Elektro gitar alınır!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neco1234

neco1234

Üye
    Konu Sahibi
Elektro gitar alınır!
Arkadaşlar en fazla 150 tl olmak sartıyla temiz we ya sıfır markası farketmez elektro gitar almak istiyorum! [email protected] ekleyin goruselim!

passiv€ aggressiv€

Üye
arkadaşım 150 tl ye sıfır veya temiz bi elektro gitar bulman zor...

ey250

Üye
Bi fiyata zoR ;) aslında alirsn ucuz bi marka 2 gün gider X cort , ibranez gibi markalarin en kötuleri 250 300 tl arasi baslar onlarda 2.el dir

adnan16

adnan16

Üye
arkadşaım bu fiyata zor benim arkide var 200 e aldı dandiğin düz alası git bnce al bi klasik gitar onu çal 150 iyi bi öğrenciş gitarı bulabilirsin dandik istersen 90 ada var...

drkunt

drkunt

Üye
arkadaşlar benm 250tl ve civarı 2.el elektro gitar almam lazım marka ibanez olsa çok iyi olur..lütfn yardmcı olunn...

Mo[S]LeM

Mo[S]LeM

Üye
arkadaşlar benm 250tl ve civarı 2.el elektro gitar almam lazım marka ibanez olsa çok iyi olur..lütfn yardmcı olunn...

Arkadaşlar en fazla 150 tl olmak sartıyla temiz we ya sıfır markası farketmez elektro gitar almak istiyorum! [email protected] ekleyin goruselim!

Klasik gitarlar bile 300 - 400 den başlar güzel bişiler elde etmek istiyorsan.
Heleki elektro gitardan verim istiyorsan bu çok daha fazla para demektir ...
Ama 200 tly yok mu var fakat çok sorunla karşılaşırsın örneğin cızırtılar , ses tonlarında belirsizlik , manyetiğin zayıflıgından dolayı belirli bir ton yakalayamazsın ...
Bunların yanı sıra hangi tür çalmak istediğinde gitarın fiyatını etkiler ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...