Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95 VE N95 8gb ....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DERBEDER-34-
Üye
Konu Sahibi
N95 VE N95 8gb ....
ARKADAŞLAR BEN BUGÜN BİR TELEFONCUDA UZAKTAN İKİNCİ EL N95 VE N958gb YANYANA GÖRDÜM ... SANKİ 8GB OLANIN EKRANI DAHA GENİŞ UZUN VE DAHA NET GİBİ,GERÇEKTENDE ÖYLEMİ YOKSA BEN MESAFE VAR DİYEMİ GÖZ YANILMASIYLAMI ÖYLE GÖRDÜM ??? ...
ufkdgn5
Üye
aynı kardeş
jackalx_06
Üye
evet aynen öyle n95 8 gb nin ekranı daha büyük.
Nadir
Emekli Yönetici
doğru görmüşsün..
careem
Üye
n95 8gb nin ekranı 0.2 inç daha büyüktür normal düz n95 2.6 inç ekrana sahipken n96 8gb nin ekranı 2.8 inç tir ve görüntü kalitasi daha yüksektir. . .
king512
Üye
N95 8gb harikaaaa
yunus.28.1907
Üye
bencede harika keşke bende de olsa
abjk
Üye
n95 mi alıyım n958 gb mı hangisi
--------------- Ekleme ---------------
lütfen cevaplayın......
Nadir
Emekli Yönetici
N95 8gb al..
comandos21
Üye
bende hem n95 8gb hem n95 normal hemde iphone 3gs 36 gb var
n95 8 gb de. camera koruyucu kapak yoktur. ekranı daha geniştir. tuş takımı daha estetik ve küçüktür. dahili hafıza 8 dir. pil gücü 1200 mahtır.ekran otomatik olarak dönüm sağlar. ses çıkış gücü biraz daha güçlüdür.
ömerözgez
Üye
selam arkadaslar n 95 8 gb tv kumanda programı varmı gercektende işe yarıyormu link atarmısınız
erkanese
Üye
n95 mi n95 8Gb mi Diye bi kıyaslama yapilamaz diye düşünüyorum
8gb nin Ekrani 320 x 240 n95 Den daha büyük
+ siyah olmasi bi karizma havası war
+ bildiğim kadariyla n95 in hatalarini n95 gb de düzeltmişler hzı ve piL tasarrufu olarak bundan da eminim
8GB hafıza nerde ??? Hafiza karti yuvasına kart takip onunla uqraşmak nerde ?
telefonunmda 6-7 tane film war Tv kablosu ile takip 82 Ekran Plazmada Cok net olarak izleyeßiliyorum
Bunun icinde biLgi vereyim
TotaL video Converter Bunun ProfessionaL i die düsünüyorum
New task dedikten sonra " yani n95 8gb ye UyumLu video formatina cevirmek icin "
video Formati 320x240 Olarak ayarlarsaniz
bununda orda otomatik olan yani ayar yapmadan sadece secenek Olarak
İpod formatli video dönüstürücüsü resmi war ona basip AVC H264 mpeg4 Formati Tam sizin icin kalite Oraninda High yaparsak 320 x 240 lik videoyu 82 Ekranda cok net olarak ve tam ekran olarak izleeyebilirsiniz !!!
yardimCi olduysam ne mutLu ..
messi_10
Üye
Arkadaşım 2sinide alma ben N95 kullanıyorum artık doydum telefona ark.taki N97 yi görünce harbi dedim benim alet takozmuş yok ekran büyük geç bunları 4" ekran lı telefonda var ama bence N97 bambaşka yav senin yerinde olsam 2sinide almazdım eger 1.200 falan bütçem varsa gider n86 alırdım 8mp
feminist46
Üye
n97 mi ?
onuda gördük 95 ten daha kaba daha uzun alanlar pişman geri satıyor elinizde n95 8 gb varsa başka bişey istemeyin bence olmayana tavsiye ederim hiç bi cihazla karşılaştırmam bile
djsojeft
Üye
beyler benim elimde var ama filimi koptu nerde bulabilirim onun filmini?
messi_10
Üye
Alış veriş sitelerinde var n95 flex cable diye arattır bulursun
kemaleren
Üye
yaw n95 temaları nerdeee bulamıyorum yardımcı olursanız sevınırıım