc rest çekiyor kardeş bida deniyecem aldığım yere gittim garantiye gönderin dağa yeni aldım 1 ay bile olmadı yaa :S bu nasıl iştir :( nerde yannışım var pc forma atcam yaaa dei olcam yaaa

kardeş tamam yazılımı yükledim ama n-gage ve wifi göstergesi menüye gelmedi formtattan sorna gitti ne yapmam lazım acil yardım ?

yokmudur burda bana yardım edecek konuyu açıyorsun ama yardıma gelince yok bu nasıl iştir yaa :(

wlan ile telefonun yazılımını güncelleyin hepsi gelir.
Wlan olmayan telefonlarda tekrar yazlım yüklemeniz veya kaybolan uygulamaları yeniden yüklemeniz gerekir.

nukleus

nukleus

Üye
sürüm30.101 yükeldim sorun yokam angage simgesi ve vifi gelmedi nasıl yükleyeceğim onları ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sağolun...

SALCAMA

Üye
Kardeşim n79 da kapalı iken *3 ve yes yada medya kaatma tuşuyla format atılmıyor neden acaba

n79 kapalı iken format için herhangi bir tuşa cevap vermiyorki

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim n79 da kapalı iken *3 ve yes yada medya kaatma tuşuyla format atılmıyor neden acaba

n79 kapalı iken format için herhangi bir tuşa cevap vermiyorki

ilk önce *#7370# ile soft format atın tabiki bilgilerinizi yedekleyerek .
sonra * 3 yes ve power tusu ile hard format atın .eger olmazsa phoenix ile yazılım yükseltin ve ardından hard format atar.bazı telefonlarda yurt dısından geldiği ve farklı sekilde yazılım yükledikleri için hard format atmıyor ama phoenix ile yazılım atınca düzeliyor.

DeLiKaNLi_fr

Üye
hersey guzelde linkler calismiyor anlamadim bu konuda yardimci olursaniz sevinirim tskler :)

Utku

Utku

Üye
saol

fktanik

Üye
Sonunda bende Hard format atabildim. Versiyon 31.101. KVK garantili.

Defalarca denediğim halde olmadı ama sonunda oldu.

Telefon Kapalı iken * 3 Yeşil Tuş ve Telefon açma kapama tuşuna basarak oldu.

Teşekkürler @aa-tolga

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda bende Hard format atabildim. Versiyon 31.101. KVK garantili.

Defalarca denediğim halde olmadı ama sonunda oldu.

Telefon Kapalı iken * 3 Yeşil Tuş ve Telefon açma kapama tuşuna basarak oldu.

Teşekkürler @aa-tolga

güle güle kullanın...

cagatay606

Üye
paylaşım içim teşekkürler... ama bu format kısamı sürüyor bende 1dk kadar sürdü format atılmış oldu mu?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

cagatay606

Üye
teşekkürler...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
evet yazılım yükledikten sonra telefon acılmama problemi olursa bu formatla düzelir...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın...

jsrcb

Üye
E72 için n97 Format işe yarıyor. Teşekkürler.:oke:

Üst Alt