n86 işlemci ram tuşlar bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
bir bucuk aydir kullaniyorum cok kurcalamadigim zamanlar birbucuk ,kurcaladigim zamanlar yarim gunde bitiyor sarji. ve bence cok yavas ve takilan bir telefon.

yapma ya ben de geçen gün bi telefoncu da ikinci eline baktım bana da ağır gibi geldi

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
bir bucuk aydir kullaniyorum cok kurcalamadigim zamanlar birbucuk ,kurcaladigim zamanlar yarim gunde bitiyor sarji. ve bence cok yavas ve takilan bir telefon.

kesinlikle söylediklerine katılmıyorum bence senin telde bir sorun vardır ben günde 4 - 5 saat telefon görüşmesi yapıyorum bitmiyor bence kusursuz denilebilecek bir telefon biraz daha hafif olabilirdi ama ağır denilecek kadar ağırda değil yani... takılmalar oluyor demişsin bence ilk iş versiyonunu güncelle 21 v de kesinlikle takılma yok

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
beyler benim merak ettiğim şey acaba bu telefon n73 te çalıştırdığım oyun ve programları açabilir mi

birde avi uzantılı divx filmlerini izlerken kasar mı filmleri

sorularımı cevaplarsanız iyi olurdu

elano68

Üye
ben n95 8gb kullanıcısyım arkadasım bunla ilgili bende araştırma yaptım burdan yararlanabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

buda var

iyi donanın-mlı telefon arıyorsan ya n82 al yada n95 8gb.n95 8gb kullanıcısıyım ve şiddetle tvsye ederim cok hızlı bir telefon ve c,ft işlemcili

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
ben n95 8gb kullanıcısyım arkadasım bunla ilgili bende araştırma yaptım burdan yararlanabilirsin

buda var

iyi donanın-mlı telefon arıyorsan ya n82 al yada n95 8gb.n95 8gb kullanıcısıyım ve şiddetle tvsye ederim cok hızlı bir telefon ve c,ft işlemcili
teşekkürler

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
beyler benim merak ettiğim şey acaba bu telefon n73 te çalıştırdığım oyun ve programları açabilir mi

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi

eğer bunlarda oluyorsa n86 alacağım o yüzden lütfen bilen birileri mesaj yazsın

speed944

speed944

Üye
kardes n73 baska bır yazılım kullanıyor n86 sybian 9.3 dolasıyla acmaz ama bayadır pıyadasa bulundugu ıcın n73 bulunan oyun program vs 9.3 versıyonları mevcut divx film izlemedi ama 640*480 film akıcı bir sekılde ızlenıyor zaten tefondan bu formatta cok net video kayıtı yapıyor

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
kardes n73 baska bır yazılım kullanıyor n86 sybian 9.3 dolasıyla acmaz ama bayadır pıyadasa bulundugu ıcın n73 bulunan oyun program vs 9.3 versıyonları mevcut divx film izlemedi ama 640*480 film akıcı bir sekılde ızlenıyor zaten tefondan bu formatta cok net video kayıtı yapıyor

benim gördüğüm kadarıyla n73 için olan programlarıda açabiliyor birde divx video açmak için davx player yüklemek lazım yoksa kendiliğinden zaten açmıyor

alpsnck

Üye
2 hafta önce 5800 xm wardı cok güzel bir telefon adından da anlaşılacağı gibi müzik telefonu hoparlörden çıkan ses mükemmel diyebilirim bunun dısında dokunmatiği çok hassas eğer telefonu sürekli güncel tutabilirsen hiç bir sorunla karşılaşmazsın en azından benmki öyle oldu 5 ay kullandım 5800 xm i şuan da ise n86 kullanıyorum bu telefonun kamerası mükemmel özelliklede v30.009 yükledikten sonra çok güzel oldu ancak hoparlörden verdiği ses 5800 kıyasla biras daha kalitesiz malum nokia bir telefonda bütün özellikleri toplamıyor.Kutusundan çıkan kulaklıklar unkilerle benziyor bas ve ses kalitesi çok güzel kısacası ikiside birbirinden güzel telefonlar eğer 2 si arasında kaldıysan sana ne gerekiyorsa ona göre tercih yap derim biri müzik diğeride kamera telefonu :) ne kadar kafa kafaya anlattıysamda ikiside birbirinden cok farklı telefonlar ve bana sorarsan n86 yı almanı tavsiye ederim..

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
2 hafta önce 5800 xm wardı cok güzel bir telefon adından da anlaşılacağı gibi müzik telefonu hoparlörden çıkan ses mükemmel diyebilirim bunun dısında dokunmatiği çok hassas eğer telefonu sürekli güncel tutabilirsen hiç bir sorunla karşılaşmazsın en azından benmki öyle oldu 5 ay kullandım 5800 xm i şuan da ise n86 kullanıyorum bu telefonun kamerası mükemmel özelliklede v30.009 yükledikten sonra çok güzel oldu ancak hoparlörden verdiği ses 5800 kıyasla biras daha kalitesiz malum nokia bir telefonda bütün özellikleri toplamıyor.Kutusundan çıkan kulaklıklar unkilerle benziyor bas ve ses kalitesi çok güzel kısacası ikiside birbirinden güzel telefonlar eğer 2 si arasında kaldıysan sana ne gerekiyorsa ona göre tercih yap derim biri müzik diğeride kamera telefonu :) ne kadar kafa kafaya anlattıysamda ikiside birbirinden cok farklı telefonlar ve bana sorarsan n86 yı almanı tavsiye ederim..
sağol

huppi

Üye
120mb ram
434 mhz işlemcisi var..

atakancoskun

Üye
arkadaslar 40 gunluk garantılı belgelı bı n86 buldum 550 tl sızce uygunmu

jokereight

jokereight

Üye
5 ay oldu n 86 alalı tuşlarda silinme olmadı. ekran korumasını çıkarsanız bile çizilmez ekranı var (falçata ile zorlarsanız çizilebilir) cebinizdekli çakmak, anahtarlık, bozukpara vs.. ekranını çizemiyor. telefonu aldığında ilk yapman gereken menü/araçlar/ayarlar/bağlantı/hedefler/internet/turkcell internet/ kısımına girip kullanıcı adı ve şifresi tanımlamak olsun yoksa haberin olmadan yer yer internete bağlanabiliyorsun 84 tl fatura gelebiliyor (1 mb 2,5 tl ) kamerası ile boğazda bir resim çekmiştim %400 büyütünce diğer boğaz köprüsünün ayaklarını görmek beni şok etti. bide bolbol araştırın hemen hemen her yerde beleş internet buluna biliyor ve msn ile konuşabiliniyor %60 ve üzeri sinyal alabiliyorsanız wirelessden kesik kesik olmayan bi konuşma gerçekleşebiliyor. SİZDE ALIN KEYFİNİ SÜRÜN.

POKE

Üye
Nokia n86 8mp'in free ram'ı nekadar bilen war mı acaba?

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
5800 alıyolar ılk basta dolduruyor uygulamaları oyunları tabı adam gıbı ekran boyutuna oyun bulursa arkadasına msj atıo elınden dusurmuyor 1 hafta sonra alıyor ben naptım dıe sakın almayın 5800 tuslu bısı alın kardes n86 dehset 10000 tane oyun varsa bı sıtede en az 9910 u tuslu ve normal ekran tellere uyumlu n86 gıbı yanı

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
5800 gelecegın e250 si

----------Eklendi @ 14:23:40 ---------- Yazıldı @ 14:18:33 ----------

n95 337mhz n86 434 mhz işlme yapıomus

Üst Alt