Bir sezonda 508 gol yediler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
Bir sezonda 508 gol yediler!
Forchheim Kreisklasse 2 Ligi'nde mücadele eden Germania Forchheim takımı, amatör lig tarihinde "bol gollü" bir rekora imza attı.
Bu sezon çıktığı 27 maçta kalesinden tam 508 kez meşin yuvarlağı çıkaran Germania, onuncu maçında rakip kaleye attığı ilk golü büyük bir coşku ile kutladı. Kalesinde maç başı ortalama 18,81 gol yiyen "0" puanlı ekibin sporcu ve yöneticileri, "Zevkimizi aldık, ilk golümüzü attık, ilk puanlarımızı da yeni sezona sakladık" diyerek hiçbir zaman pes etmeyi düşünmediklerini de ifade ettiler.
Alman medyasının da büyük ilgi odağı olan Germania Forchheim, bu sezon sırasıyla şu sonuçlarla mağlup oldu:
0-15, 0-34, 0-20, 0-27, 0-23, 0-22, 0-25, 0-15, 0-11, 1-25, 0-19, 2-7, 0-26, 0-16, 1-17, 0-10, 0- 22, 0-22, 0-18, 0-16, 0-23, 1-12, 0-19, 0-21, 0-10, 0-20 ve 0-13

:ehe:ehe:ehe :kop::kop:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
başlığı görünce fenerbahçe zannettim :ehe

uyduruk57

uyduruk57

Üye
fark yemek gs ın işi :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kalecileri kim acaba

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
allah artırsın bu böyle :)

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
naapmışlar kendileride mi eklemişler bir kaçtane 508 gol yawww

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Adamların maşşallahı var :D

'Davut

'Davut

Üye
bana yalan bir haber geldi adamların kalecesi bir tane şut tutamadı..... santra'dan hemen diğer takım mı alıyor. bütün şutlar kaleyi tutuyor.......

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Fenerbahçeyi bilmemde beşiktaş tam bir avaraj takımı.Bildiğim son yıllarda en büyük farklı skor.8-0 bu ne demek ya ne demek arkadaş çıldırtıyor delirtiyor aklıma geldikçe 8-0 amator takımı:@.Açıkçası bu senede korkuyorum kazasız belasız Şu united maçıda çıksaydı hayırlısıyla rezil rusva olmadan şu takım bitirsinde rahatlıyalım.4-5 e dünden razıyım 8-9 tane yer gene.Seneye gene gider gene aynı korkular Zaten zar zor iki takım gönderiyoruz Ligdeki kalite nedeniyle onunda biri sekiztaş oluyor.Şampiyon olsun birşey değil ama gitmesin şampiyonlar ligine arkadaşım gitmesin:@:@:@:@

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu konu böyle giderse kilitlenecek konu neydi neye dönüyor Enes hep senin yüzünden..:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yokum ben lanet olsun yaa

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
kusura bakmayın arkadaşlar aklıma geldikçe deliriyorum :@

arslansem

arslansem

Üye
Kale boş falandır o zaman :ehe

Progressivity

Progressivity

Üye
beşiktaş 8 tane yemiş olabilir ama puansız dönmedik en azından hiç bi zaman haticeye değil neticeye bakmak lazım üstelik bu senede denizli ye rağmen yine puansız dönmüyoruz :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
beşiktaş 8 tane yemiş olabilir ama puansız dönmedik en azından hiç bi zaman haticeye değil neticeye bakmak lazım üstelik bu senede denizli ye rağmen yine puansız dönmüyoruz :oke:
Denizli Fenerin başındayken 0 çekmişti Beşiktaştayken 1 çekti bir başka takımda 2 çeker heralde bir üst tura çıkmasını göremeyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt