Restart S60v5 Unsigned (Telefonu Kapatıp Açan Bir Program)

Sponsorlu Bağlantılar

AlpReis

AlpReis

Üye
Teşekkürler

batujan12

batujan12

Üye
Teşekkürler :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar.

kurtay74

Üye
eline sağlık payaşım için teşekkürler

Εthnic

Εthnic

Üye
tesekkurler.. cok isime yarayacak..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok program deneyenler için birebir.

hades1624

Üye
zaman ayarlı yani ileri bir saatte restart atan program varmı 5800 için?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla yok..

hades1624

Üye
tşk ederim forumda restarter diye bir program var ama 6600 için uyumlu heralde kurulmuyor 5800 a

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu çok güzel . Önceden smart settink kullanıyordum. Onda bu vardı. Ama telefonu değişince o programı daha kullanmadım. Şimdilik bununla idare ederiz. Ama kısa yola eklenen olsa daha iyi olurdu. Programı açmadan yani. Bu arada s60 v2 telefnlarda saati şebeke ayarlı yaparsan yeniden başlıyor. Şebekeyi deişünce başlyor.

Neyse teşekkür.

Quantanium

Quantanium

Üye
Teşekkurler =)

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
güzel bi program

Xenshard

Xenshard

Üye
cok ise yarar bir eklenti diyebilirim. tesekkurler paylasim icin :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
SaoLasıN...

aksoylu34

Üye
<b><font size="3"><font face="Book Antiqua"><font color="DarkGreen">Bu çok güzel . Önceden smart settink kullanıyordum. Onda bu vardı. Ama telefonu değişince o programı daha kullanmadım. Şimdilik bununla idare ederiz. Ama kısa yola eklenen olsa daha iyi olurdu. Programı açmadan yani. Bu arada s60 v2 telefnlarda saati şebeke ayarlı yaparsan yeniden başlıyor. Şebekeyi deişünce başlyor.<br />
<br />
Neyse teşekkür.</font></font></font></b>
<br />
<br />

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
sadece restart logosunu bastığımızda uygulama çalışssa keşke s60v3 lerde deli gibi

kbacaksz1

Üye
herzamanki gibi sertifika hatası bıktım artık nasıl sertifikalicaz bi bilen varsa yardmcı olabilir mi acaba...!

darkblademaster

darkblademaster

Üye
Tşk Arkadaşım :D

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
ilk yorumlara baktım 2009 da falan yapılan yorumlar =)) boş program demişler, gereksiz demişler zaman kaybı falan denmiş =)) evet ortada boş olan bişi var. o yorumu yapanların kafatasları...

Üst Alt