Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Restart S60v5 Unsigned (Telefonu Kapatıp Açan Bir Program)
Sponsorlu Bağlantılar
Ersin Oktay
Üye
teşekkürler abi
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..
serkanklnc
Üye
güzel bir program. Emeğine sağlık
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
siz de sağolun..
gokhans_life
Üye
Çok gerekli bi pro değil fakat yinede emeğine sağlık..Bu arada Nadir sakin olman gerekiyor sonuçta yöneticisin ve burası paylaşım yapılıp yapılan paylaşımın iyi yada kötü olarak yorum yapılacak bi forum..
Çok gerekli bi pro değil fakat yinede emeğine sağlık..Bu arada Nadir sakin olman gerekiyor sonuçta yöneticisin ve burası paylaşım yapılıp yapılan paylaşımın iyi yada kötü olarak yorum yapılacak bi forum..
demek istediğin şuysa sen kimsinki karışıyorsun benim işime diyorsan tamam haklısın..ama benim demek istediğim şey sakin kal kimseyi zorla beğendiremezsin..benim işime yaramıyor ama başkasının işine yarayabilir yada en basitinden sen x markasını seversin ben ise ondan nefret ederim bunun tartışılacak bi tarafı yok..eğer diyorsan beğenmediği şeylere niye yorum yapıyorlar?haklısın bu konudada..arkadaşım demek istediğim şu hemen parlama hıı diyip geçmesinide öğren..sakın yanlış anlama beni sana ders falan verme niyetinde değilim..tanımıyorum bile seni
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bende aynısını söyledim zaten ama eski külleri niye alevlendirdin onu anlamadım?
bu tür mesajlara sert çıkmanı anlıyorum haklısın çünkü
--------------------------
neyse uzatmayalım konun kirlenmesin..umarım yanlış anlamamışsındır beni..yanlış bişey söylediysem özür dilerim
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
hak verdiğine sevindim..baya eski bir üyesin ama pek görmedim seni..
gokhans_life
Üye
okul hayatı,iş hayatı, net sıkıntısı falan derken pek bi yararım olmadı foruma..elimden geleni yapmaya çalışacağım artık..ki önceki olaylara bile karışmam duyarlılığımı gösteriyor zaten
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
neyse fazla karışma..
noxfuchs
Üye
Teşekkürler (aylar sonra gördüm prog.u )
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
henes_42
Üye
emeğinize teşekkürler, lazım derecesi kişiden kişiye değişsede önemli olan emeği takdir etmektir, sağolun
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
tekil1ncisahis
Üye
neden gereksiz die yorum yapan insanlar vardır acaba??