D SMART yanlış kart taktınız problemi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

atakax

atakax

Üye
    Konu Sahibi
D SMART yanlış kart taktınız problemi!!!
Selam arkadaşlar d-smart kullanıcısıyım ve hiç kartıyla oynamamama rağmen yanlış kart yerleştirdiniz diyor ve 3 gündür düzelmedi eskidende yapıyordu 1 saate düzeliyordu neyseki kablo tv var yoksa tv siz kalıcaktım kaç gündür :S bu işle uğraşan yada hakkında bir bilgi bilen varsa yazarsanız çok sevinirim

jack_man

jack_man

Üye
Selam arkadaşlar d-smart kullanıcısıyım ve hiç kartıyla oynamamama rağmen yanlış kart yerleştirdiniz diyor ve 3 gündür düzelmedi eskidende yapıyordu 1 saate düzeliyordu neyseki kablo tv var yoksa tv siz kalıcaktım kaç gündür :S bu işle uğraşan yada hakkında bir bilgi bilen varsa yazarsanız çok sevinirim
Arkadaşım Aynı Problem Bendede Vardı Şöyle Yap dSMART kARTINI çIKar ve üfle kart yuvasınıda üfle kartı sil tekrardan sok kartı sonra düzelir bendede oluyordu yaptım düzeldi

atakax

atakax

Üye
    Konu Sahibi
kardeşş çok saolasın sorun çözüldü :))

karahisar5610

Üye
Arkadaşım Aynı Problem Bendede Vardı Şöyle Yap dSMART kARTINI çIKar ve üfle kart yuvasınıda üfle kartı sil tekrardan sok kartı sonra düzelir bendede oluyordu yaptım düzeldi
arkadaşlar benim kullandığım d smart alıcısında kart yok ama yanlış kart yerleştirdiniz (2) uyarısı veriyor. açıp kapatıyoruz, bi süre gidiyo ondan sonra da yine geliyor. yardımcı olursanız sevinirim.

ercanweb

Üye
yanlış kart yerleştirdiniz (2) temizleyince dzeldi

by_acayips

Üye
Yadım istiyorum arkadaşlar bende arçelik As-810 smart cl D-smart var bendede ekranda yanlış kart yerlestırdınız(2) dıyor ama bendede d smart alıcımda kart yok benım ne yapmam lazım bılgısı olan lutfen paylassın benımle:(

recepali

recepali

Üye
Bazı D-smart cihazlarında yazılımsal olarak kartsız kullanılmıyor bi servise götür onlar hallediyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt