n86 işlemci ram tuşlar bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
n86 işlemci ram tuşlar bilgi
n96 alacaktım vazgeçtim şimdi n86 düşünüyorum acaba bu cihazı kullanmış olanlar buraya ram freeram ve işlemci değerlerini yazabilirmi
ayrıca zamanla tuşlarda silinme oluyor mu ve n86 kullanıcıları buraya karşılaştıkları sorunları yazabilirmi
birde telefonun sesi yüksek çıkıyormu acaba
mesajlarınız için şimdiden teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

birde cihazın symbian versiyonu 9.1 mi 9.2 mi 9.3 mü bunu yazabilirmisiniz telefon h a c k leniyormu ayrıca n73 te çalıştırdığım programları açabilrmi aynı setup larla
cevap yazarsanız iyi olurdu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş kullanmadım ama telefoncuda görmüştüm süper bir telefon 8 mp kamerası falan var..birde forumda işlemci hızları falan verilmişti araştırırsan görürsün..symbianı da S60 3rd edition, feature pack 2 dir..

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
sağol nadir şimdi foruma bakıyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil yalnız 5800 düşün derim şu an en mantıklısı o..

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
nadir ben forumda n 86 nın dagerlerini bulamadım birde 5800 nasıl

krizantem777

Üye
Ben uzun süredir kullanıyorumm ...
Arkadaşım ses olarak 10 üzerinden 8
Hız olarak 10/8
Symbian 9,3
Kamera kalitesi 10/8
Ağılık 10/5
Kullanım kolaylığı 10/10
her anlamda bence tatmin edici düzeyde bir cihaz diyebilirimm..
5800 çok bilmiyorum ama bence kıyaslanmaz..
Sözün özü N86 güzl tercih...

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
Ben uzun süredir kullanıyorumm ...
Arkadaşım ses olarak 10 üzerinden 8
Hız olarak 10/8
Symbian 9,3
Kamera kalitesi 10/8
Ağılık 10/5
Kullanım kolaylığı 10/10
her anlamda bence tatmin edici düzeyde bir cihaz diyebilirimm..
5800 çok bilmiyorum ama bence kıyaslanmaz..
Sözün özü N86 güzl tercih...
yorumların için teşekkürler arkadaşım bide ram i ve işlemcisi ile ilgili bilgi verebilirmisin acaba

klavyehakan

klavyehakan

Üye
Merhaba Arkadaşım ben n86 kullanıcısıyım.
Öncelikle cihazın artıları: 1-sensör sayesinde gelen aramaları telefonu ters çevirip susturabiliyorsun2-işçilik muhteşem telefon ağır (gram olarak), 3-kızak mükemmel,4-tuşları istesende silemezsin:),5-telefonun yan tarafında kolay tuş kilidi düğmesi bulunuyor,6- 8mp kamera gayet iyi, video kamera çekimi n95 n95 8gb ile aynı ancak artısı flaşlı çekebiliyorsun videoyu,7-amoled ekran çizilmeye karşı dayanıklı,8-kamera merceğinin önünde koruma kapağı mevcut,9- 8gb kendi hafızası,64 mb telefonun hafızası ve 16 gb a kadar micro kart desteği mevcut...

Eksileri: 1-çift led flash yerine xzenon flash kullanılabilirdi azcıkta olsa farkediyor(n95 n958gb xzenon kullanıyor)2-kolonlardan gelen müzik sesleri n95 n958gb kadar iyi deil (ama kötüde deil)3-şarj aleti soketi kendine özel yapılmış aman şarjını başka yerde unutma....

Benim söyleyeceklerim bu kadar 10 üzerinden 9 puanı kesinlikle hakediyor alınca eline farkedeceksin o işçiliği kaliteyii...

Heee Bu arada 5800 Pişman olursun ....Alma Kardeşim.

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cihazın artıları: 1-sensör sayesinde gelen aramaları telefonu ters çevirip susturabiliyorsun2-işçilik muhteşem telefon ağır (gram olarak), 3-kızak mükemmel,4-tuşları istesende silemezsin:),5-telefonun yan tarafında kolay tuş kilidi düğmesi bulunuyor,6- 8mp kamera gayet iyi, video kamera çekimi n95 n95 8gb ile aynı ancak artısı flaşlı çekebiliyorsun videoyu,7-amoled ekran çizilmeye karşı dayanıklı,8-kamera merceğinin önünde koruma kapağı mevcut,9- 8gb kendi hafızası,64 mb telefonun hafızası ve 16 gb a kadar micro kart desteği mevcut...

Eksileri: 1-çift led flash yerine xzenon flash kullanılabilirdi azcıkta olsa farkediyor(n95 n958gb xzenon kullanıyor)2-kolonlardan gelen müzik sesleri n95 n958gb kadar iyi deil (ama kötüde deil)3-şarj aleti soketi kendine özel yapılmış aman şarjını başka yerde unutma....

Benim söyleyeceklerim bu kadar 10 üzerinden 9 puanı kesinlikle hakediyor alınca eline farkedeceksin o işçiliği kaliteyii...

yorumların için sağol

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar sakın 5800 alma gıbı bır hataya düşmeyin..Paranıza yazık..Garanti yada Teknik servise gitmekden yorulursunuz..Ben türkcell bayısınde calışıyorum ben bıktım o cihazların teknık servısı fişini yazmakdan..dokunmatık özelliğide 8-9 aydan sonra azalıyormuş artık yumruklaya yumruklara kullanırsanız.. :D hayırlı seneler

slm klavyehakan arkadaşım..Sana bir sorum olcak..N95 de fotların formatlarını değiştirip gizleye bılıyorduk..N86 da da oluyormu?Ve N95 ıle kıyaslarsan camera özelliği harıc, ne dersın?

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici

Hatalı bilgi vermeyelim:evet:
N86 nın rami 128 MB RAM yani çok hızlıdır.
Şarj altide microsubdir yani 2010da çıkacak tüm telefonların şarj soketi böle olacak , ster samsung isterse lg olsun hepsi bundan sonra microUSB olacak yani N86 ya özel bir şey degil.
Telefon süper ötesi ben deneme şansı buldum kesinlikle tavsiye ederim.
Fotograf çekimleri harika aynı şekilde videoda daha kaliteli.

TeLesme

Üye
Telefon çıktıktan 3 gün sonra bana hediye olarak geldi ki buradada başlık açıp yardım istedim ve hala kullanıyorum.ßiraz yavaş'tı fotograf konusunda ama son güncelleme ile birlikte fevkalade oldu diyebilirim.Telefon konusunda kararsız kalan arkadaşlara kesinlikle öneririm.ßirkez kullanmaya başladınızmı iyiki almışım diyorsunuz.Almadan önce ise acaba alsammı diyorsunuz ve aldıktan sonra pişman olunmayacak bir makine.

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler

onurerer

Üye

Seninde dediğin gibi 5800 almayın gerçekten pişman olursunuz. Kamera olayı pert. Nokia bu kadar berbat bir kamera yapmış.

Bir de n95 ve n95 8gb Xenon flash değildir yanlış biliyorsunuz. Tek led flasha sahiptir.

N86 gayet iyi bir seçim.

hllsntrk

Üye
evet dogrudur. nokia n97 de bile double ( çift ledli) flah kullandı. nokıanın tek xenon flaşlı telefonu n82 dir.( zenon fliş bildiginiz fotograf makınesındekı flaştır. led ise bbildigimiz led sadece mikroamperi yükseltilerek xenon kadar parlatılmaya calısılmıstır ama malesef olmaz.) xenon 2-3 metreye kadar aydınlatabılır . ama dezzavantajı sarj. herkes şikayetçı bu n82 mukkkemmel bir telefon ama neden maksımum 2 gun sarj gidiyor??. sebebi flaşı. bir fotograf makınesıne duracell pil bile koysanız o 50 -80 flaş patlamasına biter.
aydınlatabildiysem ne mutlu.
teşekkürler

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
n86 hım güsel cihazmış bitane dahamı alsam :kop:

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
sanırım gerçektende güzel

viti

Üye
bir bucuk aydir kullaniyorum cok kurcalamadigim zamanlar birbucuk ,kurcaladigim zamanlar yarim gunde bitiyor sarji. ve bence cok yavas ve takilan bir telefon.

Takipçi Satın Al

Üst Alt