5800 XpressMusic yeni yazılım yüklemesi mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

edfckl

Üye
    Konu Sahibi
5800 XpressMusic yeni yazılım yüklemesi mevcut
yazılımı yuklemek için Nokia Software Updater kurun
aşagıda verdigim adresten indirin

kurulum sırasında Nokia Software Updater yenisi mevcut dediginde yukleyin
kurulum bittikten sonra bilgisayarınızı baştan başlatın 'evet' secin Bilgisayarı Baştan Başlatın
bilgisayar acıldıgında Nokia Software Updater otomatik olarak başlayacaktır.
Nokia Software Updater nokia cihazınızı bilgisayara baglamanız isteyecektir baglayın ve telefonunuzdan pc suite modunu secin ve tarattırın yeni surum 31.0.101 mevcut diyecektir güncelleşire tıklayın
134,1 mb indiriliyor deidginde yeni surumu interetten indirmeye başlayacaktır..indirme bittikten sonra
otomatik güncelleme başlıcaktır .....

not : mutlaka sarjınızın yukleme ye yetek kadar olup olmadıgından emin olun.eger sarjınız uygun degilse sarjınızı doldurun oyle geri gelin diyecektir kolay gelsin ......

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol bugün bana da mesaj geldi Fun Club da da belirttim..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler güzel paylaşım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yalnız bu navi kodu için değil diğer Product kodları için geldi..navi koduyla güncelleme yapanlar boşuna uğraşmasınlar zaten en son sürüm yüklü..

Bosnalı86

Üye
yeni wersiyon sorunlu arkadaslar,tuslari kilitleyip acarken surekli ekran cizgi cizgi oluyo. 3 gundur deli oldum,eskiye donmeye calisiyorum,beceremedim:sopa:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yeni wersiyon sorunlu arkadaslar,tuslari kilitleyip acarken surekli ekran cizgi cizgi oluyo. 3 gundur deli oldum,eskiye donmeye calisiyorum,beceremedim:sopa:
yeni versiyon sorunlu falan değil ben 1 aydır kullanıyorum..telefonunu en kısa sürede teknik servise gönder..

Bosnalı86

Üye
3 gün öncesine kadar sorunum yoktu.3 gün önce bunu yükledikten sonra bu olayla karşılaşmaya başladım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
3 gün öncesine kadar sorunum yoktu.3 gün önce bunu yükledikten sonra bu olayla karşılaşmaya başladım.
hıım yüklerken bir sorun olmadı değil mi? istersen bir daha güncelle..yani yeniden güncelle..hala devam ederse teknik servise gönder..

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye

Ekran kilidini yapan yandaki tuşta sorun var; servise gönder aynısı benımde başıma geldi :oke:

Zaten yüklemiştik bu sürümü 1ay önce:D

Bosnalı86

Üye
walla yüklerken aslında bi çok kere yükleme başarısız hatası aldım we o sıra cihaz hiç açılmadı,sürekli batarya we kabloyu çıkarıp yeniden takmamı söyleyen bi uyarı çıktı,yain yükleme sırasında en az 10 defa bu işlemi yaptım we en son yükleme başarılı uyarısı aldım. bi yerde bi hata war ama çözemiyorum...

--------------- Ekleme ---------------

Ekran kilidini yapan yandaki tuşta sorun var; servise gönder aynısı benımde başıma geldi :oke:

Zaten yüklemiştik bu sürümü 1ay önce:D
benim de başıma aldıktan 4 gün sonra gelmişti,ama tuşla alakalı bi problem deil o,yazılımla alakalı

Progressivity

Progressivity

Üye
2side birden de olabilir ya bu kadar özellikli bir telefon illa bi yerden cortluyor işte bizimkide daş gibiydi bataryası fıs çıktı şimdi yeni telefonun gelmesini bekleyecez 15gün pfff

cmlkrc

cmlkrc

Üye
ya bugün geldi güncelleme mesajı ama güncelleme falan yok yapan var mı

cmlkrc

cmlkrc

Üye
versiyonu kaç nasıl güncelleriz

Bosnalı86

Üye
pişman olmaya başladım artık aldığıma walla ya,hiçbi tel bu kadar uğraştırmamıştı beni

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pişman olmaya başladım artık aldığıma walla ya,hiçbi tel bu kadar uğraştırmamıştı beni
niye pişman oluyorsun güzel kardeşim yukarda verdiğim fun cluba sorunlarını yaz çözelim..tam tersine ben telefonumu çok seviyorum..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
versiyon v31.0.101 di yanılmıyorsam..5800,5530 ve N97 Fun Club!!! buraya bak..

bendeki versiyon da o ama demek istediğim bugün mesaj geldi yeni bi gğncelleme var diye

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
versiyon v31.0.101 di yanılmıyorsam..5800,5530 ve N97 Fun Club!!! buraya bak..

bendeki versiyon da o ama demek istediğim bugün mesaj geldi yeni bi gğncelleme var diye
bana da geldi ben de sevinmiştim yeni versiyon çıktı diye ama dediğim gibi 31.0.101 olan yeni gelmiş ülkemize..senin ki de bu sürümse dokunma devam et.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
teşk.

--------------- Ekleme ---------------

yani özetle versiyonu v31.0.101 olanlar en son sürüme sahip yeni bi güncelleme falan yok

Üst Alt