5800 XpressMusic yeni yazılım yüklemesi mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

cmlkrc

cmlkrc

Üye
nadir kardeş şu nokia map i bi türlü çalıştıramadım açıyorum harita gelmiyor sokak falan göstermiyor öyle duruyor halbuki harita falan hepsini yükledim yardımcı olabilirmisin nasıl çalıştırcaz bunu bedava falan gerçi haclenmiş halinide yükledim sertifa falan hepsi tamam ama harita gelmiyor !!!!

mustafa

mustafa

Üye
çok ilginç. ben bu konuyu bir ay önce açtım :D telefonuma daha yeni mesaj geldi yeni yazılım mevcut diye

rota21

Üye
benim tel. hackli nasıl yeni sürümü yükleyebilirim. anlatabilirmisiniz. birde bu yeni sürümün ne gibi avantajı var ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
önceki sayfalarda cevabını verdim..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
teşk. denedim onu ama kopyalamaya başlayınca öyle kalıyo bekliyor diyo

mpolizei

Üye
ben yüklemeyi yaptım ama dikkatimi birşey çekti ne rehber nede diğer ayarlar gitmedi yani tekrar yedeklerimi yüklemek zorunda klamadım sanırım bu sorunuda aştı nokia...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar son versiyon 31.0.101 eğer daha önce phoenixle veya navi koduyal güncellediyseniz şimdi güncellemeye gerek yok..bu sürüm Türkçe dil kodları için yeni geldi..boş yere heyecana gerek yok..

drmmr14

Üye
ben yüklemeyi yaptım ama dikkatimi birşey çekti ne rehber nede diğer ayarlar gitmedi yani tekrar yedeklerimi yüklemek zorunda klamadım sanırım bu sorunuda aştı nokia...

yeni yazılımın özelliklerini kullanabilmek için telefona format atmak gerekiyo diyorlar....

sen gpsi filan denedin mi çekişinde bi artma var mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yeni yazılımın özelliklerini kullanabilmek için telefona format atmak gerekiyo diyorlar....

sen gpsi filan denedin mi çekişinde bi artma var mı?
arkadaşlar eğer gps iyi olsun sınırsız olsun diyorsanız navi kodunu kullanın..süper çekimi var..

erhangun84

erhangun84

Üye
arkadaşlar eğer gps iyi olsun sınırsız olsun diyorsanız navi kodunu kullanın..süper çekimi var..

navi kodunu nasıl kullanacağız arkadaşlar bi anlatırmısınız ve ayrıca bu güncellemeyi ilk çıktığı gün bende yaptım yaptıktan sonra benim telefonumunda ekranında yatay çizgiler çıkmaya başladı servise verdim hemen aldılar yapacaklar sözde genelde böyle bi sorun varki teslim alan kişi ayrıntılara hiç girmedi sadece ekran bozuk diye not aldı birde çizgiler genelde telefon soğuk ortamda kaldığı zaman daha çok oluyor

drmmr14

Üye
navi kodunu nasıl kullanacağız arkadaşlar bi anlatırmısınız ve ayrıca bu güncellemeyi ilk çıktığı gün bende yaptım yaptıktan sonra benim telefonumunda ekranında yatay çizgiler çıkmaya başladı servise verdim hemen aldılar yapacaklar sözde genelde böyle bi sorun varki teslim alan kişi ayrıntılara hiç girmedi sadece ekran bozuk diye not aldı birde çizgiler genelde telefon soğuk ortamda kaldığı zaman daha çok oluyor

hocam fan club var onun ilk sayfasındaki 9. mesaja bak orda hepsi yazıyo

http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html

darkarts

darkarts

Üye
Versiyonu 31.0.101 yaptığınızda,masa üzerinde gelen maili görme özelliği kalkıyo ona göre!!!

29-11-2009 itibari ile telefona bir nedenden dolayı hard format atmak durumda kaldım.Yukarıda belirtmiş olduğum sorun formattan sonra düzeldi ve mailerim masa üstüne gelmeye başladı.ilgili arkadaşlara duyurulur versiyon yenileme işlemini format attıktan sonra yapmanız tavsiye olunur...:oke:

erhangun84

erhangun84

Üye
tamam arkadaşım teşekkür ederim:oke:

darkarts

darkarts

Üye
arkadaşlar nokia maps te gps kullanımı esnasında my position(şu an bulunduğum yeri göster) sekmesi kaybolmuş bununla ilgili bilgisi olan varmı kullandığım nokia versiyon 31.0.101,nokia maps verisyonu 3.1 yardımlarınızı bekliyorum.;)

29-11-2009 tarihi itibari ile hard formattan sonra bu sorunda giderilmiş oldu.

bu-rak

Üye
walla yüklerken aslında bi çok kere yükleme başarısız hatası aldım we o sıra cihaz hiç açılmadı,sürekli batarya we kabloyu çıkarıp yeniden takmamı söyleyen bi uyarı çıktı,yain yükleme sırasında en az 10 defa bu işlemi yaptım we en son yükleme başarılı uyarısı aldım. bi yerde bi hata war ama çözemiyorum...

--------------- Ekleme ---------------

benim de başıma aldıktan 4 gün sonra gelmişti,ama tuşla alakalı bi problem deil o,yazılımla alakalı

arkadaşım yazılımsal da değil ltfen başınıza böyle bir problem geldiyse ve sorun teknik servis tarafından halledildiyse sorunu nerden kaynaklandığını iyi öğrenip burda kimseyi yanlış yönlendirmeyelim arkadaşım senin sorunun tuş kilidinden kaynaklanmıyo.cihaz teknik servise götür ve ekranını deiştirmelerini iste ve sonra bak bakalım cihazda bi sorun varmı benim de aynı olay başıma gelmişti servise verdim tüm testlerden başarı ile geçti güncel yazılım yüklendi diyolar ve verioylar cihazı ama bi bakmışsın sorun hala devam ediyo konuyu biraz araştırdım ve display hatası olduğunu öğrendim ve servisten ekran deiştirmesini istedim oldu 4 aydırda kullanıyorum hiçde bi sorun yok. servislerde insanları hala enayi yerine koyabiliyolar yok son güncelleme yapılmıştır felan diyerek aldanmayın eğer güncellemeyi siz sorunsuz yaptıysanız servise çekinmeden güncellemesinin yeni yapıldğını ve hatayı başka yerlerde aramalarını söyleyin....haydee hayırlı forumlarrr

zazacuma89

Üye
tele direk indirilebilecek bi link yokmu yaa.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
öyle bir link olmaz Nokia Software Updater la yapabilirsin ancak..ya da ovi suite ile..

goculuvahap

Üye
yha arkadaşlar yeni 34 surum gelmiş diye duydum dogrumu

Üst Alt