Nadir
Emekli Yönetici
aynen öyle..teşk.
--------------- Ekleme ---------------
yani özetle versiyonu v31.0.101 olanlar en son sürüme sahip yeni bi güncelleme falan yok
aynen öyle..teşk.
yani özetle versiyonu v31.0.101 olanlar en son sürüme sahip yeni bi güncelleme falan yok
ben yüklemeyi yaptım ama dikkatimi birşey çekti ne rehber nede diğer ayarlar gitmedi yani tekrar yedeklerimi yüklemek zorunda klamadım sanırım bu sorunuda aştı nokia...
arkadaşlar eğer gps iyi olsun sınırsız olsun diyorsanız navi kodunu kullanın..süper çekimi var..yeni yazılımın özelliklerini kullanabilmek için telefona format atmak gerekiyo diyorlar....
sen gpsi filan denedin mi çekişinde bi artma var mı?
arkadaşlar eğer gps iyi olsun sınırsız olsun diyorsanız navi kodunu kullanın..süper çekimi var..
navi kodunu nasıl kullanacağız arkadaşlar bi anlatırmısınız ve ayrıca bu güncellemeyi ilk çıktığı gün bende yaptım yaptıktan sonra benim telefonumunda ekranında yatay çizgiler çıkmaya başladı servise verdim hemen aldılar yapacaklar sözde genelde böyle bi sorun varki teslim alan kişi ayrıntılara hiç girmedi sadece ekran bozuk diye not aldı birde çizgiler genelde telefon soğuk ortamda kaldığı zaman daha çok oluyor

walla yüklerken aslında bi çok kere yükleme başarısız hatası aldım we o sıra cihaz hiç açılmadı,sürekli batarya we kabloyu çıkarıp yeniden takmamı söyleyen bi uyarı çıktı,yain yükleme sırasında en az 10 defa bu işlemi yaptım we en son yükleme başarılı uyarısı aldım. bi yerde bi hata war ama çözemiyorum...
benim de başıma aldıktan 4 gün sonra gelmişti,ama tuşla alakalı bi problem deil o,yazılımla alakalı