Restart S60v5 Unsigned (Telefonu Kapatıp Açan Bir Program)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Restart S60v5 Unsigned (Telefonu Kapatıp Açan Bir Program)

Arkadaşlar bazen telefonu yeniden başlatmamız gerekiyor her zaman açma kapama düğmesine basmak zor oluyor..İşte bu küçük program bu zorluğu kaldırıyor..Programı sertifikalayın ve kurun ne zaman telefonu yeniden başlatmanız gerekirse bunu kullanın..İyi günlerde kullanmanız dileğimle..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sezer14, BlackCurse01, Arisklaus ve 32 diğerleri

halidfirat

Üye
tesekkurler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağol

habbuj

habbuj

Üye
Sağol kardeş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..:oke:

ciko433

ciko433

Üye
hacı bosu bosuna kendini yormussun zaten düğme bundan daha kolay we daha cabuk kendine zahmet etmişsin :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hacı bosu bosuna kendini yormussun zaten düğme bundan daha kolay we daha cabuk kendine zahmet etmişsin :D
sen öyle zannet..benim ne kadar işime yarıyor biliyor musun? hem o düğme ile restart yapamıyorsun canım..

• Beğen
Tepkiler: seydor

ahmetkaya34

boş program...

Progressivity

Progressivity

Üye
sanki ol hocam densiz olan densizliğini bilir mi hiç ? bu arada hoş bir paylaşım olmuş teşekkür ederim

Progressivity

Progressivity

Üye
çok işime yarıyor bu program ayrıca benim telefon açılınca connecting please wait diyip internete bağlanmaya çalışıyor neden acaba sanırım Windows Live Messenger yaptı ama emin değilim :S

ansre

Üye
Tesekkürler güzel program coğu zaman ihtiyac duyulyo...

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
yaa dostum 5800 kullanıorumm.... bunla kapatıp açayım dedim telefon bi kapandı bi daha açılmıyo...
format atmayı denedim ama o da olmuyo ******** yaaa... ********
offff offf

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaa dostum 5800 kullanıorumm.... bunla kapatıp açayım dedim telefon bi kapandı bi daha açılmıyo...
format atmayı denedim ama o da olmuyo ******** yaaa... ********
offff offf
********ben defalarca denedim,kullandım..bir kere bile öyle hata vermedi sorun telefonundaysa ben napayım..

cancanka

Üye
program 5800 da gayet güzel çalışıyor teşekkür ederiz. En azından yeniden başlatmak için düğmeyi fazla kullanmayız. ellerinize sağlık.

conendrum

conendrum

Üye
program hatalı telefon kapanıyor fakat açılırken gerekli proları kilitliyor yani tel restart yapamıyor telefonu ister açıp kapayın ister pilini çıkartın düzelmiyor ancak c: ye hard format atarak düzeltilebilir.restart proları symbian tabanlı tellerde düzgün çalışmıyor o yüzden hiç bir restart prolarını paylaşmayın ve telefonunuza yüklemeyin !

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca teşekkür eden arkadaşların telleri başka başka proyu kimin telinde deniyorlar milleti yanıltmayalım lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program hatalı telefon kapanıyor fakat açılırken gerekli proları kilitliyor yani tel restart yapamıyor telefonu ister açıp kapayın ister pilini çıkartın düzelmiyor ancak c: ye hard format atarak düzeltilebilir.restart proları symbian tabanlı tellerde düzgün çalışmıyor o yüzden hiç bir restart prolarını paylaşmayın ve telefonunuza yüklemeyin !

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca teşekkür eden arkadaşların telleri başka başka proyu kimin telinde deniyorlar milleti yanıltmayalım lütfen
ben kendi telefonunmda kuruluydu arkadaşım ve bir tane sizin dediğiniz olay olmadı.öncelikle siz telefonunuza kurduğunuz programları bir kontrol edin..

conendrum

conendrum

Üye
ben kendi telefonunmda kuruluydu arkadaşım ve bir tane sizin dediğiniz olay olmadı.öncelikle siz telefonunuza kurduğunuz programları bir kontrol edin..
restart programı başarılı olsaydı nokia kendisi verirdi bu proyu arkadaşım senin için tekrarlıyorum restart programı symbian telefonlarda düzgün işlemiyor

bonsaisama

bonsaisama

Üye
Nadir sağolasın, çok işime yaradı, tam aradığım yazılımdı. 5530 uyumlu arkadaşlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt